Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι καυλαρος είναι αυτός ρε φίλεΗ κυρία δηλώνει λίγο από όλα...από ραδιοφωνική παραγωγός παρουσιάστρια και μοντέλο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για σφαλιάρες αλλά και για πολλά γαμησια μαζίΥπέρτατο μουνι και τέρμα παλαβιάρα....πες της κατι που δεν θα της αρέσει και δες το μηνυμα σου να γινεται (χλευαστικό) στορυ...δεν ειναι για να μιλάς...μονο να βαράς...μαλακια για παρτη της και με τα δυο χέρια!!!!
για πολλά γαμησιαΗ κυρία δηλώνει λίγο από όλα...από ραδιοφωνική παραγωγός παρουσιάστρια και μοντέλο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στείλτης στο ινστα ότι θες να μπεις τελε . Εγώ της έστειλα μου είπε 5ε για ένα μήνα ,αλλά μου έδωσε iris ενός τύπου και δεν ψηνομουν να στείλωΈχει τελεγκαρμ μπορούμε να το βρούμε...
Εγώ της τα έστειλα με paypal.Στείλτης στο ινστα ότι θες να μπεις τελε . Εγώ της έστειλα μου είπε 5ε για ένα μήνα ,αλλά μου έδωσε iris ενός τύπου και δεν ψηνομουν να στείλω
Δυνατο!! αν δεν εγραφες τι επαγγελλεται, θα την περνουσα για κοπελα του χωρου.Η κυρία δηλώνει λίγο από όλα...από ραδιοφωνική παραγωγός παρουσιάστρια και μοντέλο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι σημαινει σχεδον? στηθος δειχνει καθαρα?Μεγάλο πουτανακι το τελεγκραμ αξίζει μάγκες να ξέρετε 5€ και σχεδόν τα βγάζει όλα!
Στα τσιμπούκια και στα 4 πρέπει να είναι παραγωγάρα!Η κυρία δηλώνει λίγο από όλα...από ραδιοφωνική παραγωγός παρουσιάστρια και μοντέλο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()