anna.alamanou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2016
- Like
- 2.704
- Πόντοι
- 441
δεν το ηξερα αυτο δασκαλε και ανεβηκες στα ματια μου.. πολύ ψηλά πήγε.. ο πήχης!!Ετσι ειμαστε εμεις τα βαζελακι...
δεν το ηξερα αυτο δασκαλε και ανεβηκες στα ματια μου.. πολύ ψηλά πήγε.. ο πήχης!!Ετσι ειμαστε εμεις τα βαζελακι...
Τον εθνικό ύμνο;αν μου τραγουδουσε καποιος τον υμνο, πηγαιναμε βαλενθια και μου εφτιαχνε αυτο το κοκτειλ τοτε θα με κερδιζε για παντα!
![]()
Εξωτικό κοκτέιλ μάνγκο - cantinamag.gr
Τώρα που άρχισαν να σφίγγουν οι ζέστες, ένα δροσιστικό, εξωτικό κοκτέιλ είναι ό,τι πρέπει!cantina.protothema.gr
ωωω μαγεια.. ευγε Θανάση! ευγε! ευγε! μαζι με τον δασκαλο ειστε στην κορυφη! και της λιστας και του παγόβουνου!
Ορίστε και βιντεακι απο χθες μέσα απο το γήπεδο Ανναρα,
Βάλε με πιο πάνω στην λίστα πλζ να βγάλουμε γούστα![]()
Δηλαδή κυρία Άννα μας, την έχεις πάθει την ζημιά.....
Παιζεις βρώμικα...
Ορίστε και βιντεακι απο χθες μέσα απο το γήπεδο Ανναρα,
Βάλε με πιο πάνω στην λίστα πλζ να βγάλουμε γούστα![]()
ωραιο τραγούδι όμως!! χαχαχαΔηλαδή κυρία Άννα μας, την έχεις πάθει την ζημιά.....
Ξέχασες και αυτούς που δε θα σε πάνε Βαλένθια....κοιταχτε εχω αποκλεισει τους μη παναθηναικους, αυτους που θελουν την αποπανω σταση και οσους δεν φτιαχνουν κοκτειλ μανγκο, αραγε ποιος μενει;;
ναι σωστα!! σε ευχαριστω που μου το θύμησες!Ξέχασες και αυτούς που δε θα σε πάνε Βαλένθια....
Οπότε αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί, νομίζω λίγοι. Πολύ λίγοιναι σωστα!! σε ευχαριστω που μου το θύμησες!
ε ναι, μετα με βλεπω στο σουβλατζιδικο της γειτονιας μου με ενα καλαμακι κοτοπουλο... και στο παγκάκι πασατέμπο.. ουτε σε μια σουιτα ξενοδοχειου δεν εχω παει η έρημη.. αστα καταραμένη φτώχεια..Οπότε αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί, νομίζω λίγοι. Πολύ λίγοι
Χίλτον σου κάνει;;;ε ναι, μετα με βλεπω στο σουβλατζιδικο της γειτονιας μου με ενα καλαμακι κοτοπουλο... και στο παγκάκι πασατέμπο.. ουτε σε μια σουιτα ξενοδοχειου δεν εχω παει η έρημη.. αστα καταραμένη φτώχεια..
"Ανοιξε πετραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...."επισης κανονιστε να μην κερδισει η παναθα την Τεταρτη και να κυρηξω 40ημερο πενθος.. οποτε καταλάβατε πότε θα σας δω του αγίου π... ανήμερα!
Το έχουμε νιώσει στο πετσή μας λέξη λέξη......ωραιο τραγούδι όμως!! χαχαχα