ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 31.920
- Πόντοι
- 36.938
Σταμάτησε να έρχεται με τον Γκολντεμπελα?Στο δωματιο ειδα και το ΠΟΥΜΑ....
Αυτη τη φορα δεν ειναι μαζι..Σταμάτησε να έρχεται με τον Γκολντεμπελα?
μενουν μαζι εννοεις;
Το πιρσινγκ στη γλωσσα τα κανει ολαΗ στοματική κοιλότητα της Ruby είναι ένας μικρός παράδειςσος στη γη....να ξέρετε. Και το μπάνιο της γλυστράει πάρα πολύ.......να ξέρετε.
![]()
Εύγε παιδί μουΠέρασμα από εδώ:
Πολυτελές airbnb στην Ρωμαϊκή Αγορά.
Σώμα ότι βλέπετε στις φωτογραφίες με τεράστιες φυσικές βυζάρες.
Πρόσωπο λίγο άγριο.
Ηλικία σίγουρα δεν είναι 35 που γράφει αλλά παραπάνω.
Περιποιημένη, βαμμένη και καθαρή.
Φιλία χωρίς γλώσσα.
Πίπα φανταστική με πολλά φτυσίματα.
Στον αγώνα δυνατή, τον έφαγε αδιαμαρτύρητα χωρίς μα και μου.
Σε διπλανο διαμερισμα μενει το πουμα,μενουν μαζι εννοεις;
Ναι πήγαινέ αξίζει![]()
Ήρθα για 2 μερες!
..Ελά... Σε περιμένω στον υπέροχο χώρο μου να περάσουμε ονειρικά! Τηλ. 6934120942kanesex.com
Ξέρουμε κάτι γενικά για αυτές ;
Τι σημαινει αυτο?Δύσκολα κάνει πελάτες αρκεί να είσαι σωστός.![]()
Ποια σου άρεσε περισσότερο;Σε διπλανο διαμερισμα μενει το πουμα,
αλλα κανουν παρεα.
Προφανως αυτη που γαμησε.Ποια σου άρεσε περισσότερο;
Μεγαλουτσικη το πουμα.Ποια σου άρεσε περισσότερο;
διαλεξε την κοπελα απο την 6η φωτογραφια και μετα...Σαν αυγο kinder εκλπηξη ειναι ....![]()
Ήρθα για 2 μερες!
..Ελά... Σε περιμένω στον υπέροχο χώρο μου να περάσουμε ονειρικά! Τηλ. 6934120942kanesex.com
Ξέρουμε κάτι γενικά για αυτές ;
Φόλα alert!Έχει γραφτεί από αρκετούς πως είναι όλο "μη και μη".Μεγάλη ξεπέτα.Θα τα κλαις τα λεφτά σου.Ζητά και 200 η απαράδεκτη!Ούτε για 20SoS συναγωνιστές τη σκέφτομαι για αύριο , λέει πως είναι Ελληνίδα 26 ετών , την έχει πάρει κανείς ;
οι φωτογραφιες ειναι απο αλλοδαπα μοντελα του Instagram...οταν της εστειλα στο viber και της το ειπα με μπλοκαρε... ειναι 40 κιλα ανθρωπος ολο κοκκαλα με πολυ κακη πλαστικη στα βυζια....SoS συναγωνιστές τη σκέφτομαι για αύριο , λέει πως είναι Ελληνίδα 26 ετών , την έχει πάρει κανείς ;
Δεν έχουν ακούστει καλά πράγματα ξεπέτα είναι έχω ακούσειSoS συναγωνιστές τη σκέφτομαι για αύριο , λέει πως είναι Ελληνίδα 26 ετών , την έχει πάρει κανείς ;
SoS συναγωνιστές τη σκέφτομαι για αύριο , λέει πως είναι Ελληνίδα 26 ετών , την έχει πάρει κανείς ;