Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το νου σου τύπε. Με τέτοιο όνομα (ISIS) μάλλον είναι μέλος της τζιχάντ
Έχει ερθει θεσσαλονίκη η σταρ απο εδω
Πστ... Άντε στην Πακιστανούπολη που μας ήρθες εδώ και το παίζεις ντίβα. Ένα μηδενικό που θέλεις να γίνεις νούμερο είσαι.Θα τους παιτταο πειαισωμετρρα σαι λυγω.
Voice πληκτρομαγνιτοφωνηση κάνω μανάρι. Αν είχα το χρόνο να κάθομαι να γράφω πληκτρολογώντας με το χέρι τώρα δεν θα μου εδώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παππουυυλλλ κάτσει καλά να ουμ![]()
Απο ποτε χαζεψες εσυ?ασχετο αλλά το kavliares.com είναι ασφαλές site για να βάλεις στοιχεία κάρτας?
Τι εννοείς?Απο ποτε χαζεψες εσυ?
Μακριά.... Κρα κάνει ότι είναι μούφαασχετο αλλά το kavliares.com είναι ασφαλές site για να βάλεις στοιχεία κάρτας?
Γιατι να βαλεις στοιχεια καρτας?Τι εννοείς?
Ζητάει για να συνομιλήσεις. Κάνω λάθος?Γιατι να βαλεις στοιχεια καρτας?
Ναι ε?Μακριά.... Κρα κάνει ότι είναι μούφα
Ζητάει για να συνομιλήσεις. Κάνω λάθος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ε?
Πανε φατα σουβλακια καλυτερα!!ασχετο αλλά το kavliares.com είναι ασφαλές site για να βάλεις στοιχεία κάρτας?
Την έχω πατήσει παλιότερα από αντίστοιχα Sites.ασχετο αλλά το kavliares.com είναι ασφαλές site για να βάλεις στοιχεία κάρτας?
Της συνδρομής συνέχιζαν να με χρεώνουν.Την έχω πατήσει παλιότερα από αντίστοιχα Sites.
Έδωσα στοιχεία κάρτας για να πάρω συνδρομή.
Όταν όμως ήθελα να σταματήσω επειδή κατάλαβα ότι είναι μουφα, ενώ έκανα διακοπή τη
Αν θες να βάλεις κάρτα online η καλύτερη λύση είναι να φτιάξεις ψηφιακή κάρτα στη ρεβολουτ στην οποία να έχεις όσα λεφτά είναι για την συνδρομήασχετο αλλά το kavliares.com είναι ασφαλές site για να βάλεις στοιχεία κάρτας?
Κανένα άλλο βίντεο από αυτήν έχεις γιατί δεν το φορτώνει.Δεν είναι τράβελος τύπε - μια webcam girl / onlyfan-ατζού είναι που σφηνώνει μέσα της λαστιχένια παλούκια και χρεώνει γερομπαμπαλήδες να την παίρνουν μάτι. Δεν θα 'χα πρόβλημα να την κλείσω και 2ωρο ίσως και 3ωρο διότι σε κάποια από τα free βιντεάκια της (για παράδειγμα ΕΔΩ), δείχνει ακόρεστo χυσοδοχείo... αλλά απεχθάνομαι τα - τόσα πολλά - τατουάζ
![]()
Κολωνάκι νύχια κάνω με 60€Θα το κανουμε σαν το θρεντ του balcancowboy που τον κραζουν που χαλαει χιλιαρικα με σπονσορετες
Και σε μπουρδελο στο μεταξι γαμας με 10 ευρω
Να πουμε κοροιδα αυτους που δινουν 20 στην φυλης?
Μαλακες αυτους που δινουν 50 στα στουντιο?
Θυματα εκεινους που δινουν 60 στα μασατζιδικα?
Αντουανετες εκεινους που σκανε 200ρια για cg?
Άντε μπούλο μπούλοΚολωνάκι νύχια κάνω με 60€
Εχουν έξοδα.18.000€ το μήνα
Πειραιά κάνω νύχια με 30€
Έξοδα.τους είναι 12.000 το μηνα
Και έκανα και ομόνοια με 15€νύχια
Με εξοδα.4.000 το μήνα.
Η διαφορές ξέρεις ποιες ήτανε???
Ο κλίβανος και η σωστή αποστείρωση καθαριότητα του μαγαζιού να μυρίζει ωραία ο χώρος και να μην κολλάς μυκητιάσεις και να σε μία όμορφη ατμόσφαιρα...
Κάποιο μαγαζί που δεν βγάζει καλά λεφτά δεν θα τα τηρήσει τα από πάνω κατάλαβες καλό.μου?
Αντε πάρε μπουλοΚολωνάκι νύχια κάνω με 60€
Εχουν έξοδα.18.000€ το μήνα
Πειραιά κάνω νύχια με 30€
Έξοδα.τους είναι 12.000 το μηνα
Και έκανα και ομόνοια με 15€νύχια
Με εξοδα.4.000 το μήνα.
Η διαφορές ξέρεις ποιες ήτανε???
Ο κλίβανος και η σωστή αποστείρωση καθαριότητα του μαγαζιού να μυρίζει ωραία ο χώρος και να μην κολλάς μυκητιάσεις και να σε μία όμορφη ατμόσφαιρα...
Κάποιο μαγαζί που δεν βγάζει καλά λεφτά δεν θα τα τηρήσει τα από πάνω κατάλαβες καλό.μου?