Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 7.676
- Πόντοι
- 1.056
μουφα με fake κριτικες....
Έχουμε εικόνα για την συγκεκριμένη;
μουφα με fake κριτικες....
Έχουμε εικόνα για την συγκεκριμένη;
Χαχαχχα εμπνευση της στιγμήςΠεθαίνω με το nickname σου!![]()
Που βρίσκω τηλ επικοινωνίας?Χαιρετώ την ομάδα! Δεν μπαίνω συχνά να γράψω αλλά θα καταθέσω την θετική εμπειρία μου. Πέρασμα από Εβίτα στην Βούλγαρη πριν λίγες ημέρες. Αξιζε! Τρεις κοπέλες μέσα, η μία μου ήταν αδιάφορη εντελώς οπότε ούτε θυμάμαι πως ήταν. Η δεύτερη νέα, ψηλή με βυζάρες, ομορφούλα, κανονικό σώμα, δεν θυμάμαι όνομα. Η τελευταία είχε πολύ ωραίο σώμα, αλλά με μπέρδευε το πρόσωπο, καλό αλλά λίγο άγριο και απροσδιόριστης ηλικίας.... Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά τι ηλικία εχει η κοπέλα, το σώμα ήταν πολύ καλύτερο από το πρόσωπο, αν και με μικρό στήθος που εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Ας πούμε 35άρα. Το όνομά της Συνθια ή Σύλβια, το δεν θυμάμαι πιο από τα δύο :-) Θα πήγαινα με την βυζαρού αλλά η Εβίτα μου πρότεινε να πάρω την Σύνθια, το πρόγραμμά της λέει είναι φανταστικό.
Την άκουσα και δεν το μετάνοιωσα. Πολύ ζεστή, πολύ ενεργητική, γλωσσόφιλα, αγκαλιές, τα πάντα. Την έγλειψα (must για εμένα), δύο δάχτυλα στο μουνί της που τα πήρε ευχαρίστως, στην πίσω τρύπα όμως αντέδρασε. No problem. Πολλές αλλαγές στάσεων, και χτυπιόταν πολύ σε όλες. Λίγο υπερβολικά για εμένα, δεν μου αρέσει τόσο γρήγορα. Το τελείωμα ήρθε στο στόμα της που τα πήρε όλα μέσα χωρίς να το ζητήσω, τα έφτυσε μετά...
Κόστος 80 ευρώ για περίπου 20, ίσως 25 λεπτά από την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο. Τί άλλο να ζητήσω!
11880Που βρίσκω τηλ επικοινωνίας?
Εκεί πρέπει να είναι, την προηγούμενη εβδομάδα πήγα. Πάρε και ρώταΦίλε πρέπει να είναι η μόνη καλή κριτική που ακούω για Εβίτα. Μάλιστα είχα ρωτήσει και εγώ μαζί με έναν άλλο user και μας είπαν ότι είναι ψιλό-φόλα. Αλλά τεσπα είναι ακόμη εκεί αυτή που πήρες ;
Ναι, σωστό μου φαίνεται το πάνω από 40. Το σώμα της όμως είναι γαμάτο. Και το σερβις φοβερό.Σύνθια. Κροατισσα και πάνω από 40.
Φίλος θα διαφωνήσω, όχι ότι είναι τπτ τρελό το μαγαζί της αλλά προσέχει τν πελάτη, μ τ κερασμένο ποτό, σ δίνει τιπ γ τις κοπέλες. Ψιλό τίμια είναιΦίλε πρέπει να είναι η μόνη καλή κριτική που ακούω για Εβίτα. Μάλιστα είχα ρωτήσει και εγώ μαζί με έναν άλλο user και μας είπαν ότι είναι ψιλό-φόλα. Αλλά τεσπα είναι ακόμη εκεί αυτή που πήρες ;
Η Εβίτα δουλεύει με ραντεβού ή πας έτσι και χτυπάς κουδούνι;Φίλος θα διαφωνήσω, όχι ότι είναι τπτ τρελό το μαγαζί της αλλά προσέχει τν πελάτη, μ τ κερασμένο ποτό, σ δίνει τιπ γ τις κοπέλες. Ψιλό τίμια είναι
Ένα τηλεφώνημα πριν τ επίσκεψη θέλειΗ Εβίτα δουλεύει με ραντεβού ή πας έτσι και χτυπάς κουδούνι;
Μήπως γραφεί κ από κάτω200 την ώρα θελει
450 την ωρα οι 2 τους
200 την ώρα θελει
που ειναι ρε φιλε και δε την βλεπω;Νεα παραλαβή στο club: μάθανε ότι είμαστε μερακλήδες!
πατσάς χοντροκομμένος με μπόλικο σκορδοστούπι
Αυτες που δεν τραβάνε στην Αθήνα τις στέλνουν Θεσσαλονίκη...δεν σας έκανα σοφότερους βέβαια...αλλά να το θυμόμαστε
Επίσκεψη στην Darcy κύριοι, η οποία είναι στην πόλη. Δεύτερη φορά που την επισκέπτομαι. Εύκολη πρόσβαση από δυτική μεριά, στην οδό μοναστηρίου. Πεταχτή κωλαρα και μεγάλα βυζια φυσικά. Οταν περπατάει θυμίζει γαζέλα χωρίς υπερβολές. Όμορφο πρόσωπο και γελάει αρκετά, κάνει και χιούμορ. Από Κενυα είναι αλλά μιλάει άπταιστα Αγγλικά. Ιδρώνει τη φανέλα και σε σέβεται όσο δε παει. 170€ η ώρα με δυο πιστόλες όπου κατάφερα και τις έβγαλα καθώς το θέαμα στα τέσσερα δεν υπάρχει. Γυμνασμένη αλλά παίζει ρόλο και το DNA. Σε αυτό το κορμί και με αυτά τα λεφτά τη θεωρώ vfm. Υπάρχουν πατσάδες και πατσάδες που ζητάνε τα ίδια. Πίπα σχετικά μέτρια. Να της ζητήσετε twerk αν πάτε. Είπε ότι θα έρθει ξανά μετά το καλοκαίρι προς τα εδώ. Να περνάτε καλά παίδες.
το οποίο είναι αυτό; Εβίτα 32 χρονη ΕλληνίδαΈνα τηλεφώνημα πριν τ επίσκεψη θέλει
Η φωτο ισχύουν?το οποίο είναι αυτό; Εβίτα 32 χρονη Ελληνίδα
Δυστυχώς όχι αλλά που πήγα μπορώ να πω ότι εξυπηρετούν αρκετά αν και τα “κορίτσια”είναι όλα μεταξύ 35-45Η φωτο ισχύουν?