Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Και τα.δυο.εχουν τα καλα τους..αλλα προσωπικα ανεξαρτητες μιας και μου εχουν τυχει καλες περιπτωσεις...
:S :S :SΚυρίως μου αρέσει η αμεσότητα στην Επικοινωνία που έχω με τις Ανεξάρτητες-Κοπέλες!!

...η ανοιγεις και αλλο των κυκλο των ανεξαρτητων,βαζοντας μεσα και αλλα κοριτσια..ετσι εχεις λιγοτερες πιθανοτητες,να φας πολλα ακυρα μαζεμενα...Ανεξάρτητες ψηφίζω και εγώ. Σου δίνει την αίσθηση του σπιτικού φαγητού και όχι της πλαστικούρας από τα goodys. Αλλά θα συμφωνήσω ότι απαιτεί περισσότερο χρόνο μέχρι να τις συναντήσεις. Αλλά μετά είναι όλα εύκολα. Π.χ. την Αλίκη την κυνηγάω τόσο καιρό, μου έχει ακυρώσει πολλές φορές ραντεβού... αλλά κάποια στιγμή θα μου κάτσει. Τώρα για το ενδεχόμενο μιας έντονης, απροσδόκητης καύλας, θα πρέπει να εφαρμόσεις μια από τις παρακάτω εναλλακτικές:
- τον παίζεις --> γρήγορο, οικονομικό και ασφαλές
- πας σε studio
- παίρνεις από γραφείο
- ψωνίζεις από τον δρόμο
- έχεις μεριμνήσει από πριν να δημιουργήσεις έναν αριθμό, συμβατών από άποψη χημείας ανεξάρτητων, που σε έχουν ήδη συναντήσει, οπότε τα πράγματα είναι εύκολα. Έχω καταλήξει προς αυτή την κατεύθυνση. Απαιτεί λίγο παραπάνω χρόνο και υπομονή.
Ακριβως τα ιδια βιωνω και εγωΚαι εγω ανεξάρτητες ψηφίζω αλλα το 70% απο αυτές που περνω είναι απο γραφεία ( CT & CG ) και θα εξηγήσω το γιατι .
1ον γαμαω χωρίς προγράμμα δηλαδή οταν μου σηκώθηκε οπότε με τις ανεξάρτητες αυτο είναι ατοπο γιατι για να κλείσεις πρέπει να το έχεις κανονίσει τουλάχιστον 24 h πριν εκτός αν είσαι κωλοφαρδος .
2ον Δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να ασχοληθώ και να κάνω μπλα μπλα με την καθεμιά οπότε οποία θέλει αλλιώς υπάρχουν άλλες 3000 να πάμε να τον βάλουμε απο 50€ εώς 500€
Αυτα τα ολίγα !!!
...η ανοιγεις και αλλο των κυκλο των ανεξαρτητων,βαζοντας μεσα και αλλα κοριτσια..ετσι εχεις λιγοτερες πιθανοτητες,να φας πολλα ακυρα μαζεμενα...