G_1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 4.300
- Πόντοι
- 456
Και λίγο σπέρμα ενδιάμεσα για πρωτεινηεφτιαξα καφε, λεω τωρα πρασινο τσαι λιποδιαλυτικο, καλά με κουβα πρεπει να το πιω και μετα η βοτκα πορτοκαλι, ολα με την σειρα τους!
Και λίγο σπέρμα ενδιάμεσα για πρωτεινηεφτιαξα καφε, λεω τωρα πρασινο τσαι λιποδιαλυτικο, καλά με κουβα πρεπει να το πιω και μετα η βοτκα πορτοκαλι, ολα με την σειρα τους!
μπα δεν μου αρεσει και δεν το καταπινω,, ουτε καν χυνει καποιος στο στομα μου... στο μεταξυ εχω 200 νικους, λετε να ειναι μουφα το νικος; αναρωτιεμαι η κορασιδα...Και λίγο σπέρμα ενδιάμεσα για πρωτεινη

Καλησπέρα όμορφη κυρία από Κρήτη να δοκιμάσεις και μαλοτυραοποιος πινει πρασινο τσαι να μου το λέει και απο κοντα να του κανω δωρο ενα να δοκιμασει, εχω παρει τα καλυτερα βιολογικα απο το βιολογικο χωριο και με γευσεις, τωρα θα πιω φραουλα με στεβια υγρη!
τι ειναι αυτο; πρωτη φορα το ακουω...Καλησπέρα όμορφη κυρία από Κρήτη να δοκιμάσεις και μαλοτυρα
Δεν σε βλέπω να απαντάς μνματα. Λογοδιαρροια σε έπιασε. Αχαχαεπισης για όσους ζαχαρο λεω να παρω γλυφιτζουρι χωρις ζαχαρη!
Τσάι του βουνού μόνο στα λευκά Όρη βγενηεπισης για όσους ζαχαρο λεω να παρω γλυφιτζουρι χωρις ζαχαρη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι ειναι αυτο; πρωτη φορα το ακουω...
Καλησπέρα όμορφη κυρία από Κρήτη να δοκιμάσεις και μαλοτυρα
τελεια θα παρω κι απο αυτο, δεν το ηξερα. να για κατι τετοια το μπου ειναι πρωτο! ευχαριστω!Τσάι του βουνού μόνο στα λευκά Όρη βγενη
μεταξυ μας, δικιο εχετε! αλλα εχω απαντησει σε αρκετα αλλα εχω ακομα!Δεν σε βλέπω να απαντάς μνματα. Λογοδιαρροια σε έπιασε. Αχαχα
Να δοκιμάσετε και από το αλλοτι αλλο να πιω;; βότανο εννοώ για να μην παρεξηγηθω... ειναι αυτο που λενε πες μου τι πινεις και δεν μας δινεις.........
Δε το γουσταρεις;μπα δεν μου αρεσει και δεν το καταπινω,, ουτε καν χυνει καποιος στο στομα μου... στο μεταξυ εχω 200 νικους, λετε να ειναι μουφα το νικος; αναρωτιεμαι η κορασιδα...
οχι, το οχι της 28 οκτωβρη!Δε το γουσταρεις;
Ε τοτε να μας πεις που γουσταρειςοχι, το οχι της 28 οκτωβρη!
εμενα με χυνουν στις βυζαρες μου!Ε τοτε να μας πεις που γουσταρεις
Το θεμα ειναι που γουσταρεις που σημαινει και οι 2 να περνανε καλαεμενα με χυνουν στις βυζαρες μου!
εκει γουσταρω κι εγωΤο θεμα ειναι που γουσταρεις που σημαινει και οι 2 να περνανε καλα
Μανδραγόρα.....τι αλλο να πιω;; βότανο εννοώ για να μην παρεξηγηθω... ειναι αυτο που λενε πες μου τι πινεις και δεν μας δινεις.........