Pappous_skylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Πως τους πετσοκόβεις έτσι ρε κορίτσι, ανυπομονώ για τον Οκτώβριο να σε γνωρίσω. Μη μασάς, έχεις αξιοπρέπεια
Ρε αδερφέ σώνει και καλά επειδή πληρώνεται πρέπει να γ@μιεται με όλους κ να κάνει 10 ραντεβού την μερα; Μακάρι να υπήρχαν άλλες 10 σαν την Άννα και ας λειτουργουσαν κ αυτές έτσι. Δλδ τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι είναι στο χέρι της ο τρόπος που θα δουλεψει;Τύπε αν ήταν έτσι ας έμπαινε στο tinder.
Μην αναλύσουμε πάλι το θέμα ότι αφού πληρώνεται είναι επαγγελματίας. Δεν υπάρχει λίγο offside, λίγο έγκυος, λίγο επαγγελματίας
Ας κάνει και ένα ραντεβού την εβδομάδα και να περνάει όσα τεστ θέλει τον υποψήφιο πελάτη, δεν μου πέφτει λόγος σε αυτός. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι αποκλειστικά δικό της θέμα ο τρόπος εργασίας.Ρε αδερφέ σώνει και καλά επειδή πληρώνεται πρέπει να γ@μιεται με όλους κ να κάνει 10 ραντεβού την μερα; Μακάρι να υπήρχαν άλλες 10 σαν την Άννα και ας λειτουργουσαν κ αυτές έτσι. Δλδ τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι είναι στο χέρι της ο τρόπος που θα δουλεψει;
Επαγγελματιας ειναι κ αλλα πραγματα,πχ να σ λεειΑς κάνει και ένα ραντεβού την εβδομάδα και να περνάει όσα τεστ θέλει τον υποψήφιο πελάτη, δεν μου πέφτει λόγος σε αυτός. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι αποκλειστικά δικό της θέμα ο τρόπος εργασίας.
Το μόνο που λέω είναι ότι εφόσον υπάρχει συναλλαγή για να προσφέρει μια υπηρεσία είναι επαγγελματίας
Tυπε απο τη στιγμη που πληρωνεται ειναι Επαγγελματιας αυτο δεν αλλαζει απλα η εν λογο δε ζει απο αυτο οπως αλλες γι αυτο και φερεται κατα αυτον τον τροπο και επιλεγειΕπαγγελματιας ειναι κ αλλα πραγματα,πχ να σ λεει
-"μισο λεπτο αγαπη μου ν απαντησω στο μυνηματουλι" ή πχ
-"ν απολαυσω τσιγαρακι μετα το σεξ να χαλαρωσω" ή
- "πω πω τον εχεις πολυ μεγαλο,δεν νομιζω σημερα να κανουμε πολλα πραγματα" ή να σ λεει
-"επειδη σ βλεπω ν αργεις να τελειωσεις και η ωρα περναει,να σ παιξω μια μαλακια;Σε καθε περιπτωση αγαπη μου σε 10' πρεπει να φυγω μιας που συμπληρωσες ωρα διοτι θ αργησω στο προγραμμα μου"
Μη λεμε οτι θεμε τωρα,τα δικα μας δικα μας και τα δικα της δικα μας!
Μαζι ειμασταν μιςη ωρα λογω διακοπης ρευματος του χοτελ,ειχα χυσει δυο φορες,ειχα ιδρωκοπησει και τον βαζει στο στομα της να με τελειωσει τριτη φορα.
Της ειπα οι συνθηκες ειναι φοβερες και να το αφησει αφου ημουν ηδη κομπλε και δεν δεχτηκε παρα μονο αν τα παιρνε στο στομα της για τριτη φορα.
Ελα τωρα ειναι επαγγελματιας και αρχιδιες!
Δεν έχεις χρόνο και έχεις γράψει 2500 μντ, θα μας τρελάνεις σε ένα χρόνοΤην εχεις συναντησει;
Ουτε χρονο εχω,ουτε κ το γραφω για να πεισω καποιον τον ορισμο του επαγγελματια,τον tinderακια κλπ.
Απο την στιγμη επισης που δεν της απαγορευει ο Αντισθενης να μπαινει εδω,να ανεβαζει την πολιτικη της στο θεμα ραντεβου,ποιος θα της υποδειξει "οχι εδω αλλα tinder" κλπ;
Any way δικιο θα χεις προφανως
Ρε τυπε αν πεις στον κοπο να γραψεις στο νημα για τον Κουλη,ξερεις και συ τα ποσα θα πιασεις και σε ποσο χρονο;Δεν έχεις χρόνο και έχεις γράψει 2500 μντ, θα μας τρελάνεις σε ένα χρόνο
Αυτό που βγάζετε συμπέρασμα από μηνύματα με ξεπερνάειΠως τους πετσοκόβεις έτσι ρε κορίτσι, ανυπομονώ για τον Οκτώβριο να σε γνωρίσω. Μη μασάς, έχεις αξιοπρέπεια
Και την αλλη βδομαδα στην μαχη θα σαι ρε θηριο;Καλησπερα σε ολους!
Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχω κλείσει ολα τα ραντεβού για τον Αύγουστο.
Φυσικά μπορείτε να στέλνετε μυνηματα αλλα μόνο με κάποια ακύρωση θα μπορεσω να εξυπηρετήσω.
Ευχαριστω πολυ!
Αγαπημενε riding !!!Η Αννα σε εικονες απο το προφιλ της εδω παρμενες:
![]()
![]()
![]()
Μειον ενα ραντεβου!!!Και την αλλη βδομαδα στην μαχη θα σαι ρε θηριο;
ΕUΛΟΓΗΣΟΝ![]()
Χαχα,δεν βιαζομαι εγω καρδια μου!Αγαπημενε riding !!!
Ξερεις οτι σε συμπαθω πολυ αλλα αν ξαναγραψεις καλο λογο για εμενα στο νημα θα σε τιμωρησω και οχι με τον τροπο που θελεις!!!
Καθε καλος λογος θα ειναι ενα οχι σε ραντεβου που μου ζητας!!!!
Θα νομιζουν με τοσα καλα λογια που γραφεις οτι σε πληρωνω!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μειον ενα ραντεβου!!!
Μειον δυο ραντεβου!!!!!Χαχα,δεν βιαζομαι εγω καρδια μου!
Ισα ισα,ας φυγουν οι ζεστες μην ξαναπεσει κανας γενικος κ παθω κανα εμφραγμα εκει στο χοτελι!
Προς υπερασπιση μου,για ολα τα ανεξαρτητα κοριτσια εκ συμπρωτευουσης που εχουνε δικο τους νημα και εχω παει μαζι τους,εχω γραψει καλα λογια γιατι εχω περασει καλα μαζι τους πραγματικα!
Δωσε μου οσες ποινες στα ραντεβου θες,οταν ομως βρεθουμε ξερεις πως θα ειναι εις βαρος σου αυτο και οχι σεντονια δεν θ αναρτησω χυμενα;
Αλλα σαν σπηλαιο θα το κανω το δωματιο,απο παντου χυσια θα σταζουν![]()
Αρα;Μειον δυο ραντεβου!!!!!
έτσι οπως το πας οταν βγω στη συνταξη.....και θα το μετανιωσεις γιατι θα εχω σιτεψει...κιαλλο...Αρα;
Για ποτε βλεπεις το επομενο μας ραντεβου; κατα 28η Οκτωβριου;![]()