Σε άλλον μιλούσα και πετάχτηκε εσύ. Όταν βγαίνει και λες ότι δίνεις 300€ για φαγητό όταν ο κόσμος πεινάει, να περιμένεις και τις ανάλογες αντιδράσεις. Τα 20-50-100-150-200€ που παίρνετε τα παίρνετε από το υστέρημά του κόσμου. Σωστό λάθος δεν έχει σημασία, λάθος θα σου πω εγώ αν με ρωτήσεις. Αλλά όταν δίνεις 300€ για φαγάκι όταν ο άλλος διαλέγει το σουβλάκι των 2€ με των 2.70€ ε όσο να ναι χτυπάει άσχημα.
Δεν είπα εγώ ότι δίνω 300 εσύ το είπες
Κ δεν πετάχτηκα είσαι στο νήμα μ κ αναφέρθηκες σε εμένα σαν μη κανονική κοπέλα οπότε σαφώς κ θα μιλήσω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους
Α οκ άρα κ επειδή υπάρχουν άστεγοι η άνθρωποι π δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα τους να κάθομαι κ εγώ στο σκοτάδι πχ?
Άσχημο είναι να επιδεικνύεις το τι έχεις κ το που ντύνεσαι βγαίνεις τρως, άσχημο είναι να είσαι αλαζόνας, άσχημο είναι να θεωρείς ότι είσαι ανώτερος όταν τρως σφυρίδα από κάποιον π τρώει πιτογυρο
Εγώ δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες
Ότι κουβέντα έχει ξεκινήσει για εστιατόρια δεν την άνοιξα ποτέ εγώ κ όποιος με έχει δει από κοντά ξέρει ότι δεν είναι καθόλου του στυλ μ το νεοπλουτιστικο show off
Το να απολαμβάνω όπως νομίζω εγώ τα χρήματα π βγάζω δεν είναι κακό