Καλησπέρα κυρία @anna.alamanou
Υπομονή…
…θα ρθουν καλύτερες μέρες…
Εσείς πως είστε;
Συνεχίζετε τις διακοπές σας;
Πότε με το καλό επιστρέφετε στην ενεργό δράση..;
Λείψατε…!!!!!!
Ντόκτωρ καλησπέρα...
δεν είναι έτσι ακριβώς και το ξέρετε... και δεν με πειραζει που το γραψατε δημοσίως αλλα είναι μια ευκαιρία να γραψω κάποια λόγια για άλλους που μπορει να υποθεσουν το ίδιο, επανερχομαι σε λίγο!
είναι Κυριακή πρεπει να ξυπνησω στις 05.45 και καθομαι και διαβαζω το νημα της Σοφιας20.. ναι ο καθενας εχει τα βιτσια του.. ειναι 26/7 και δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο,δεν φυγαμε τοτε λογω προβληματων με τον αντρα μου και τι θελω πιο πολυ να μπω στην θαλασσα αλλαξα και εργασια μεν ιδιο αντικειμενο αλλα η δουλεια μου ειναι αλλου και ολα αυτα με αφηνοuν μακρυα σας.. δεν ξερω αν εχει αυτο σημασια.. αλλα εχω τονισει πώς δεν ειμαι διαθεσιμη ολη μερα και ολες τις μερες.. 2 η 3 ραντεβου την εβδομαδα και δεν το παιζω κυρια, δεν εχω αυταπατες, μια φορα να εχεις πληρωθει εισαι πουτανα ή όπως θελετε.. αυτη η χρονια το 26 με εχει παει γαμιωντας σε ολα τα θεματα,δεν δικαιολογουμαι αλλα δεν εχω πουλήσει παραμυθι σε κανεναν.. σε ολους εχω φερθει αψογα απο μηνυματα εδω απο μηνυματα στο κινητο απο κοντα. δεν εχω κοιταξει ποτε απο κοντα ρολοι.. δεν εχω κανει ποτε καποιον να νιωσει ασχημα αν και θα επρεπε.. δεν εχω ζητησει τα χρηματα απο την αρχη.. ειμαι μια φυσιολογικη γυναικα και καλος ανθρωπος... στο σεξ με καποιους ταιριαζεις με καποιους οχι.. φωτογγραφιες μου υπαρχουν και μαλιστα χωρις φιλτρα , ποζες στημμενες, καποιες δεν με κολακεύουν. όλα οκ.. παντα αν κλεισω ραντεβου θα εμφανιστω και μαλιστα με το πολυ 5 λεπτα καθυστερηση... δεν ξερω γιατι με καποιον που απλά δεν ταιριαζουν τα ωραρια μας δειχνει τοση δυσφορία απεναντι μου οταν εχω φερθει οκ.. ολα καλα.. σας φιλώ