Vasilisperisteri
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.136
- Πόντοι
- 5.636
Until"from" or "until" you mean?
Until"from" or "until" you mean?
Ωραία...Helloo![]()
have a nice day day
Βυζουβιος!Helloo![]()
have a nice day day
Ναι ναι καλά το Google translate τυπε !Τι γίνεται εδώ ρε , δεν σας προλαβαίνουμε
Ήρθες από Ρωσία για ένα μήνα και χρησιμοποιείς την ελληνική σε τόσο καλό επίπεδο ?
Εγώ γνωρίζω κοπέλες από την χώρα σου που έχουν κάτι χρόνια στην Ελλάδα και πάλι δεν μπορούν να μιλήσουν - γράψουν τόσο άριστα
Υγ δίνεις κώλο ?
Thessaloniki / Chalkidiki any tour babe?Helloo![]()
have a nice day day
Εμένα μου φέρνει και λίγο σε Παολα.. Μελαχρινό με καμπύλεςΑπίστευτη..μόνο η νικολ μου έρχεται στο μυαλό που την κοντραρει εδώ μέσα σε κορμί καμπύλες.. @Nicole σου βρήκαμε αντίπαλο
Κ αυτό το σκέφτηκα..με την διαφορά του στήθους φυσικό αυτή καλοφτιαγμένο η Πάολα..κ Πάολα καλύτερη τιμή κ αστέρι την φέρνω κ σπίτι μουΕμένα μου φέρνει και λίγο σε Παολα.. Μελαχρινό με καμπύλες
.... @dimigoall το χασαμε το κορμι μπατριωτ'HelloI will leave Athens on August 2nd. My work will continue from August 1st
![]()

Ναι μοιάζει πολύ με την Παολα, ισχύει!Εμένα μου φέρνει και λίγο σε Παολα.. Μελαχρινό με καμπύλες
Θα συμφωνήσω!! Δεν τη φέρνω σπίτι βέβαια αλλα είναι στανταρακιΚ αυτό το σκέφτηκα..με την διαφορά του στήθους φυσικό αυτή καλοφτιαγμένο η Πάολα..κ Πάολα καλύτερη τιμή κ αστέρι την φέρνω κ σπίτι μου
Πείτε και σε εμάς που δεν ξέρουμε για την Πάολα!Κ αυτό το σκέφτηκα..με την διαφορά του στήθους φυσικό αυτή καλοφτιαγμένο η Πάολα..κ Πάολα καλύτερη τιμή κ αστέρι την φέρνω κ σπίτι μου
Τί να σου στείλει ρε μαν; Εργαζόμενη είναι, αν θες να τη δεις εσύ πρέπει να της στείλεις.Καλησπέρα, στείλε μου να κανονίσουμε απόψε μετά τις 22:00
Ρε συ φίλε, έχεις "κάψει φλάντζα" σε όλα τα νήματα γράφεις το ίδιο? Έλεος!!Καλησπέρα, στείλε μου να κανονίσουμε απόψε μετά τις 22:00
Λέγε λέγε το κοπέλι, κάνει το μουνί να θέλειΡε συ φίλε, έχεις "κάψει φλάντζα" σε όλα τα νήματα γράφεις το ίδιο? Έλεος!!