billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.824
- Πόντοι
- 5.956
Από εσένα δεν περίμενα τίποτα λιγότερο!Σου εχω απαντησει γυρω στη σελιδα 1100 νομιζω οποτε ισχυουν τα ιδια
να δουμε αν θα ερθει και αλλο μπαναρισμα
Από εσένα δεν περίμενα τίποτα λιγότερο!Σου εχω απαντησει γυρω στη σελιδα 1100 νομιζω οποτε ισχυουν τα ιδια
να δουμε αν θα ερθει και αλλο μπαναρισμα
Πάμε μια κόντρα? Στο ξύρισμα.. εννοώ
ποσες καταλειψεις εχουν γινει στην ΑΣΟΕ απο το 2000 μεχρι τωρα? εχω αφησει μεγαλο ευρος χρονικου περιθοριου γιατι ο αριθμος ειναι τρομερα μικροςΣτην ορθογραφία είμαι άριστος αγαπητή και ας έβγαλα ΑΣΟΕ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΑΣΟΕ μεγάλε
Η δουλειά ποτέ δεν έβλαψε κανένα..Μα εσύ περιγραψες με μνησικαια και με κρυφοευχαριστηση ότι πηγενε να δουλέψεις να γίνεις ανθρωπος.ειτε είσαι εργαζόμενος και εισαι βλακας που ολοκληρώνεσαι που δουλεύεις αντί να βλαστιμας, ειτε είσαι γαμημενο αφεντικό που εκμετάλλευσαι ανθρώπους οπότε είσαι σκατενιος. Αποφάσισε τι είσαι ή άλλαξε τοποθέτηση ως πηγενε δουλειά να δεις πως είναι, που εγραψες
Όταν δεν θέλουμε να αναφέρονται κάτι για τα προσωπικά μας καλό θα είναι να αποφεύγουμε να τα λέμε γενικά για να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό..Αννα μου είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο σαιτ να αναφερόμαστε στις οικογένειες μας ???
Το θεωρώ προσβλητικό και απαράδεκτο!
Δεν σε ξέρω κοπέλα μου !
5 χρόνια κάνω ραντεβού έχω ακούσει πάρα πολλά και όμορφα και άσχημα και επιθέσεις στο νήμα μου αλλά ποτέ μα ποτέ κανένας μας δεν αναφέρθηκε σε οικογένειες!
Όσο για τα υπόλοιπα μην δίνεις σημασία!
Λένε πολλοί και διάφοροι την γνώμη τους !
Κάνε την δουλειά σου με χαρά και όπως ξέρεις!
Και πάλι σου ζητώ συγνώμη!
Τα φιλιά μου !
Δυστυχώς ζουν ανάμεσα μας!Αννα μου είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο σαιτ να αναφερόμαστε στις οικογένειες μας ???
Δεν σε ξέρω κοπέλα μου !
5 χρόνια κάνω ραντεβού έχω ακούσει πάρα πολλά και όμορφα και άσχημα και επιθέσεις στο νήμα μου αλλά ποτέ μα ποτέ κανένας μας δεν αναφέρθηκε σε οικογένειες!
Τα φιλιά μου !
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !Όταν δεν θέλουμε να αναφέρονται κάτι για τα προσωπικά μας καλό θα είναι να αποφεύγουμε να τα λέμε γενικά για να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό..
Τέλος πάντων. Γνώμη μου είναι ότι οι κοπέλες που κάνουν αυτή την δουλειά θα έπρεπε να παρουσιάζουν μια ψεύτικη ιστοριουλα από αυτή που ισχύει.
Κάπου έχει γράψει και το γλειφτρακος με γιώτα πάνω από μια φορά αλλά βαριέμαι να το βρωΌχι και τόσο:
γιατι ρε τυπε σου γεμιζει μεγκαμπαιτ τον σερβερ;Έλα ρε φίλε το γαμησατε και ψόφησε. Ληξε το όπως το έληξε και η κοπέλα. Διαβάζουμε 6 σελίδες τα ίδια και τα ίδια.
Κανένας λόγος να μου ζητάς συγγνώμη γλυκειά μου! Όσον αφορά εμένα με απόλυτο σεβασμό έχεις μιλήσει και φερθεί. Κ στηρίζω απόλυτα αυτό που λες. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αναφέρει τις οικογένειες μας σε έναν τέτοιο χώρο!Αννα μου είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο σαιτ να αναφερόμαστε στις οικογένειες μας ???
Δεν σε ξέρω κοπέλα μου !
Τα φιλιά μου !
Εμείς οι ελληναράδες (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) είμεθα αλάνθαστοι σε τρείς τομείς. Σε θέματα διαχείρισης, στην οδήγηση και στο σεξ. -Κάπου έχει γράψει και το γλειφτρακος με γιώτα πάνω από μια φορά αλλά βαριέμαι να το βρω
Όχι ότι έχουν σημασία αυτά
Αλλά περίεργο να πατάς στην ορθογραφία κάποιου όταν ούτε η δική σου είναι τέλεια
Σε γράφω στα π@παρια μου γλιφτρακο
εγω παλι καθολου το ξετρυπωσαΚάπου έχει γράψει και το γλειφτρακος με γιώτα πάνω από μια φορά αλλά βαριέμαι να το βρω
Όχι ότι έχουν σημασία αυτά
Αλλά περίεργο να πατάς στην ορθογραφία κάποιου όταν ούτε η δική σου είναι τέλεια
Πάντα εκτιμώ τον αυτοσαρκασμοΕμείς οι ελληναράδες (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) είμεθα αλάνθαστοι σε τρείς τομείς. Σε θέματα διαχείρισης, στην οδήγηση και στο σεξ. -
ο αυτοσαρκασμος ειναι μεγαλο προσον. λυνει πολλα ψυχολογικα προβληματαΠάντα εκτιμώ τον αυτοσαρκασμο
εγω παλι καθολου το ξετρυπωσα![]()
Έχω γράψει σήμερα 2000 λέξεις και βάλε και έκανα 2 λάθη ας πούμε σαν άνθρωπος..γιατι ρε τυπε σου γεμιζει μεγκαμπαιτ τον σερβερ;
αραξε λιγο απο τωρα θα παμε για υπνο;
συνεχιστε παρακαλω
βασικα επανερχομαι στο θεμα του τι αντιλαμβανεσαι. οταν καποιος γραφει απο κινητο-tablet ειτε χρησιμοποιει Τ9 ειτε οχι το πρωτο γραμμα παντα στην αρχη της προτασης ειναι κεφαλαιο. επιχειρημα τ9 και autocorrect και αυτο στο βροντο. next?Έχω γράψει σήμερα 2000 λέξεις και βάλε και έκανα 2 λάθη ας πούμε σαν άνθρωπος..
Μου κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που γράφουν με Τ9 και χρησιμοποιουν ορθογραφικο έλεγχο στα γραφομενα τους.. χαχα
Συγνώμη για την παράθεση αδερφέ
Σεις καυχηθήκατε πως είστε άριστος.Έχω γράψει σήμερα 2000 λέξεις και βάλε και έκανα 2 λάθη ας πούμε σαν άνθρωπος..
Μου κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που γράφουν με Τ9 και χρησιμοποιουν ορθογραφικο έλεγχο στα γραφομενα τους.. χαχα
Συγνώμη για την παράθεση αδερφέ
Αυτο που κανεις ειναι φτηνοΑννα μου είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο σαιτ να αναφερόμαστε στις οικογένειες μας ???
Δεν σε ξέρω κοπέλα μου !
Τα φιλιά μου !
Είναι ηδη υποκινουμενα τα σχολια από τους αγαπουληδες για να υπερασπιστουν την πριγκίπισσαΣεις καυχηθήκατε πως είστε άριστος.
Αν δεν το είχατε κάνει, τότε ναι. Τα σχόλια θα ήταν υποκινούμενα από εμπάθεια.