Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.170
- Πόντοι
- 3.556
Είναι είναι γιαυτό εξαφανίστηκε ο gakerΠαίζει να ναι και ο ίδιος. Να ξες...
Είναι είναι γιαυτό εξαφανίστηκε ο gakerΠαίζει να ναι και ο ίδιος. Να ξες...
Αν ο 40άρης είναι σε καλή κατάσταση,τύφλα να έχει ο 20άρης!Παλικάρια άνω των 40 τρόπος του λέγειν βεβαια
Μην το πιστέψεις πότε αυτόΑν ο 40άρης είναι σε καλή κατάσταση,τύφλα να έχει ο 20άρης!
Πρόσωπο καλό. Συμπεριφορά καλή. Υπηρεσίες έπεσαν 2-3 όχι έτσι επειδή πονάω, όχι αλλιώς, αλλά καλά ήταν. Προσωπικά, για αυτά τα λεφτά, υπάρχουν και καλύτερες υπηρεσίες. Αλλά ξαναλέω, για αυτά τα λεφτά....εχει ομως κλεισει κανεις να δωσει περισσοτερες info (προσωπο, συμπεριφορα, υπηρεσιες κτλ)?![]()
τιποταΤιποτα της προκοπης κυκλοφορει Θεσσαλονικη;
τιποτα...μονο αγγελουδης , ο Βιερινια ,και η ΤουνηΤιποτα της προκοπης κυκλοφορει Θεσσαλονικη;
Την Λατινοπούλου ξεχνάτε..τιποτα...μονο αγγελουδης , ο Βιερινια ,και η Τουνη
δεν ειναι εδω. Ευρωβουλευτης ειναιΤην Λατινοπούλου ξεχνάτε..
οχιΘα είμαι αρχές μήνα 3 μέρες Θεσσαλονίκη. Υπάρχει κάποια κοπέλα όμορφη για ραντεβού αυτές τις ημέρες και ανεξάρτητη;
Πολύ αρνητικός
Σου εχω στείλει μήνυμα...Πολύ αρνητικός
ΔιαβάστηκεΣου εχω στείλει μήνυμα...
Με τι διαβάστηκε?Διαβάστηκε
ΑκριβώςΔιαβάστηκε
Και που διαβάστηκε τι άλλαξε Αλεξία?Ακριβώς
Με αρχιμανδρίτηΜε τι διαβάστηκε?
Εσύ θα κάνεις κάνα ραντεβού ρε μωρό?Πολύ αρνητικός
Τύπε ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή είναι η @Alexia9090 μας. Αλλά πρέπει να την ενεργοποιήσεις. Δεν έχεις δεί κωλαράκι σαν το δικό της, σωματάκι γενικότερα, μουτράκι άλλο πράμα. Αλλά...Θα είμαι αρχές μήνα 3 μέρες Θεσσαλονίκη. Υπάρχει κάποια κοπέλα όμορφη για ραντεβού αυτές τις ημέρες και ανεξάρτητη;