eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.967
- Πόντοι
- 1.056
Υπερρρτουμπανοοο για γλύψιμο κ όχι μόνοΠολύ υλικό πλέον να μην μπορεί να μ παραπονεθεί κ κανείς
Υπερρρτουμπανοοο για γλύψιμο κ όχι μόνοΠολύ υλικό πλέον να μην μπορεί να μ παραπονεθεί κ κανείς
Απανωτά τα χτυπήματα...μπρος και πίσω...Πολύ υλικό πλέον να μην μπορεί να μ παραπονεθεί κ κανείς
Φίλε, όσο λιγότερες λεπτομέρειες λες τόσο το καλύτερο για σένα. Να αναφέρεις τα απολύτως απαραίτητα. Φιλικά στο λέ
Από εδώ και πέρα δεν θα αναφέρω τπτ μην φοβάσαι....!!!!Φίλε, όσο λιγότερες λεπτομέρειες λες τόσο το καλύτερο για σένα. Να αναφέρεις τα απολύτως απαραίτητα. Φιλικά στο λέω.
Αυτό που νιώθω λέω... πραγματικά και αν η Αννούλα δεν ξαναθελει θα το σεβαστώ!!!αμαν βρε θηριο τι ειπες τωρα...
Εμαθες που θα γινει ο γαμος τελικα μπρο?αμαν βρε θηριο τι ειπες τωρα...
Πρέπει να πήγες καλά στην εξεταστική...Πολύ υλικό πλέον να μην μπορεί να μ παραπονεθεί κ κανείς
Και μην κοροϊδεύεις δεν στο επιτρέπω ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις!!!Τι εγινε μαγκες
Εμαθες που θα γινει ο γαμος τελικα μπρο?
Πήγα ναι, με οτι Κκαταπιανομαι θέλω να το κάνω καλάΠρέπει να πήγες καλά στην εξεταστική...
Το δείχνουν οι κριτικές σου αυτό κ εύχομαι να έχεις τις ίδιες επιτυχίες και στην κανονική σου ζωή...Πήγα ναι, με οτι Κκαταπιανομαι θέλω να το κάνω καλά
Πολύ ωραία tattoos.Πολύ υλικό πλέον να μην μπορεί να μ παραπονεθεί κ κανείς
Συνήθως οι γυναίκες ότι βάλουν στο μυαλό τους το πετυχαίνουν εύχομαι όλα να σου πάνε καλάΠήγα ναι, με οτι Κκαταπιανομαι θέλω να το κάνω καλά
Καλά με τους υπόλοιπους...Πολύ υλικό πλέον να μην μπορεί να μ παραπονεθεί κ κανείς
Πάλι τα ίδια άρχισες...Αυτό που νιώθω λέω... πραγματικά και αν η Αννούλα δεν ξαναθελει θα το σεβαστώ!!!
Μύτη αφαλοΠολύ ωραία tattoos.
Που αλλού έχεις piercing εκτός απο το στήθος;
Ωωωωω μα υπάρχει τόση γλυκα στο να βασανίζεσαι όμωςΚαλά με τους υπόλοιπους...
Εμένα δεν με λυπάστε γέρο άνθρωπο;;;
Αφήστε δε που μου μοστράρετε και το αγαπημένο μου, και μετά μου λέτε να συγκρατηθώ!
Έτσι νομίζεις εσύ φίλε μου για καψουρες και τέτοια δεν είμαι εγώ για τέτοια να είσαι σίγουρος!!!!Πάλι τα ίδια άρχισες...
Μεγάλη Καψούρα λέμε
Μου τα χαλάς τώρα...Έτσι νομίζεις εσύ φίλε μου για καψουρες και τέτοια δεν είμαι εγώ για τέτοια να είσαι σίγουρος!!!!
Συμφωνώ απόλυτα.Ωωωωω μα υπάρχει τόση γλυκα στο να βασανίζεσαι όμως
Οταν πρόκειται για το κατάλληλο άτομο ίσως πιο πολύ κ από το να ενδίδεις
Nice!!Μύτη αφαλο
Θα της προτείνετε δηλαδή ελεύθερη σχέση;Έτσι νομίζεις εσύ φίλε μου για καψουρες και τέτοια δεν είμαι εγώ για τέτοια να είσαι σίγουρος!!!!