nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 1.762
- Πόντοι
- 206
Κακος πρέπει νά τό δοκιμάσεις.κρυο καιρος για δυο η για τριο.. εγω δεν εχω κανει τριο ποτε...
Κακος πρέπει νά τό δοκιμάσεις.κρυο καιρος για δυο η για τριο.. εγω δεν εχω κανει τριο ποτε...
Να υποθέσω ότι έχεις κατά νου τον εαυτό σου με 2 αρσενικά, κι όχι το άλλο τριο, εσύ, ένα ακόμα θηλυκό κι ο αρσενικός ανά-μεσά σας κι εσείς μεταξύ σας, σωστά; Ή η επιθυμία σου για νέες εμπειρίες δεν έχει τέτοιου είδους ταμπού;κρυο καιρος για δυο η για τριο.. εγω δεν εχω κανει τριο ποτε...
Απο το στόμα μου το πήρες..καμια φωτογραφια σου βρε Αννουλα θα δουμε ; παιζει να εχεις το θέμα με τα περισσότερα ποστ και τις λιγότερες (έως καθόλου φωτογραφιες)![]()
Δες μνμτα κοριτσακι μ!
Κυρία @anna.alamanouKαλή Ανάσταση.. δεν εχει σημασια ο καθενας τι πιστευει η αν δεν πιστεύει.. το μήνυμα ειναι ένα.. η αγάπη ολούθε.. "H αγάπη μακροθυμεί, αγαθοποιεί, η αγάπη δεν φθονεί, η αγάπη δεν αυθαδιάζει, δεν υπερηφανεύεται, δεν φέρεται με απρέπεια, δεν ζητάει τα δικά της, δεν εξάπτεται, δεν συλλογίζεται το κακό, δεν χαίρεται στην αδικία, συγχαίρει όμως στην αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει" (προς Κορινθίους Α'). Η αγάπη έχει σημασία προς τον συνάνθρωπο, στους δικούς μας, στην οικογενεια μας, στους συναδελφους, στα ζωα, σε αυτό που κάνουμε, και κυριως η αγάπη προς τον εαυτό μας, εαν δεν μπορεσουμε να αγαπήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό δεν θα μπορέσουμε να αγαπήσουμε κανέναν, ούτε τον αντρα μας, ούτε τα παιδια μας, ούτε εκείνη που θα περάσει μια ώρα μαζί μας και να της φερθούμε λίγο ανθρώπινα... να είστε όλοι καλά, εαν κανουμε ενα βημα προς την αγαπη και το καλό τότε υπάρχει ελπίδα ο κόσμος αυτός να γινει καλύτερος... Καλό Πάσχα με όλα τα καλά! σας φιλώ!
Χρόνια πολλά αννουλα!Kαλή Ανάσταση.. δεν εχει σημασια ο καθενας τι πιστευει η αν δεν πιστεύει.. το μήνυμα ειναι ένα.. η αγάπη ολούθε.. "H αγάπη μακροθυμεί, αγαθοποιεί, η αγάπη δεν φθονεί, η αγάπη δεν αυθαδιάζει, δεν υπερηφανεύεται, δεν φέρεται με απρέπεια, δεν ζητάει τα δικά της, δεν εξάπτεται, δεν συλλογίζεται το κακό, δεν χαίρεται στην αδικία, συγχαίρει όμως στην αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει" (προς Κορινθίους Α'). Η αγάπη έχει σημασία προς τον συνάνθρωπο, στους δικούς μας, στην οικογενεια μας, στους συναδελφους, στα ζωα, σε αυτό που κάνουμε, και κυριως η αγάπη προς τον εαυτό μας, εαν δεν μπορεσουμε να αγαπήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό δεν θα μπορέσουμε να αγαπήσουμε κανέναν, ούτε τον αντρα μας, ούτε τα παιδια μας, ούτε εκείνη που θα περάσει μια ώρα μαζί μας και να της φερθούμε λίγο ανθρώπινα... να είστε όλοι καλά, εαν κανουμε ενα βημα προς την αγαπη και το καλό τότε υπάρχει ελπίδα ο κόσμος αυτός να γινει καλύτερος... Καλό Πάσχα με όλα τα καλά! σας φιλώ!
Χρονια πολλα, Αληθως Ανεστη! Υγεια και ειρήνη!Κυρία @anna.alamanou
Χρόνια Πολλά και
Χριστός Ανέστη για σας
και την οικογένεια σας,
με αγάπη ειλικρινή, αληθινή και ανθρώπινη και το Άγιο Φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις ψυχές και το μυαλό των ανθρώπων!!!
Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη!Χρόνια πολλά αννουλα!
Θα μπορούσες να μου στείλεις ένα τηλέφωνο καθώς είναι καινούργιο μέλος;
Ευχαριστώ![]()
Χρονια πολλά με υγεια και χαρά!Καλησπερα Αννα χρονια πολλα !
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Και έχω και μιαν άλλη, αν ξέρει κάποιος παίκτης ή θέλει να πει η ίδια: πριν λίγα χρόνια ήταν στην ενεργό δράση μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της νηματοδέσποινας (bbw, σεξομανής, παντρεμένη και με αντίστοιχη χρέωση πάνω-κάτω, αν θυμάμαι καλά, και που δεν κοιτούσε ρολόι), που δούλευε κι αυτή σε λογιστικό γραφείο κατά τα λεγόμενά της, κι έκανε τα ραντεβού της μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα πέριξ του Μοσχάτου, κατά προτίμηση στον τοπικό Πρίαμο. Την είχα συναντήσει άπαξ. Πρόκειται για την ίδια κοπέλα; ή καμία σχέση;Καλημέρα, καλό μήνα γυναικάρα. Τελικά δουλεύεις? Ή έχεις σταματήσει τα ραντεβού?
Kaλησπέρα, καλο μήνα με ολα τα καλά.. κανω ελαχιστα διοτι εχω καποια θεματα, ευχαριστω!Καλημέρα, καλό μήνα γυναικάρα. Τελικά δουλεύεις? Ή έχεις σταματήσει τα ραντεβού?
Καλησπέρα και καλό μηνα! κανω ελάχιστα.. οχι δεν ημουν εγω.. εγω υπήρξα ως Μαρκέλλα στο ερο και πήγαινα στο exis πλ αμερικής... μετα το ερο διεγραψε φωτογραφιες, ηθελε επιβεβαιωση και γενικα παει απο το κακο στο χειροτερο και ηρθα εδω δεν ξερω εαν εκανα καλα, μιας και ειμαι μια κατηγορια διαφορετική.. τοτε στο ερο ημουν με πιο πολλα κιλά τωρα ειμαι 80Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Και έχω και μιαν άλλη, αν ξέρει κάποιος παίκτης ή θέλει να πει η ίδια: πριν λίγα χρόνια ήταν στην ενεργό δράση μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της νηματοδέσποινας (bbw, σεξομανής, παντρεμένη και με αντίστοιχη χρέωση πάνω-κάτω, αν θυμάμαι καλά, και που δεν κοιτούσε ρολόι), που δούλευε κι αυτή σε λογιστικό γραφείο κατά τα λεγόμενά της, κι έκανε τα ραντεβού της μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα πέριξ του Μοσχάτου, κατά προτίμηση στον τοπικό Πρίαμο. Την είχα συναντήσει άπαξ. Πρόκειται για την ίδια κοπέλα; ή καμία σχέση;