anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 4.636
Πάντως αμανε θέλει η Άννα το τηλεφωνάκι μου ας στείλει πμ και το σκέφτομαι

Πάντως αμανε θέλει η Άννα το τηλεφωνάκι μου ας στείλει πμ και το σκέφτομαι

Παρέα με τη φίλη μου την @Ioanna34 ή με την άλλη φίλη μου τη ΡαμόναΜε κορίτσι να παίζετε παρέα με ένα αγόρι αλλά χωρίς λεσβιακό?
Το κανελωνεις το γλυκό τοτεΟρίστε παιδιά κάτι για καληνύχτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανέλα στο παστίτσιο όχι
εσυ τωρα εισαι υπαρκτο προφιλ .....Και εμένα με ξέχασε η Ioanna34. Θα επιθυμούσα το τηλέφωνο με pm…
Νύχι υπερπαραγωγήΟρίστε παιδιά κάτι για καληνύχτα
Κανέλα στο παστίτσιο όχι
ΠάνταΝύχι υπερπαραγωγή
Έτσι , γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά
Μας καύλωσες πάλιΟρίστε παιδιά κάτι για καληνύχτα
Κανέλα στο παστίτσιο όχι
Άμα σηκώσει το τηλέφωνο...η ΙωάνναΠαρέα με τη φίλη μου την @Ioanna34 ή με την άλλη φίλη μου τη Ραμόνα
Αν και δεν νου αρέσουν οι παρτουζες, αυτό το τρίγωνο θα ήθελα να το ζήσω...
Αυτές είναι φωτοςΟρίστε παιδιά κάτι για καληνύχτα
Κανέλα στο παστίτσιο όχι
Τρέλα είσαι!Ορίστε παιδιά κάτι για καληνύχτα
Κανέλα στο παστίτσιο όχι
Αρε ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ αφροδισιολόγος.Προφανως αλλα μπορει ναναι σοβαρο μπορει και οχι.
Απίστευτο μουνάκι ΑννούλαΟρίστε παιδιά κάτι για καληνύχτα
Κανέλα στο παστίτσιο όχι
Δωστα μας όλα στα μούτρα μωρό μου..Ορίστε παιδιά κάτι για καληνύχτα
Κανέλα στο παστίτσιο όχι
Προσεξε στις φωτογραφιες τα χερια κ τα μπουτια της....αν ειναι κατι προσωπικο προφανως δν μας αφορα.αν ομως αφορα κατι αλλο η καποια παλια συνηθεια οφειλει να το πει γτ ειναι θεμα υγειας!
Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα...Ορίστε παιδιά κάτι για καληνύχτα
Κανέλα στο παστίτσιο όχι
Πάντα φτιάχνει η διάθεση μ με τέτοια σχόλια!! Σε ευχαριστώ ποοολυ για την κριτική σ κ χαίρομαι πολύ π έχει μείνει τόσο έντονα η ανάμνηση μ στο μυαλό σ τόσες ώρες μετάΑν κ δεν παιρνω συχνα το βημα......θα γραψω κριτικη.Δεν θελω να θεωρουμε σαν απ αυτους που μας βλεπουν αμετοχοι απ την κλειδαροτρυπα.Ειμαι μελος απ το 2008 εχω τα στανταρακια μ.....που ανα χρονια τ χω αλλαξει.Σμρ μ ενα μην βρεθηκα με το υπεροχο μαναρακι της αγγελιας- νηματος.
Φρεσκαδα μυρωδια απιστευτη......Προσωπακι γλυκο περα απ τον μεσο ορο......τατουαζ πολλα ....καυλωτικα θ ελεγα......Χειλαρες μμμμμμ γλωσσαρα απιστευτη.....Το κοριτσι ξερει να φιλαει......νιωθεις οτι εισαι σε σχεση μαζι της..... Εχει απ τις πιο ομορφες τρυπουλες π.εχω δει κ απ τα πιο ομορφα μουνοχειλακια π εχω αγγιξει......Το βαθος της διαθεσιμης τρυπουλας μικρο κ.στενο κ το χρωματακι αυτης ενα απιστευτο ροζουλι.......Κανει φιλοτιμη πιπα πανω απ το μεσο ορο κ οταν την βλεπεις δεν ξερεις τι να πρωτογευτεις στομα μουνι κωλαρακι πατουσακια στηθακια απιστευτα .....προτεινεται εξαιρετικα σ αγαπουληδες......Δεν ξερω αν γινει στανταρακι μου αλλα υπαρχει σαν σκεψη στο θολωμενο μου μυαλο......Την βαζω πολυ ψηλα σε gfe καταστασεις αν κ θ μ αρεσε πολυ για σκληρα bdsm πραγματα δεσιματα κρεμασματα κτλ......Την επομενη φορα παντως θ ασχοληθω μονο με τα πατουσακια της κ το μουνακι της.....Συναγωνιστες στα 4 εχει ενα απ.καλυτερα.στησιματα π παιζουν στην πιατσα.....Κ.στο.ιεροποστολικο νιωθεις οτι πεθανες αναστηθηκες κ πηδας μια απ τις 40 παρθενες του Αλλαχ κ σε μεθαει με τα γλωσοφιλα της σ απογειωνει με το βλεμμα της κ σε τελιωνει με το γλυψιμο στο λαιμο......