dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.115
- Πόντοι
- 746
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Έχω στείλει mail,όποτε μπορείς.
Έχω στείλει mail,όποτε μπορείς.
καλημερα χρονια πολλα και καλη φωτιση σε ολους μας!Καλή σας ημέρα
κυρία @anna.alamanou,
Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη
σας εύχομαι…
Να έχετε μια υπέροχη ημέρα
γεμάτη χαρά και χαμόγελα![]()
Με το καλό να επιστρέψεις!! Σε έχουμε ΜΕΓΆΛΗ ανάγκη!!!!ας κανω κι ενα ποιηματακι.. μια πιπουλα της αννουλας την ημερα τον γιατρο και την μαλακια την κανουν περα! ραντεβου μετα τις 15/1, εχω τα οικογενειακα μου θεματα! να ειστε ολοι καλα, να περνατε ακομα καλυτερα και ο καθενας οτι επιθυμει να το βρίσκει σε αυτο το site... δεν ειναι ολα για όλους.. τα φιλια μου
οποιος με γνωρισει παντως με ξανα συναντα... ειναι που εχω καποια καλά.. παντως με εχει δει κοσμος.. ενας να πει τι ωραια τσιμπουκια κανω, καταπληκτικα δεν εχει γραψει! θα πεσει τιμωρια!!Με το καλό να επιστρέψεις!! Σε έχουμε ΜΕΓΆΛΗ ανάγκη!!!!
Έννοια σου μόλις απολαύσω το τσιμπούκι σου, θα είμαι ο πρώτος που θα το γράψει!!!οποιος με γνωρισει παντως με ξανα συναντα... ειναι που εχω καποια καλά.. παντως με εχει δει κοσμος.. ενας να πει τι ωραια τσιμπουκια κανω, καταπληκτικα δεν εχει γραψει! θα πεσει τιμωρια!!
Άντε να δούμε κοριτσαρα μου. Υγεία και ότι καλύτερο για το 2026ας κανω κι ενα ποιηματακι.. μια πιπουλα της αννουλας την ημερα τον γιατρο και την μαλακια την κανουν περα! ραντεβου μετα τις 15/1, εχω τα οικογενειακα μου θεματα! να ειστε ολοι καλα, να περνατε ακομα καλυτερα και ο καθενας οτι επιθυμει να το βρίσκει σε αυτο το site... δεν ειναι ολα για όλους.. τα φιλια μου
αλλα;Εγώ θα έγραφα. Αλλά....
Αλλά δεν ταιριάζουν οι χρονοι
καταλαβαινω, δεν εχω χρονο για αλλο πόνο, χατζηγιαννης! κατσε να βαλω λιγο!Αλλά δεν ταιριάζουν οι χρονοι