rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 8.384
- Πόντοι
- 3.446
VHS μονοΈχουνε βγει και σε blue - ray?
VHS μονοΈχουνε βγει και σε blue - ray?
Και σε 3D φιλε... γαμαει ο τσοπάνος και τρέμουν τα πόδια σου..Έχουνε βγει και σε blue - ray?
Τοτε έβγαιναν και στο βουνό για γυρίσματα.Σημερα που γέμισαν αγριογουρουνα και λύκους που να πάμε.Για αυτό καλύτερα να μείνουμε στο κεντρο της πόλης των Αθηνών και συγκεκριμένα στο Bill.Και σε 3D φιλε... γαμαει ο τσοπάνος και τρέμουν τα πόδια σου..
Ψηφίστε με και θα τα αλλαξωΣτο οποίο θέλουνε άλλαγμα τα κλιματιστικά...να μη ξεχνιόμαστε έτσι
Ό,τι θέλουμε σε κάνουμεΧαλάλι για τα αγόρια μουυυ
Εμένα πάντα μια χαρά μ δουλεύουνΣτο οποίο θέλουνε άλλαγμα τα κλιματιστικά...να μη ξεχνιόμαστε έτσι
Έχουν αλλάξει οι καιροί από τότε.Αλλα τα χρόνια τα δικά σας.Αλήθεια λέω το καλοκαίρι υπήρχε θέμα
Εσύ μωρό μου είσαι φωτιά από μόνη σου... στο μπαλκόνι βγαίνεις στο Bill και έχει καύσωνα η γειτονιά 2 εβδομάδες... (που να σε είχα συναντήσει κιολας δηλαδή...)Εμένα πάντα μια χαρά μ δουλεύουν
Τι είναι το νεκρονομικον;Δεν πιστεύω να κάνεις τίποτα ανθρωποθυσιεςΤέλος! ξεκινά η ανάγνωση νεκρονομικον πάλι....
Το μονο που ζηλεύω σε σένα είναι η ταχύτητα που καταβροχθίζεις τα μπριζολάκια χωρίς να βαρυστομαχιάζειςετσι να λεγονται οι αληθειες
δεν χωραω πουθενα
ζηλευεις;
Εγώ έβγαλα μια βόλτα τα άλογα, αλλά έχει βρέξει και τα semi slick δεν βρίσκουν πρόσφυση πουθενά.
Μαζί μ' αυτόν τον Γιώργο Φούντα έρχεται και ο συνάδελφός του ο Μάικλ Ντάγκλας...οντως μια ομορφια!
![]()
![]()
??![]()
Γιατί ο Γιώργος Φούντας αποκάλεσε τον τέως βασιλιά, "Κώτσο" και τα παιδιά του, "κουτσούβελα"; Η αμήχανη αντίδραση του Κωνσταντίνου και της συνοδείας του - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Ο Φούντας μόλις τον βλέπει πετάγεται όρθιος, τον πλησιάζει θαρρετά, απλώνει το χέρι και του λέει: - Γεια σου Κώτσο ! Τι κάνει η κυρά? Τι κάνουν τα κουτσούβελα?www.mixanitouxronou.gr
μα εσυ εισαι φοιτητρια δε ξερειs την ιστορια ?
Μιας και έγινε αναφορά στον Φουντα εχθες
Και στους δυοΣτον φουντα έγινε ή στην φούντα?![]()
για αυτο κι εγω θα πιω το πιο μεγαλο ροΚαι στους δυο