Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.643
- Πόντοι
- 16.131
Θάνατος στον καφέ με γάλα 

Έλα τώρα Μαλβίνα μου.... Ακρίβως το ίδιο και από την μεριά την δικιά σου τότε.... Δεν μπορείς για όσα μήνυμα λες να τα κάνεις όλα ίσιωμα.... Φυσικά και δεν θίχτηκα προσωπικά... Με οποία κοπέλα έχω κάνει ραντεβού ξέρει τι είμαι και ποιος είμαι.... Τέλος πάντων ελπίζω να τα πούμε από κοντά....@pastelios μου δεν νομίζω ότι μέσω του εαυτού σου μπορείς να μιλήσεις για 1000+ άτομα που έχουμε μιλήσει εμείς.
Μίλησα καθαρά για την σεξουαλική ορμή η οποία εκείνη την ώρα υπερισχύει από την λογική. Δεν μιλάω με αυθαίρετα συμπεράσματα αλλά πάντα με βάση μια μικρή προσωπική στατιστική, δεν θέλεις να κάτσω να ξεκινήσω να σου λέω τι μηνύματα έχω λάβει για τις ακυρώσεις.
Δεν αναφέρθηκα ουδέποτε στην απογοήτευση της στιγμής που η προσδοκία παίρνει συναισθηματικά τον κατήφορο. Ούτε καν μίλησα για εσένα. Από την στιγμή που δεν ανήκεις σε αυτό το group, δεν υπάρχει λόγος να θίγεσαι.
Ο αθώος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Δεν θέλω να κάνω κατάχρηση το νήμα της αγαπημένης @Anna24 .
Ειρήνη υμίν.
Μόνο σκέτοςΘάνατος στον καφέ με γάλα![]()
Όχι απλά σπανακόρυζο αλλά πατάτες γιαχνί. Για να μην πω καλύτερα έναν κουβά σκατάΟσοι επιμενουν να ερθει η κοπελα στο ραντεβου ενω εχει καποιο θεμα πρεπει να εχουν στο κεφαλι τους μεσα σπανακορυζο.Απο τη στιγμη που εχουν ορμες ας καλεσουν ενα γραφειο να τους φερει μια κοπελα στη πορτα τους μεσα σε ενα 20λεπτο.
Καλησπέρα.Προφανώς και θα πας στο ραντεβού με 40 πυρετό από το πρωί, με ίωση, με περίοδο που ήρθε ξαφνικά, με κάποιο έκτακτο οικογενειακό, με,με,με... Τι είναι τα σοβαρά προβλήματα μπροστά στην ανδρική ορμή για σεξ? Δεν σε αναγνωρίζω πια @Anna24
Εννοείται θα πας ακόμα και να πεθαίνεις και θα τα ακούσεις κιόλας ακόμα κι εάν ακυρώσεις πολλές ώρες πριν ή μέρες.
Force Majeure, έννοια που δεν υπάρχει εδώ. Εδώ έχει υπάρξει περίπτωση να μην μπορώ λόγω πόνου και να σου λέει "δεν πειράζει, ας πονάς."
Να'χαμε να λέγαμε.
Ανωτέρα βίαΚαλησπέρα.
Όπως έγραψα και πιο πριν , τάσομαι με την Αννα,
2 όμως παρατηρήσεις.
1. Αν δεν είναι η κοπέλα καλά , δεν θα αποδώσει, άρα ο πελάτης δεν θα μείνει ιακονποιημένος. Και οι μηχανές οταν περάσει αρκετός καιρός απο το service , ρετάρουν. Σε αυτή την περίπτωση πάλι γκρίνια θα έχεις
2. Force Majeure. Γνωρίζω τι είναι αλλά πολύ επιστημονικό . Μήπως να το γράψεις σε απλά ελληνικά, μην παρεξηγηθεί ??
Σου έχω πει ότι σαγαπω? Στο λέω τώραΠροφανώς και θα πας στο ραντεβού με 40 πυρετό από το πρωί, με ίωση, με περίοδο που ήρθε ξαφνικά, με κάποιο έκτακτο οικογενειακό, με,με,με... Τι είναι τα σοβαρά προβλήματα μπροστά στην ανδρική ορμή για σεξ? Δεν σε αναγνωρίζω πια @Anna24
Εννοείται θα πας ακόμα και να πεθαίνεις και θα τα ακούσεις κιόλας ακόμα κι εάν ακυρώσεις πολλές ώρες πριν ή μέρες.
Force Majeure, έννοια που δεν υπάρχει εδώ. Εδώ έχει υπάρξει περίπτωση να μην μπορώ λόγω πόνου και να σου λέει "δεν πειράζει, ας πονάς."
Να'χαμε να λέγαμε.
They had to get their money's worth lolΑγαπημένε δεν τσουβάλιασα κανέναν.
Άσε με να γνωρίζω την πλευρά μας πολύ καλύτερα.
Ανέφερα για ορμές και όχι για επιθυμίες, να προσέχουμε τι διαβάζουμε.
Μίλησα καθαρά για ορμή, ορμόνες, νευροδιαβιβαστές, ένα εγκεφαλικό χάος.
Υπάρχουν ανθρώποι που στις κριτικές τους γράφουν ότι κάποια πονούσε και αυτοί συνέχιζαν, αυτό είναι ορμή. Μην μπερδευόμαστε.
Όλες οι κατηγορίες θα έπρεπε πάνω από όλα να είναι άνθρωποι simple as that
Ανούσιες σελίδες.
Υπάρχουν αυτοί που έχουν συγκεκριμένες επιλογές και αν ακυρωθεί το ραντεβού, δεν έγινε και κάτι, θα ανανεωθεί άλλη φορά. Αυτοί προφανώς και αναγνωρίζουν ότι όλοι άνθρωποι είμαστε.
Υπάρχουν αυτοί που ναι μεν έχουν συγκεκριμένη επιλογή, αλλά αν ακυρωθεί, θα γίνουν ταύροι σε υαλοπωλείο.
Υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν όποια είναι διαθέσιμη εδώ και τώρα.
Εσύ σε ποιά κατηγορία ανήκεις;
![]()
Καμία κατάχρηση σαν το σπίτι σου κουκλάρα μου@pastelios μου δεν νομίζω ότι μέσω του εαυτού σου μπορείς να μιλήσεις για 1000+ άτομα που έχουμε μιλήσει εμείς.
Μίλησα καθαρά για την σεξουαλική ορμή η οποία εκείνη την ώρα υπερισχύει από τη λογική. Δεν μιλάω με αυθαίρετα συμπεράσματα αλλά πάντα με βάση μια μικρή προσωπική στατιστική, δεν θέλεις να κάτσω να ξεκινήσω να σου λέω τι μηνύματα έχω λάβει για τις ακυρώσεις.
Δεν αναφέρθηκα ουδέποτε στην απογοήτευση της στιγμής που η προσδοκία παίρνει συναισθηματικά τον κατήφορο. Ούτε καν μίλησα για εσένα. Από την στιγμή που δεν ανήκεις σε αυτό το group, δεν υπάρχει λόγος να θίγεσαι.
Ο αθώος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Δεν θέλω να κάνω κατάχρηση το νήμα της αγαπημένης @Anna24 .
Ειρήνη υμίν.
Δεν πίνω καφεεεΘάνατος στον καφέ με γάλα![]()
Μα ακριβώς! Δηλαδή και ν καταφέρω να πάω ας πούμε θα προτιμούσε ο πελάτης να πάω και να κλαίω η απλά να ακυρώσω, ημαρτονΚαλησπέρα.
Όπως έγραψα και πιο πριν , τάσομαι με την Αννα,
2 όμως παρατηρήσεις.
1. Αν δεν είναι η κοπέλα καλά , δεν θα αποδώσει, άρα ο πελάτης δεν θα μείνει ιακονποιημένος. Και οι μηχανές οταν περάσει αρκετός καιρός απο το service , ρετάρουν. Σε αυτή την περίπτωση πάλι γκρίνια θα έχεις
2. Force Majeure. Γνωρίζω τι είναι αλλά πολύ επιστημονικό . Μήπως να το γράψεις σε απλά ελληνικά, μην παρεξηγηθεί ??
Να και άλλη που δεν πίνει καφε,συμφωνούμε,ουτε και εγώ πίνωΚαμία κατάχρηση σαν το σπίτι σου κουκλάρα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πίνω καφεεε
καλα εκανες Αννουλα και δεν πηγες εκανες το σωστο...αν τελικα γινοταν το ραντεβου και ησουν καπως θα ελεγε γιαυτο!!!! οτι αφου ειχες θεμα δεν επρεπε να πας....μην ψαχνεις....Μα ακριβώς! Δηλαδή και ν καταφέρω να πάω ας πούμε θα προτιμούσε ο πελάτης να πάω και να κλαίω η απλά να ακυρώσω, ημαρτον
Μόνο μαδομουνι έχει το μενού τώρα ψάξε πιο πίσωΕίμαι στην 585 έχει φώτο ή βίντεο μέχρι την 590 ή μόνο μαδομουνι..?
Love uΜόνο μαδομουνι έχει το μενού τώρα ψάξε πιο πίσω
Είμαι στην 585 έχει φώτο ή βίντεο μέχρι την 590 ή μόνο μαδομουνι..?
Πάνε στην 595 απευθείας.Είμαι στην 585 έχει φώτο ή βίντεο μέχρι την 590 ή μόνο μαδομουνι..?