Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Την είχα επισκεφθεί σε παλιότερη επίσκεψή της στην Θεσσαλονίκη, νομίζω πριν περίπου 2 χρόνια. Χαρούμενη, ευδιάθετη κοπέλα (γύρω στα 34-35 την είχα κόψει τότε), Ρωσσίδα. Στο διαμέρισμα είχε και ένα σκυλάκι που μπαινόβγαινε στο δωμάτιο και μου 'σπαγε τ'αρχίδια. Η κοπέλα είναι κοκκινομάλλα και δεν είναι αυτή των φωτογραφιών. Βασικά αλλάζει συχνά πυκνά τις φωτογραφίες της (πού και πού βάζει και καμιά δικιά της). Σώμα καλό, γυμνασμένο θα το έλεγα, πρόσωπο όχι κάτι το ιδιαίτερο. Αγγλικά και επικοινωνία οκ.
Για εδώ τίποτα παίδες? Έχει έρθει αρκετές φορές Θεσσαλονίκη από όσο είδα αλλά πέρα από τις κριτικές στο ΕΝ (πολλές είναι η αλήθεια) δε βρήκα κάτι άλλο εδώ.
Δοκίμασα Κιρα χθές, θα ανεβάσω και κριτική κάποια στιγμή σήμερα.αυτη ειναι εχει φωτος στο γκλαμουρ αφου για
δεν μου λες κυρα που ξαναρθε χθες στο κλαμπ εχεις παρει? κουρασμενη θα ειναι μου φαινεται μια ματια που εριξα![]()
Κριτικες γιατι δεν εχεις γραψει ουτε μια παιχτη μου ?
Φανταστείτε κύριε διευθυντά την μέρα που θα μπείτε στο bou να διαλέξετε κορίτσι για την επόμενη συνεδρία σας και σε κάθε κριτική που θα μπαίνετε για να αντλήσετε πληροφορίες να διαβάζετε αυτό:Δεν χρειαζεται να περιγραφω τα κατορθωματα μου ,τετοιες περιγραφες τις αφηνω σε αλλους.
Όταν ακούω κάτι τέτοια ξερνάω μέσα μου. Πληρώνω που πληρώνω εσκορτ για μπουρδελα Γιαννιτσών από τα παλιά πρέπει να μην ξενερώσω και το κορίτσι την πριγκίπισσα. Όχι ότι τι αυτονόητο είναι τό αντίθετο... ουστ μωρή μπατζουρα.ναι ψιλό hardcore στον έρωτα και οι soft-ίλες την ξενερώνουν.
Ελπίζω να βοήθησα...
Κοίτα θα διαφωνήσω με το 140 (κουβέντα να γίνεται...), με την έννοια ότι από τα σταθερά κορίτσια που φέρνει το κλαμπ οι δυο αγαπημένες μου ήταν 140. Η μία μέχρι και την τελευταία φορά που την είδα τον Δεκέμβριο (πιθανότατα και όταν ξαναέρθει στα 140 θα είναι) και η άλλη ήταν 140 μέχρι 1 χρόνο πριν.Όταν ακούω κάτι τέτοια ξερνάω μέσα μου. Πληρώνω που πληρώνω εσκορτ για μπουρδελα Γιαννιτσών από τα παλιά πρέπει να μην ξενερώσω και το κορίτσι την πριγκίπισσα. Όχι ότι τι αυτονόητο είναι τό αντίθετο... ουστ μωρή μπατζουρα.
Πάντως red εγώ όταν βλέπω 140ρι ξέρω ότι είναι μπαγιάτικο το ψάρι για τον Α ή Β λόγο
Tετοια αλλαγη;(δεν σε αμφισβητώ)Δοκίμασα Κιρα χθές, θα ανεβάσω και κριτική κάποια στιγμή σήμερα.
Με λίγα λόγια
-Φωτό παλιές
-Πρόσωπο τίποτα το ιδιαίτερο
-σώμα ωραίο, ψηλή καλές αναλογίες, μικρό βυζάκι με ωραία ρώγα που καυλώνει.
-Πολύ καλή συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια κ πολύ καλή επικοινωνία στα Αγγλικά
-Έμπειρη γυναίκα και το βγάζει στο κρεββάτι
-Μουνάκι ωραίο πεντακάθαρο που υγραίνεται με καλή περιποίηση...
-Πίπα cim πολύ καλά
-Πολύ καλή pse υπηρεσία, σε υψηλούς ρυθμούς, με πάθος, φοβερά στησίματα και διάθεση να ικανοποιήσει
-Προσοχή δεν είναι για gfe, δεν το έχει με αγκαλιές χάδια και ρομαντισμούς.
-Οχι γλωσσόφιλα αλλά οκ φιλιά γενικώς. Είναι ψιλό hardcore στον έρωτα και οι soft-ίλες την ξενερώνουν.
Ελπίζω να βοήθησα...
Κοίτα, χθες που την είδα ήταν στη δεύτερη μέρα του τουρ, μπορεί να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, αν και πιστεύω ότι μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε το ότι από τα πρώτα 5 λεπτά συμπαθήσαμε ο ένας τον άλλο γιατί η τυπική συζήτηση στο καλωσόρισμα ξέφυγε λίγο πιο μακρυά και εκεί τα βρήκαμε αρκετά...Tετοια αλλαγη;(δεν σε αμφισβητώ)
Γιατι αρκετες συνεχομενες κριτικές εγραφαν πολύ απογοητευτικά σχόλια.
ωραιοςΔοκίμασα Κιρα χθές, θα ανεβάσω και κριτική κάποια στιγμή σήμερα.
Με λίγα λόγια
-Φωτό παλιές
-Πρόσωπο τίποτα το ιδιαίτερο
-σώμα ωραίο, ψηλή καλές αναλογίες, μικρό βυζάκι με ωραία ρώγα που καυλώνει.
-Πολύ καλή συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια κ πολύ καλή επικοινωνία στα Αγγλικά
-Έμπειρη γυναίκα και το βγάζει στο κρεββάτι
-Μουνάκι ωραίο πεντακάθαρο που υγραίνεται με καλή περιποίηση...
-Πίπα cim πολύ καλά
-Πολύ καλή pse υπηρεσία, σε υψηλούς ρυθμούς, με πάθος, φοβερά στησίματα και διάθεση να ικανοποιήσει
-Προσοχή δεν είναι για gfe, δεν το έχει με αγκαλιές χάδια και ρομαντισμούς.
-Οχι γλωσσόφιλα αλλά οκ φιλιά γενικώς. Είναι ψιλό hardcore στον έρωτα και οι soft-ίλες την ξενερώνουν.
Ελπίζω να βοήθησα...
Παπάρια είναι η τρίτη φορά που πηγαίνω στα ίδια κιλά είναι στα 180 που είναι για αυτά που κάνει άλλες τα χρεώνουν 300 και είναι πατημένα 40Κατι σχολια οτι δεν μοιαζει με τις φωτο και εχει παρει ποσα κιλα ισχυουν;
Πατρίτσια πολύ δυνατή φίλε, καλύτερα που ακυρώθηκε, σχεδόν δώρο ΘεούΚαι εκει π ηταν να φαω πιτακια απο τα χερακια της λουπιτα. 10 λεπτα πριν το ραντεβου με παιρνει το γραφειο κ μ λεει οτι η κοπελα αδιαθετησε.... Την θεση της ομως πηρε η Πατριτσια. Περασα ωραια και οταν εχω χρονο θα ανεβασω και κριτικη, τα εχουν πει ηδη και αλλοι.
Ευχαριστούμε φίλοςΠατρίτσια πολύ δυνατή φίλε, καλύτερα που ακυρώθηκε, σχεδόν δώρο Θεού
Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάω να υποβάλλω τα σέβη μου....
Πληροφοριες μου λενε οτι κ η αλλη ειναι φωτια. Ειδομεν.Πατρίτσια πολύ δυνατή φίλε, καλύτερα που ακυρώθηκε, σχεδόν δώρο Θεού
Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάω να υποβάλλω τα σέβη μου....