erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.899
- Πόντοι
- 2.646
Απλα η Ατζελα είναι πιο αυθεντικη. Η ιρις πιο ......Την Άτζελα την πήρα δις πολύ πρόσφατα, και νομίζω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα πλέον απο την Ίριδα.... ;)
Απλα η Ατζελα είναι πιο αυθεντικη. Η ιρις πιο ......Την Άτζελα την πήρα δις πολύ πρόσφατα, και νομίζω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα πλέον απο την Ίριδα.... ;)
Απλα η Ατζελα είναι πιο αυθεντικη. Η ιρις πιο ......
Απ' όσο γνωρίζω το πιο τίμιο ντούο απ' όσα κυκλοφορούν και ακούγονται.θα πρέπει να έχει πέσει πολύ ξεκώλιασμα γενικά...
ένα από τα πιο vfm ντουέτα κ στάνταρ για πολλούς
Όχι!μπορει καποιος να μου στειλει το τηλ. της κοπελας??
Όχι!
Να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες και να δεις τι έχει ειπωθεί. Στο πιάτο τίποτα!
вы знаете...Ρώσε μου, θα μου δώσεις το τηλέφωνο της Άντζελας?![]()
Τελικά δεν μπορείς να βρεις το τηλέφωνο της (αυτής η της Iris) με τίποτα όμως!!!!!
στειλε πμ...θα απαντησειΤελικά δεν μπορείς να βρεις το τηλέφωνο της (αυτής η της Iris) με τίποτα όμως!!!!!
στειλε πμ...θα απαντησει
και οταν τελειωσεις, ριξε ενημερωση+κριτικη
ΥΓ εδω ειναι αλλο νημα...Σε οτι αφορα την Iris, στο δικο της νημα.
Τελικά δεν μπορείς να βρεις το τηλέφωνο της (αυτής η της Iris) με τίποτα όμως!!!!!
Ρε τυπε το ιδιο ειναι (εκτοs και αν εχω χασει κατι ).....αλλα προσπαθησε εσυ , ποτε δεν ξερειs !!!! .......
εχεις pmΤελικά δεν μπορείς να βρεις το τηλέφωνο της (αυτής η της Iris) με τίποτα όμως!!!!!
Ενημερώνω τους ενδιαφερόμενους ότι η κοπελιά φεύγει μεθαύριο πίσω στη χώρα της με ΑΓΝΩΣΤΗ ημερομηνία επιστροφής στο Ελλαδιστάν![]()
πατριωτη...Δεν προκαναμε...Σε αλλα με υγιεια...