Έλλη 22χρονη καυτή Ελληνίδα, νέα στο χώρο Εντυπωσιακά όμορφη, με κορμί για αμαρτία, λαχταριστό, με τέλειες καμπύλες και στήθος. Μου αρέσει το σεξ και προσφέρω πλήρη ευχαρίστηση στους ερωτικούς μου παρτενέρ αρκεί να είναι ευγενικοί και διακριτικοί. Σε περιμένω στο χώρο μου να σου χαρίσω...
kanesex.com
Ειχα περιέργειά και τελικά πήγα και την συνάντησα.Ραντεβου μισής ώρας και τιμή στα 100 ευρώ με 1 εκτόνωση.
Η κοπέλα είναι περίπου σαν τις φωτογραφίες που έχει μόνο που δεν είναι αυτή.Ηλικια 22 με 23.
Ψηλή με καλό στήθος για πιπιλισμα.Χωρος κοντά στην Καμάρα από κάτω.Σε ψηλό ανακαινισμένο σπίτι παλιάς οικοδομής.Συμπεριφορα καλή σχετικά αλλά γενικά πάει προς τη βαρεμάρα και άντε να τελειώνουμε.Μπορει να βρισκόταν βέβαια σε κακή διάθεση.Τελοσπαντων το μόνο που της αρέσει και εκεί κάπως ξεκλείδωσε είναι το γλείψιμο στο υπέροχο μουνακι της το οποίο υγραινετε σχετικά εύκολα και κατάφερα και την τελείωσα κιόλας.Το σεξ μετά μαζί της ήταν τυπικό πάντως λες και ήμουν στα σπιτάκια.Θελει δουλειά η μικρή για να ξεκλειδώσει γιατί έχει πολλά να δώσει πάντως.Γενικα καλή η συνάντηση και θα την ξαναδώ για να έχω και καλύτερη άποψη.