Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 43
- Like
- 46.098
- Πόντοι
- 11.146
Συνήθως μέχρι 11-12 για πιο αργά κατόπιν συνεννόησηςΆννα μέχρι τι ώρα κάνεις ραντεβού;
Miyazaki the man that you areNo Face από spirited away από τα αγαπημένα μου! Γενικά είμαι μεγάλος φαν ghibli studios έχω δει τα πάντα σχεδόν! Με καυλωνουν μέχρι και τα γούστα σου
Ρε αγάπη αυτό είναι σεζόν 1 επεισόδιο 2 τι μας λες τώραΜου αρεσε η αρχη του νηματος, δεν ειμαι βιζιτα, απλα κανω σεξ επι πληρωμη..........Τι πινει ο κοσμος και δεν μας δινει......
Έχω επικοινωνήσει 2-3 φορές ζητώντας αλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε και βαρέθηκα να ασχοληθώ άλλο, ούτως η άλλως με βλέπετε εδώ δεν έχουν πολύ σημασίαεγώ έχω να πω ότι οι φωτό της καρτέλας του κοριτσιού την αδικούν...
γιατί κορίτσι μου δεν τις αλλάζεις, έχεις τόσες καλύτερες ανεβάσει?
Μην τον παρεξηγείς έχει χάσει επεισόδια ο τύποςΡε αγάπη αυτό είναι σεζόν 1 επεισόδιο 2 τι μας λες τώρα![]()
Σεζόν ολόκληρεςΜην τον παρεξηγείς έχει χάσει επεισόδια ο τύπος![]()
Πιστεύω ότι θα του φτάσουν για τόσες πολλές seasons που έχει να δει. Εσύ τι λες;Σεζόν ολόκληρες
Τώρα είμαστε s8e13
Μπορείς να βάλεις τις νέες φωτογραφίες σου στα «μηνύματα προφίλ», έτσι ώστε, οι νέοι χρήστες να τις βλέπουν γρήγορα και να μην ψάχνουν μέσα στο νήμα σου.Ρε αγάπη αυτό είναι σεζόν 1 επεισόδιο 2 τι μας λες τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω επικοινωνήσει 2-3 φορές ζητώντας αλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε και βαρέθηκα να ασχοληθώ άλλο, ούτως η άλλως με βλέπετε εδώ δεν έχουν πολύ σημασία
Ένα κεφαλοκλειδωμα απ αυτά τα μπούτια νομίζω το χρειαζομαστεExcuse the bed I'm a messy gorl
πολύ σωστή ιδέα ευχαριστώ!Μπορείς να βάλεις τις νέες φωτογραφίες σου στα «μηνύματα προφίλ», έτσι ώστε, οι νέοι χρήστες να τις βλέπουν γρήγορα και να μην ψάχνουν μέσα στο νήμα σου.
Ρε αγάπη αυτό είναι σεζόν 1 επεισόδιο 2 τι μας λες τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω επικοινωνήσει 2-3 φορές ζητώντας αλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε και βαρέθηκα να ασχοληθώ άλλο, ούτως η άλλως με βλέπετε εδώ δεν έχουν πολύ σημασία
Κουκλί.....!!!!Is there anything sexier than a leather jacket? I don't think
I can get it... messier with you, babeExcuse the bed I'm a messy gorl
πολύ σωστή ιδέα ευχαριστώ!
Ναι και το είπα και έχει αναλυθεί πολλάκιςΒρε ειναι αλλα το ειπες![]()
ΑμεεεεΚουκλί.....!!!!
P. s. Hope next time we meet you wear similar dress code...!!
Μου αρεσε η αρχη του νηματος, δεν ειμαι βιζιτα, απλα κανω σεξ επι πληρωμη..........Τι πινει ο κοσμος και δεν μας δινει......
Συνάντησες την Άννα και είδες, επιτέλους, το φως το αληθινό Τζον Τζον;εγώ έχω να πω ότι οι φωτό της καρτέλας του κοριτσιού την αδικούν...
γιατί κορίτσι μου δεν τις αλλάζεις, έχεις τόσες καλύτερες ανεβάσει?
Να ήσουνα και βάζελος ρε ζεμπού...τεςπα όλοι έχουνε μειονεκτήματαΣυνάντησες την Άννα και είδες, επιτέλους, το φως το αληθινό Τζον Τζον;
Όταν μιλάει ο Ζεμπου να τον ακούς με την πρώτη άλλη φορά.
Σκλάβος σου... κι εγώ..!Αμεεεε
Μην μαλώνετε αγόρια έχει για όλους χιχιχιΣκλάβος σου... κι εγώ..!
Άστον τον Zebu..... Όλο λόγια είναι.....![]()