Hawkeye Argill
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.070
- Πόντοι
- 1.436
οντως ειναι καλο, στο μεταξύ οι έντεχνοι του μπου ειναι 20 ατομα, εδω και ωρα ειναι οι μονοι χωρις να αλλαξει ο αριθμος που με παρακολουθούν! ευγε! οι υπόλοιποι ειναι στο 20αρικο σοφακι που το αξιζει!!Αυτο το δικο μου
23οντως ειναι καλο, στο μεταξύ οι έντεχνοι του μπου ειναι 20 ατομα, εδω και ωρα ειναι οι μονοι χωρις να αλλαξει ο αριθμος που με παρακολουθούν! ευγε! οι υπόλοιποι ειναι στο 20αρικο σοφακι που το αξιζει!!
24, ενταξει γεμιζουμε το μισο πουλμαν!
35 ενταξει το πουλμαν γεμιζει σιγα σιγα..28.Κερδαμε αδερφια...
απο 35, 29 βρε παιδια που πατε; στα 3 τσιμπουκια το ενα δωρο!35 ενταξει το πουλμαν γεμιζει σιγα σιγα..
σωστος! θα βαλω εναν μαλαμα τωραΑν και τ α ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ προσπάθησαν να παρουσιάσουν ένα πιο ροκ στυλ , νομίζω.
Κρίμα, περαστικά, κι όλα να σου πάνε κατ' ευχήν.ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
θα ηθελα να σας θερμοπαρακαλέσω αυτες τις ημερες να μην επικοινωνησετε στο κινητο μου τηλεφωνο, ουτε με μηνυματα, ουτε με κλήσεις, σημερα μου συνεβηκε ενα απροοπτο γεγονος και θα κανω εισαγωγη αυριο για μια μικροεπεμβαση μεν αλλα χρειαζομαι ησυχια, θα εχω και τον αντρα μου δε. Χρειαζομαι την θετικη σας ενεργεια, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ. Σας ευχαριστω.
Περαστικά κοπέλα μου να πάνε όλα καλά..ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
θα ηθελα να σας θερμοπαρακαλέσω αυτες τις ημερες να μην επικοινωνησετε στο κινητο μου τηλεφωνο, ουτε με μηνυματα, ουτε με κλήσεις, σημερα μου συνεβηκε ενα απροοπτο γεγονος και θα κανω εισαγωγη αυριο για μια μικροεπεμβαση μεν αλλα χρειαζομαι ησυχια, θα εχω και τον αντρα μου δε. Χρειαζομαι την θετικη σας ενεργεια, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ. Σας ευχαριστω.
Περαστικα και ανεπιστρεπτα Αννα.ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Περαστικά, καλή και γρήγορη ανάρρωση να έχεις, και πάντα γεμάτη υγεία.ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ