nutcase13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να σεβεστε ανθρωπους που δεν ειχαν την τυχη σας......αυτο ειναι αλητεια που κάνετε
Κακώς απαντάω Γαβρίλο...μιλαμε για ρεσιταλ μαλακίας...αυτοί είναι οι βολεμένοι ,και είναι για λύπηση!
να σεβεστε ανθρωπους που δεν ειχαν την τυχη σας......αυτο ειναι αλητεια που κάνετε
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΑ ρε Αλεξ Πατήσια που θέλες αγόρι μου σχολείο εσύ...θα σε ισιώναμε και σενα πουστοφλωρα!
μπα δεν εχω πρόβλημα....καταλαβαινω καλα και λυπάμαι πολυΑπό πού προκυπτει ότι δεν τους σεβομαστε? Και πρόβλημα στην αναγνωση?
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Απαντηση επι της ουσιας δεν ειδα παντως.μπα δεν εχω πρόβλημα....καταλαβαινω καλα και λυπάμαι πολυ
Παλι?![]()
σε ψάχνουνε
Γενικά είναι ανθρωπιστής...στο thread για Τσίπρα μέχρι και με την γιαγιά μου τα έβαλε,με τους ακάματηδες άνεργους...Τζήμερος τρομερός πολιτικός![]()
.Εγω του είπα οτι θα ναι συγγενής του...δεν παιζει!
η απαντηση μου ειναι οτι ειρωνευεστε ανθρώπους επειδη ειναι μορφωτικα η κοινωνικα πιο χαμηλα απο εσς και δεν ειναι πολυ ενταξη αυτο!Απαντηση επι της ουσιας δεν ειδα παντως.
Απαντηση επι της ουσιας δεν ειδα παντως.
ο τυπος εχει ψυχολογικα προβλήματα...
βγαζει κακία εναντίον της πατριδας του και των συμπατριωτων του επειδη ξεπεσε στην Αγγλία
και τωρα τρώει φις εν τσιπς με ουκρανικο μηχανολαδο
είναι σουζα στον Πάκη προισταμενο του
και βλέπει τον ηλιο με αίτηση
ο τυπος εχει ψυχολογικα προβλήματα...
βγαζει κακία εναντίον της πατριδας του και των συμπατριωτων του επειδη ξεπεσε στην Αγγλία
και τωρα τρώει φις εν τσιπς με ουκρανικο μηχανολαδο
είναι σουζα στον Πάκη προισταμενο του
και βλέπει τον ηλιο με αίτηση
παππου δεν πας καλά πραγματικά.Ξερεις ρε πάπαρα τι κάνει η γιαγιά μου?Εισαι πολυ λάθος και θα πρέπε πραγματικά να ντρέπεσαι...είσαι χειρότερος και απο χρυσαυγίτης.Ελιτιστομαλάκα !
Α ρε Αλεξ Πατήσια που θέλες αγόρι μου σχολείο εσύ...θα σε ισιώναμε και σενα πουστοφλωρα!
δεν θέλει και πολύ.........ξεχειλίζεικαλά τον τσίμπησα στο αλλο thread,του περιέγραψα ο γαμημένος ακριβώς!
Σου ειπε ότι όταν καποιος δεν εχει πληρωσει εισφορες, παιρνει συνταξη με βαση μονο τους φορους των αλλων. Κάτι απολυτα σωστο. Τωρα γιατι τσαντιζεσαι δεν ξερω, ούτε πού ειδες την ασεβεια. Μαλλον εχουμε ελλειμμα επικοινωνιας.τι να σου απαντήσω βρε γελοιε?Γιατι η γιαγια μου δεν έγινε Partner σε Law firm?Τι να σου απαντήσω βρε μπουγατσα των Β.Π?
Πατήσια; Αγρίεψα τώρα!
Εγώ τύπε μου τελείωσα ΠΟΛΥ πιο λαϊκό σχολείο.
Και σίγουρα όχι του Μωραΐτη. ;)
Αγρια πραγματα τύπε μου, σχολεια στα πατησια που ισιωνουν φλωρους, ΑΣΟΕΕ, μιλαμε ψαρωσα ακατάσχετα....Πατήσια; Αγρίεψα τώρα!
Εγώ τύπε μου τελείωσα ΠΟΛΥ πιο λαϊκό σχολείο.
Και σίγουρα όχι του Μωραΐτη. ;)