Παρομοίως, παραβλέπεις απ'ότι διαπιστώνω ό,τι η παρατήρησή σου στεκόταν στη δική μου τοποθέτηση ό,τι δεν είναι ψυχική ασθένεια (δια στόματος διατροφολόγου και ψυχολόγου που επισκέπτηκα για δικό μου άτομο) και όχι στον άνθρωπο που το έγραψα που επίσης ανέφερε ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το βάρος. Ψυχολογική και διατροφική διαταραχή είναι ο πιο σωστός και δόκιμος όρος που χρησιμοποιείται. Και μπορώ να σου παραθέσω δέκα παραπομπές που το αναφέρουν αυτό από επιστήμονες που γράφουν σε ιατρικά portals. Η πρόθεσή σου λοιπόν ήταν να διορθώσεις εμένα για να δείξεις αρεστός σε μια κοπέλα που έχει φτάσει 40 κιλά και της είπα να προσέχει; Βρες λοιπόν μια παραπομπή που να υποστηρίζει ό,τι αυτό το έχουν και οι εύσωμοι όπως ανέφερε εκείνη και μετά ας κουβεντιάσουμε πάλι. Και όχι, στην Wikipedia δεν ελέγχονται τα πάντα. Εχω βρει φοβερές ανακρίβειες για πολλά πρόσωπα της επικαιρότητας, για ιστορικά γεγονότα, ακόμα και για επιστημονικές θεωρείες χωρίς την ειδική σήμανση. Αυτά και δεν το συνεχίζω, διότι δε βρίσκω νόημα.