anna.alamanou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2016
- Like
- 2.704
- Πόντοι
- 441
Θεϊκές μπορώ να πω..τουλάχιστον τυχερόςΝα μην ειναι το αλλο παραπονεμενο
μετα απο καυτη ερωτικη συνευρεση με την τοτε γκομενα μου στο σπιτι της ενω οι γονεις της ελειπαν χωριο και αφου η κρεμα μου εχει καταληξει στο προσωπακι της και εχει σταξει παντου ακουγονται κλειδια στην πορτα....το πιο αστειο περιστατικό που σας εχει τυχει με γυναικα;
Συγνωμη αλλα και εγω στα 45 εσωρουχο ποκεμον φοραω! ααα ολα και ολα! δεν θα μας χαλασετε τη διαθεση με τις αηδιες περι ηλικιας!!!σε μενα αρκετα όπου τα προτιμω καλυτερα... ενας τυπος λιγο βαρυς και παει να ξεντυθει και φοραει καλτσες τουιτι ηταν νομιζω γυρω στα 60..! πεθανα στο γελιο..
μπήκατε μονοι σας, στην μαυρη λιστα.. σημερα με παιρνει τηλ καποιος λεω ναι θα πεις τον υμνο του παναθηναικου.. μου λεει τον ξερω τι εισαι; ΠΑΟΚ οκ του λεω τουλαχιστον να τον πεις δεν τον ελεγε.. ε μετα απο αυτο περιμενει και να τον δω..Τώρα που πήρε η ΑΕΚ πρωτάθλημα όλοι οι ΑΕΚτζήδες έχουν φάει μπαν μέχρι το 2030....
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα
εχεις δικιο... αλλα αλλο 45 αλλο 60 αλλα ειναι πώς νιωθει κανεις, σωστα γραψε λαθος..Συγνωμη αλλα και εγω στα 45 εσωρουχο ποκεμον φοραω! ααα ολα και ολα! δεν θα μας χαλασετε τη διαθεση με τις αηδιες περι ηλικιας!!!
Σκεψου πρακτικα....κατεβαινει το παντελονι σκας ενα γελακι, κατεβαινει το εσωρουχο σκας και το δευτερο γελακι (σκεφτεσαι ωραια θα περασουμε) και μετα κοβονται τα γελια και αρχιζουν τα βογγητα....εχει μια ωραια, ομαλη μεταβαση ολο αυτο και σπαει και ευκολα ο παγος!εχεις δικιο... αλλα αλλο 45 αλλο 60 αλλα ειναι πώς νιωθει κανεις, σωστα γραψε λαθος..
εμενα δεν θα με χαλουσε!αλλο περιστατικό: λεω παω να κανω μπανιο και θα βαλω ενα μαυρο βελουδο φορεμα, (χειμωνιατικο γαματω) παω κανω και παω να το βελω ειχα παρει την μπλουζα την μαυρη την μαυρη βελουδο, βγαινω εξω και λεω μπήκε στο πλύσιμο, ηταν το βαφτιστικο μου!!
για να δουμε ποιος θα ειναι ο επομενος που θα με δει με αυτο η με αλλα.. παντως οι καυλες ανεβαινουν λογω ανοιξης...
Ο Λεωνίδας πρέπει να είναι ο γιος σου τελικά!Ο πιο σημαντικός άντρας στη ζωή σου!στην "κοντρα" πουλοπουλος - βοσκοπουλος, ημουν πουλοπολική αλλα φυσικα και του βοσκοπουλου μου αρεσουν τα τραγουδια.. για τον Λεωνίδα που οταν τον ειδα........