Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.196
- Πόντοι
- 446
Περισσοτερο μετραει να ειναι καλο παρα αληθινοΆννα χρόνια πολλά αν είναι αληθινό
Περισσοτερο μετραει να ειναι καλο παρα αληθινοΆννα χρόνια πολλά αν είναι αληθινό
Εγώ θα στείλω χρόνια πολλά των Αγίων Πάντων για να είμαι σίγουροςΆννα χρόνια πολλά αν είναι αληθινό
Βασικά χρόνια πολλά είναι οπότε και να τα πούμε καλό είναιΕγω θα στείλω χρόνια πολλά των Αγίων Πάντων για να είμαι σίγουρος
...δεν μπορει τωρα....!!Ανέβασε μια φωτογραφία να μας τρελάνεις

Διαβάζεις καθόλου το νήμα?Ανέβασε μια φωτογραφία να μας τρελάνεις
Η ευχη μετραει οπως κι αν εχει οποτε χρονια πολλα στο κοριτσι!Άννα χρόνια πολλά αν είναι αληθινό
Αν όντως γιορτάζεις σήμερα χρόνια πολλά. Αν δεν γιορτάζεις, πάλι χρόνια πολλά...Σας ευχαριστώ πολύ όλους αγόρια μου για τις ευχές σας!!!![]()
Και να μην γιορταζει σημερα, δεν πρεπει να το πει. Μετα απο τοσο ευχολογιο σημερα θα ειναι λιγο ξενερωμα να αποδειχθει ασκοποΑν όντως γιορτάζεις σήμερα χρόνια πολλά. Αν δεν γιορτάζεις, πάλι χρόνια πολλά...
Συμφωνώ απολύτως. Άντε πάλι σημείωνε ημερομηνίες, στείλε ξανά ευχές... Αννούλα, μια χαρά όνομα είναι..Και να μην γιορταζει σημερα, δεν πρεπει να το πει. Μετα απο τοσο ευχολογιο σημερα θα ειναι λιγο ξενερωμα να αποδειχθει ασκοπο
Χρόνια πολλά και περαστικάΣας ευχαριστώ πολύ όλους αγόρια μου για τις ευχές σας!!!![]()
τι εννοείς ρε τυπάρα;;;;Τι κανω ?
Τελικα να πως γινεσαι αντικειμενο συζητησης χωρις να φταις και χωρις κανεναν λογο απο το πουθενα... και χωρις να εχω ενοχλησει καποιο αξιοσεβαστο μελος και χωρις να εχω κανει κατι στην @Anna24
Υγεια η ζωη συνεχιζεται
![]()
Αρκετη ησυχια ειχαμε,καλα εκανες και εγραψες αυτο το σχολιο.τι εννοείς ρε τυπάρα;;;;
τι χαζομάρες ακούω
Αρκετη ησυχια ειχαμε,καλα εκανες και εγραψες αυτο το σχολιο.
Ακριβυνε το φιλμΚαλή και η ησυχία. Αν θέλουμε ανησυχία μπορεί να ανεβάσει μια φωτογραφία της να γίνει χαμός