Πιατσοχαλάστρα$
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.582
- Πόντοι
- 3.846
Αν χωρίσεις τονπαντρεμενο πουτανακι

Μολαταύτα, ως υπάλληλος λογιστηρίου και λογιστικού γραφείου ίσως σε χρειαστώ τη νέα χρονιά

Αν χωρίσεις τονπαντρεμενο πουτανακι

....εγω παντως φορεσα και ενα τσιγκινο, καλου-κακουΠολύ σφίξιμο έπεσε..... κάτσε νά πιάσω τοίχο![]()

Είμαι σφίχτης![]()

Πολύ σφίξιμο έπεσε..... κάτσε νά πιάσω τοίχο![]()
μηπως,λεω μηπως να βαλω αγνοηση το νημα?....εγω παντως φορεσα και ενα τσιγκινο, καλου-κακου![]()

Πρώτος καί καλύτερος ξέρεις ποιόςμηπως,λεω μηπως να βαλω αγνοηση το νημα?
πολλοι σφιχτες μαζευτηκαν εδω,μην εχουμε κανα ατυχημα.
ολοι νταβραντισμενοι.![]()

ξερω,ξερω.Πρώτος καί καλύτερος ξέρεις ποιός![]()

Θα σφίξεις μαν ?ξερω,ξερω.
ειδα την ανακονωση.
![]()

Check pmοντως... σημερα με αυτό τον καιρο που εγινα μουσκεμα, καποιος ηταν τυχερος....
όταν βρέχει εσύ γίνεσαι μούσκεμα δλδ?οντως... σημερα με αυτό τον καιρο που εγινα μουσκεμα, καποιος ηταν τυχερος....

αυτο ακριβως........το βλεπω να γινεται σφαγη για τα "ματια" της @Αννουλας![]()
ευχαριστω αλλα δεν θελω ειμαι ευτυχισμενη που εχω ενα απλό κινητοΘα κάνουμε έρανο για κινητό νέας γενιάς για την Αννα
ο υπουργος θα δεχεται περισσοτερα.. στατιστικα το παω..ούτε σε γραφείο υπουργού με email…
μου στελνουν εμαιλ, κυριως ειναι αυτοί που δεν ειναι μελη εδω.. μετα τηλεφωνο κλπμε email συνεννόηση δεν έχω ξανά δει, είναι και αυτό μια εναλλακτική
εγινα κυριολεκτικα μουσκεμα από την βροχη εσταζε το μπουφαν κ τα ρουχα μου μουσκεμα αλλα αξιζε πολυ τον κοπο.. εξαιρετικος παρτενερ..όταν βρέχει εσύ γίνεσαι μούσκεμα δλδ?![]()
Με ολο το Σεβασμο και την Ειλικρινεια !!! Αφου Εχεις Πελατες για ενα Χρονο οπως Λες ?? Και μας εριξες ευγενεστατα Χυλοπιτα !!!.... Γιατι Το εχεις ακομα το προφιλ εδω ?.... Να μας βασανιζεις ????? ΚΛΕΙΣΤΟ !!! ΚΑΙ Ασε Αλλες κοπελες που δεν εχουν την δουλεια σου να βγαλουν κανα Φραγκακι !????σημερα δεν ειμαι πολυ καλα κουρασμενη κ ψιλοκρυωμενη.. δεν εκανα ραντεβου οπως κ την δευτερα.. 3 αυτη την εβδομαδα.. καθε μερα εχω 50 μαιλ, 50 εδω κ 50 κλ μηνυματα κλπ εχω πελατες κ για ενα χρονο ακομα.. δεν με βλεπω να μπορω να ανταποκρινομαι στους αγαπημένους..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ευχαριστω αλλα δεν θελω ειμαι ευτυχισμενη που εχω ενα απλό κινητο