xanthiforever
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 8.115
- Πόντοι
- 3.985
Έχει ξενοδοχεία η Αννα;Επίσης τσουκ. Ξενοδοχεία

Στο προφίλ της, στο <σχετικά> τα λέει αναλυτικά.Καλή Χρονιά, έχει χώρο η Άννα?
Έχει ξενοδοχεία η Αννα;Επίσης τσουκ. Ξενοδοχεία
Στο προφίλ της, στο <σχετικά> τα λέει αναλυτικά.Καλή Χρονιά, έχει χώρο η Άννα?
Έλα μωρέ ποιος διαβάζει τώρα...Έχει ξενοδοχεία η Αννα;
Στο προφίλ της, στο <σχετικά> τα λέει αναλυτικά.
Επειδή ως γνωστόν το νινι σέρνει καράβι έχει κρουαζιερόπλοιο. Όταν θα βλέπεις κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης να ξέρεις δικό της είναι.Έχει ξενοδοχεία η Αννα;
Στο προφίλ της, στο <σχετικά> τα λέει αναλυτικά.
Δεν το ήξερες ξάδερφε; Φέρε το έλεγχο να σου βάλω μονάδα.Υπάρχει "Hotel Anna” στην Θεσσαλονίκη και δεν το ξέρουμε;![]()
Μετεξεταστέος ΣεπτεμβρίουΔεν το ήξερες ξάδερφε; Φέρε το έλεγχο να σου βάλω μονάδα.
Προλαβαίνεις την εξεταστική του ΓενάρηΜετεξεταστέος Σεπτεμβρίου
ΧημικόΚαλησπέρα και καλή χρονιά!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το στήθος της Άννας είναι φυσικό;
Σεβαστό αυτό που λες. Μια ερώτηση μόνο!Δε με πειράζει η ερώτηση σου
Ούτως η άλλως την θέτεις πολύ ευγενικα
Είναι η οικογένεια μου εκει
Δε νιώθω άνετα μετά από ραντεβού να πηγαίνω και να κάνω ότι όλα είναι φυσιολογικα
Ενώ με κοιτανε
Καταλαβαίνω ότι δεν αλλάζει κάτι στην ουσία
Γιατί τους λέω ψεμματα
Αλλά ας κρατήσω έστω βασικούς κανόνες ηθικής
Από σεβασμό και μονο
Πάλι εσύ εδώ....να μετακομίσεις εσύ ρε σε μας.Σεβαστό αυτό που λες. Μια ερώτηση μόνο!
Υπάρχει περίπτωση να μετακομίσει η οικογένειά σου στη Θεσσαλονίκη ???
Πέρα από την πλάκα respect για άλλη μια φορά όσο και αν με "πονάει" το ότι δε θα σε γνωρίσω από κοντά!![]()
Φίλε, οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δε με αφήνουν να ξεμυτίσω από το κλεινόν Άστυ, δυστυχώς!Πάλι εσύ εδώ....να μετακομίσεις εσύ ρε σε μας.
Αφού κατά βάθος ψήνεσαι.
Καλή χρονιά.
ξεχασες τα κορυφαια σουβλακια στου ΠρασαΦίλε, οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δε με αφήνουν να ξεμυτίσω από το κλεινόν Άστυ, δυστυχώς!
Ειδάλλως, αν μπορούσα και είχα και την οικονομική επιφάνεια βεβαίως, συνέχεια Σαλόνικα θα ήμουν: Άννα, Νικόλ, Νεφέλη, ...Τρίγωνα Πανοράματος, Τσουρέκια Τερκενλής .... τρέχουν τα σάλια μου ήδη!!
Καλή χρονιά και σε σένα![]()
ξεχασες τα κορυφαια σουβλακια στου Πρασα
απο το πολυ παρελθον γουσταρεις μυρωδια βαρδαρη ....καλη χρονιαΦίλε, οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δε με αφήνουν να ξεμυτίσω από το κλεινόν Άστυ, δυστυχώς!
Ειδάλλως, αν μπορούσα και είχα και την οικονομική επιφάνεια βεβαίως, συνέχεια Σαλόνικα θα ήμουν: Άννα, Νικόλ, Νεφέλη, ...Τρίγωνα Πανοράματος, Τσουρέκια Τερκενλής .... τρέχουν τα σάλια μου ήδη!!
Καλή χρονιά και σε σένα![]()
απο το πολυ παρελθον γουσταρεις μυρωδια βαρδαρη ....καλη χρονια
Γυρο στην διαβαση, σουτζουκακια στην διαγωνιο, σουβλακια στον Μιλτιαδη Αγ προδρομο και ψαρακι περαια στα θαλασσοπουλια.Αν μου επιβεβαιώσουν και άλλοι συντοπίτες σου, θα τα βάλω στη λίστα και αυτά!!!
Αννούλα σου εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία, χαρές και πολλές καύλες !!!Δε με πειράζει η ερώτηση σου
Ούτως η άλλως την θέτεις πολύ ευγενικα
Είναι η οικογένεια μου εκει
Δε νιώθω άνετα μετά από ραντεβού να πηγαίνω και να κάνω ότι όλα είναι φυσιολογικα
Ενώ με κοιτανε
Καταλαβαίνω ότι δεν αλλάζει κάτι στην ουσία
Γιατί τους λέω ψεμματα
Αλλά ας κρατήσω έστω βασικούς κανόνες ηθικής
Από σεβασμό και μονο
Σουβλάκια Αγίου Προδρόμου έχουν χαλάσει πάρα πολύΓυρο στην διαβαση, σουτζουκακια στην διαγωνιο, σουβλακια στον Μιλτιαδη Αγ προδρομο και ψαρακι περαια στα θαλασσοπουλια.
(πω ρε πουστη εγινα πολυ κακος).
Καιρός είναι να καταλάβουμε πρώτα οι ίδιοι, και μετά θα πείσουμε και τις γυναίκες, ότι έχουμε και ... πάνω κεφάλι !!Αννούλα σου εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία, χαρές και πολλές καύλες !!!
Διάβασα λίγο το thread soy και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα απο τον τρόπο σου, τις τοποθετήσεις σου και τις σκέψεις σου ... το αποτέλεσμα ήταν να ερεθιστούν τα εγκεφαλικά μου κύταρα (αν και οι άντρες λειτουργούμε κυρίως με το κάτω κεφάλι) και να ανυπομονώ για μια συνάντησή μας (και με το κωλαράκι σου βεβαίως βεβαίως !!!).
Σύντομα θ ανέβω Θεσσαλονίκη και θα σε ενημερώσω... Φιλιά
ακουω εναλλακτικες!Σουβλάκια Αγίου Προδρόμου έχουν χαλάσει πάρα πολύ