fainomeno01
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
Περαστικά σου....
eυχαριστω πολυ πολυΠεραστικά σου....
ευχαριστω πολυ για τις ευχες κ τα ωραια λογια, υγεια σου ευχομαι κ καθε καλοΚυρία @anna.alamanou
σας εύχομαι καλή
και ταχεία ανάρρωση…
…περαστικά σας…
…και σύντομα να επιστρέψετε υγιής στο αγαπημένο σας κοινό…,
που σας λατρεύει…
Καλό σας βράδυ λοιπόν…
τα φιλιάμου,
την αγάπη μου και
τον απεριόριστο σεβασμό μου!
αννουλα και ξερο ψωμι! ευχαριστω πολυ πολυΠεραστικα σου Αννουλα..Οι πιστοι σου οπαδοι κανουν υπομονη!
εχω ηδη μιλησει μια φορα μαζι του κ εχω καταχωρησει τα στοιχεια του,τι ερωτηση κι αυτη..Και είσαι σίγουρη ότι σε παίρνει κάποιος από δω;
ευχαριστω πολυ, διαθεσιμη απο 20/1 και μετα...Εντάξει περνάει τη φάση της η γυναίκα. Θα επανέλθει
Λογική.εχω ηδη μιλησει μια φορα μαζι του κ εχω καταχωρησει τα στοιχεια του,τι ερωτηση κι αυτη..
Δεν είναι "πάρε την πόρτα και φύγε" ;;;;παντως σοφες οι παροιμιες... στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα..........
δεν ξερω εγω απο αυτα... εγω ειμαι απο χωριο!Δεν είναι "πάρε την πόρτα και φύγε" ;;;;
Οι περισσότεροι εδώ από επαρχία είμαστε. Λίγοι οι ανανταν παπανταμ Αθηναίοι.δεν ξερω εγω απο αυτα... εγω ειμαι απο χωριο!
Ultra levure, προβιοτικά. Ποιος λακαμάς γιατρός σου έγραψε αντιβίωση χωρίς ultra levure ;;;;ενταξει, ποιος/ποια με καταραστηκε;; με την αντιβιωση με παει τρενο... διαρροιες.. δεν θα γινω ποτε καλα...
ασε το στομαχι μου ειναι σαν τα καναλια της βενετίας... ευχαριστωUltra levure, προβιοτικά. Ποιος λακαμάς γιατρός σου έγραψε αντιβίωση χωρίς ultra levure ;;;;
Γεμάτο νερό;;;ασε το στομαχι μου ειναι σαν τα καναλια της βενετίας... ευχαριστω