Νέα

Αναπάντεχη γνωριμία με 10αρι - για πείτε σοβαρές γνώμες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.806
Like
1.259
Πόντοι
216
Διαβασα με ενδιαφερον το κειμενο σου καθως δειχνεις να εχεις θαμπωθει απο τη ποιοτητα του χαρακτηρα που ουσιαστικα δεν γνωρισες. Σιγουρα η φινετσα και ο αερας μιας γυναικας ειναι κατι που μπορει ευκολα να δεις παρολα αυτα ο εκθειασμος αυτος περι σπουδων μου φανηκε περιττος. Τα παιδαγωγικα ειναι μια απλη σχολη οπως τοσες αλλες. Δεν καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου. Εσυ σε ποια βαθμιδα του εκπαιδευτικου συστηματος εχεις φτασει? Συν τοις αλλοις τα στανταρτς της emirates για να προσλαβει το προσωπικο της ειναι τοσο basic που χρειαζεται μονο βασικα αγγλικα, να μην εχεις ταττοο και να περασεις τα ψυχολογικα τους τεστ. thats all!
Εν πασει περιπτωση ας περασω τωρα στο προκειμενο.

Συμφωνω με τον εμπειρο φιλο σου που λεει οτι δεν ειναι καλη ιδεα να της μιλησεις στο fb. Τυγχανει οι γυναικες που ειναι σε σχεση 1) να το παιζουν πιστες χωρις να ειναι ετσι για τη δυσκολια του πραγματος 2) οντως να ειναι
Γιαυτο θα σ προτεινα να περιμενεις..αν της εκανες κλικ στον ιδιο βαθμο που περιγραφεις οτι σ εκανε τοτε σιγουρα θα σε ψαξει η ιδια αν οχι τοτε ατυχησες.
Παρολα αυτα υπαρχει και μια δευτερη κατηγορια αντρων οπαδοι της λογικης..αν δεν ζητησεις δε θα λαβεις..
Υπο αυτη την οπτικη, τι ειχες τι εχασες. Στηλε της μνμ στο φβ και πες της οτι ο φιλος σ ειδε τη φιλη της τυχαια και εμαθες μεσω αυτων οτι ειναι αεροσυνοδος. Ξεκινα να της λες ποσο καλη εντυπωση σου εκανε και αν υπηρχε η δυνατοτητα να βρεθειτε απο κοντα καθως η αδερφη σου ( αν δεν εχεις βρες μια να την παραστησει) θελει να γινει αεροσυνοδος. Κανονισε λοιπον ενα ραντεβου και φερε την υποτιθεμενη αδερφη να σπασει ο παγος, στο τελος της συναντησης βεβαιωσου οτι εχει χτισει μια ομορφη φιλικη σχεση μαζι της χωρις να κανεις καμια παραπανω κινηση. Βεβαιωσου οτι εχεις μαθει περιπου τι της αρεσει κ που συχναζει και εχετε ανταλλαξει αριθμους. Επομενο βημα θα ειναι να βγεις με παρεα κ να την καλεσεις μετα απο καποιες μερες και προσπαθησε οσο σε γνωριζει να φτιαχνει θετικη εικονα για σενα..
εκμεταλλευσου τις μερες που μενει ελλαδα για να τη προσεγγισεις και σιγα σιγα φλερταρε την διακριτικα..καντην να σε συνηθισει να γινεις μερος της παρεας της..ακομα και οταν σ πει οτι ειναι σε σχεση συνεχισε να τη διεκδικεις..
και τοτε 2 ειναι τα τινα φιλε μου...1) αν εισαι αξιος της οπως την εκθειαζεις..θα σε ερωτευτει..και να ξερεις οτι ισχυει οτι οι περισσοτερες αεροσυνοδοι δεν αντεχουν πανω απο 5 χρονια και σχεδον παντα επιστρεφουν στη βαση τους
2) αν ειναι πολυ ερωτευμενη με τον φιλο της τοτε απλα θα ξερεις οτι προσπαθησες με καθε δυνατο μεσο.

Απλα το μονο που εχεις να σκεφτεις τωρα ειναι αν οντως αξιζει τη τοση μανουρα..
Γτ ωραια η φινετσα, τα ρουχα, η δουλεια στο Ντουμπαι αλλα να ξερειςςς..οτι λαμπει δεν ειναι χρυσοςς κ οτι βλεπεις μπορει να ειναι αλλιως!

Τα δεοντα !

pentagiotissa ευχαριστω για την αναλυσή σου!
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.806
Like
1.259
Πόντοι
216
Παντως φιλε να ξερεις οτι τα 10ρια ειναι ακριβα, οχι μονο στην 'αγορα' αλλα και στη 'συντηρηση'
Ειναι σαν να ψαχνεις ενα πολυ ακριβο αυτοκινητο, η ενα πολυ ακριβο σπιτι.
Ωραια μεν και τα δυο, αλλα στη συντηρηση θα σου βγει η πιστη

Μια γυναικα 10ρι θα πρεπει να την εχεις παντα στα οπα-οπα και με τις παραμικρες αποκλισεις θα σου βγαζει την πιστη με απαιτησεις, κλπ
Και θα νιωθεις παντα στο σβερκο σου τον σκληρο ανταγωνισμο (πολλοι πλουιοι αναμεσα τους) που θα καραδοκει να κανεις το λαθος και να σου την αρπαξει μεσα απ τα χερια, ακομα και αν παντρευτεις μαζι της και κανεις και παιδια

Αν εχεις τα φοντα να συντηρησεις ενα 10ρι, που σημαινει οτι εισαι πλουσιος η διασημος η πολυ επιτυχημενος και αναγνωρισιμος σε αυτο που κανεις η φοβερα κοινωνικος με τρομερο λεγειν, χιουμορ κλπ και νιωθεις οτι θα περασεις καλα μαζι της (με οτι σημαινει το 'περναω καλα' περα απ το γαμησι και την ευχαριστη παρουσια μιας ομορφης κοπελας διπλα σου) τοτε δε χρειαζεται να ριξεις και πολυ τον εαυτο σου για να την κατακτησεις. Προχωρα με απλες τυπικες κινησεις, προταση φιλιας στο fb και πρωτο μηνυμα μετα απο μηνες, η προσκληση για καφε μαζι με καποιον κοινο γνωστο κλπ και αν ειναι να κατσει, θα κατσει

Αν δεν εχεις τα φοντα να συντηρησεις ενα 10ρι τοτε αραξε στα κυβικα σου γιατι θα σε περιμενει κολαση μπροστα σου, τοσο κατα τις προσπαθειες κατακτησης, οσο και αργοτερα.
Προετοιμασε την περηφανια και την ψυχικη σου ηρεμια για μεγαλη δοκιμασια


Αγαπητε, οταν τα διαβαζα αυτα, λεω μεσα μου 'σαν καπου να τα ξερω...'
Γενικα επειδη ειμαι ανθρωπος ηπιων τονων, κοιταζα παντα στη ζωη μου 'νοστιμουλες', χωρις να ειναι οι 'γκομεναρες'. Ναι, μπορει να πει καποιος οτι δεν μπορουσα καν να τις παιξω αυτες, αλλα και εγω εχω το αποκλειστικο δικαιωμα να πω οτι δεν ηθελα να μπλεξω με τετοιες.
Πχ εχω φιλο που μενει στο Κεφαλαρι, με πλουσιους κυκλους κλπ. Ποτε δεν θελησα να δικτυωθω με πλουσιες του κυκλου του. Γιατι οπως λεει ο σοφος λαος, 'τα μεταξωτα βρακια...'
Και δεν ειναι μονο θεμα χρηματων, αλλα ολο το στησιμο της ζωης γενικοτερα.

Συμφωνω λοιπον ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου.

Ομως, η 'ομορφια' αλλα και γενικοτερα ο 'αερας' μιας κοπελας οπως αυτη,
(οπως ειδατε δεν μιλησα για ξερο σεξ, οτι με κυβερνα το κατω κεφαλι),
παρακαμπτουν την λογικη, γιατι δεν παυουμε να ειμαστε αρσενικα,
και οταν βλεπεις τι πλεμπα κυκλοφορει γυρω, κυριως σε 'τροπους' γυναικων,
ε κατι τετοιες ξεχωριζουν σαν την μυγα μες το γαλα...

Συμφωνω ομως με την αναλυση σου, οτι μπορει να πας για μαλλι, και να βγεις κουρεμενος,
γιατι ολοι ξερουν εδω οτι εγω ψαχνομαι μονο για σχεση,
αρα δεν μιλαμε -ως στοχοθεσια παντα-αλλο το τι θα βγει,
για φαση 'ξεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε' οπου εκει δεν τιθενται τετοιοι προβληματισμοι.

Ευχαριστω που τα υπενθυμισες!!!!
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.806
Like
1.259
Πόντοι
216
Αντε να σου γράψω και εγώ τη τη γνώμη μου, μετρώντας 3 δεκαετίες εμπειρίας στο θέμα ! :grin: :grin:

Θα σταθώ πρώτα στα κόκκινα που έχω μαρκάρει παραπάνω !!

Ο άντρας ''αναδίδει'' αυτό που πραγματικά πιστεύει για τον εαυτό του !!! Και με ένα ιδιαίτερο τρόπο που δεν είναι της παρούσης να το αναλύσω οι γυναίκες το αισθάνονται.

Για να έίσαι αυτό που οι αμερικάνοι λένε cool, οι ευρωπαίαι λένε έχει στυλ, οι ανατολίτες λένε '' έχει θετική αύρα, κλπ κλπ πρέπει να νοιώθεις όμορφα και άνετα με τον εαυτό σου. Δεν μιλάω για γιαλαντζί αυτοπεποίθηση που εκπορεύεται απο το ''φτού σου αγόρι μου τι θεός που είσαι ??'' μπροστά από ένα καθρέφτη. Μιλάω για τόσο λογικά αιτιοολογημένη, όσο και συναισθηματικά πλαισιωμένη  άποψη ότι είσαι ωραίος ενδιαφέρων και γοητευτικός άντρας.
Αυτό απο τα πρώτα κόκινα παραπάνω φαίνεται ότι το δουλεύεις άρα είσαι κατ' αρχάς σε καλό δρόμο.

Πάμε στα δεύτερα κόκκινα. Φαινόταν το ένα, φαινόταν το άλλο. Απο το φαινόταν μέχρι το είναι υπάρχει ξέρεις μια απόσταση. Για παράδειγμα πως μπορείς να ξέρεις αν ένας άνθρωπος ( άντρας η γυναίκα ) είναι ευγενικός αν δεν τον έχεις γνωρίσει ???

Είναι προφανές το μοτίβο της εξιδανίκευσης μιας γυναίκας μέσω της απόδοσης χαρακτηριστικών μόνο και μόνο διότι αισθητικά μας κάνουν κλίκ !!! Αυτά όμως μέχρι τα 30 του ένας ''παίκτης'' τα έχει βιώσει, συνειδητοποιήσει εκ των υστέρων, και τα έχει λύσει βρίσκοντας τρόπο να διαχειρίζεται τις πρώτες εντυπώσεις του.

Στην ουσία του θέματος !!! Η λαική παροιμία ''Στη βράση κολάει το σίδερο'' ταιριάζει στη όλη φάση γάντι. Αν ήμουν στη θέση σου, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν μια πρώτη κίνηση ''αβρότητας''. Θα φώναζα το σερβιτόρο, και θα κέρναγα κάτι για παράδειγμα. Αμέσως μετά θα πήγαινα και ευγενικά θα τις ρώταγα ανα μπορώ να κάτσω για 5 λεπτά στη παρέα τους ( μαζί με τον φίλο μου η χωρίς αυτόν).

Εκεί θα καταλάβαινες πολλά. Το πόσο ευγενική είναι ( που πριν υπαινίχθηκες ... ) και διάφορα άλλα. Συνήθως οι γυναίκες ξαφνιάζονται απο μια τέτοια κίνηση και αρχίζουν να κοιτάζονται μεταξύ τους. Στο χρονικό ενδιάμεσο το υποσυνείδητο κάνει τη δουλειά του σε χρόνους που ούτο το φαντάζεσαι ως προς το πώς διαμορφώνεται η αρχική εντύπωση απέναντί σου.

ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

Αν ευγενικά αρνηθεί ?? Τότε τι είχες τι έχασες ?? Σίγουρα πάντως δεν θα έμπαινες σε ολες αυτές τις σκέψεις που τώρα μπαίνεις. Και μόνο αυτό κέρδος είναι.

Αν δεχθεί και κάτσεις κάτω στη παρέα τους, τότε έχεις την ευκαιρια να κάνεις παιχνίδι και να δεις που θα πάει.

Οι περισσότεροι άντρες φοβούμενοι την απόρριψη κλείνονται στο καβούκι τους και μετά αναλώνονται σε ''μακρόσυρτες'' αναλύσεις !!! Και αυτό νομίζω είναι σε όλους γνωστό !!

Θα σου γράψω κάτι άλλο που δεν είναι και τόσο γνωστό !!! Ξέρεις πότε οριστικά ξεπερνάς τους όποιους ενδοιασμούς και τον φόβο της απόρριψης ???

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ !!

Οταν αρχίαει να σου αρέσει το ''κυνήγι'' σαν διαδικασία εξ' ίσου με την απόλαυση του''Θηράματος'' !!

Και μια και χριάζεσαι και απάντηση στο ερώτημα που τελικά θέτεις !!

Η Υπόθεσή σου είναι ντε φάκτο πεθαμένη !!! Τα fb και τα υπόλοιπα  μιντιακά είναι πίπες για δειλούς !!! Αν θέλεις να αναστήσεις το case πρέπει με κάποιο τρόπο να βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο με την κοπέλα. Αυτό βρες κάποιο τρόπο να το μεθοδεύσεις αν πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Να θυμάσαι !!! ''Στη βράση κολάει το σίδερο''. Μετά το πουλάκι πέταξε. ''Χαίρεται και τα ΄δεοντα στη γιαγιά σας'' !!  Καλή τύχη και καλές γιορτές σε όλους !!! :hi: :hi:


mindreader, δεν κολακευω ποτε κανεναν, αλλ επετρεψε μου να στο πω,  θαυμαζω τις αναλυσεις σου!

Πολυ σημαντικα οσα εθεσες.
Ειναι αληθεια, οτι δεν ειμαι τοσο 'ετοιμοπολεμος' οσο θα επρεπε.
Μάλλον πρέπει να δουλεψω πανω σε αυτο το θεμα.
Και πρεπει να το δω σε αλλη βαση, οπως ειπες κι εσυ. Οτι και στη βραση κολαει το σιδερο, και το τι ειχες τι εχασες εν τελει.
Χαιρομαι που κι η δικη σου βαρυσημαντη για μενα γνωμη, καταληγει οτι στο εν λογω σκηνικο, το fb contact δειχνει κυριολεκτικα ανωφελο.

Μαλλον το 'παθημα' πρεπει να γινει μαθημα, που δεν αδραξα με καποιο τροπο την ευκαιρια.
Τωρα πια, μονο face2face αν ξανακατσει φαση.
Ομως, απο το παθημα, νομιζω εμαθα για επομενη φορα, ελπιζω τουλαχιστον, και θελω να το προσπαθησω.
Να με 'συμπαθατε' βεβαια, αλλα 10αρι που εμενα προσωπικα να μου 'λεει' κατι, δεν ειναι και φαση που τυχαινει καθε μερα...

Θερμες ευχαριστιες mindreader.
:)
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
mindreader, δεν κολακευω ποτε κανεναν, αλλ επετρεψε μου να στο πω,  θαυμαζω τις αναλυσεις σου!

Πολυ σημαντικα οσα εθεσες.
Ειναι αληθεια, οτι δεν ειμαι τοσο 'ετοιμοπολεμος' οσο θα επρεπε.
Μάλλον πρέπει να δουλεψω πανω σε αυτο το θεμα.
Και πρεπει να το δω σε αλλη βαση, οπως ειπες κι εσυ. Οτι και στη βραση κολαει το σιδερο, και το τι ειχες τι εχασες εν τελει.
Χαιρομαι που κι η δικη σου βαρυσημαντη για μενα γνωμη, καταληγει οτι στο εν λογω σκηνικο, το fb contact δειχνει κυριολεκτικα ανωφελο.

Μαλλον το 'παθημα' πρεπει να γινει μαθημα, που δεν αδραξα με καποιο τροπο την ευκαιρια.
Τωρα πια, μονο face2face αν ξανακατσει φαση.
Ομως, απο το παθημα, νομιζω εμαθα για επομενη φορα, ελπιζω τουλαχιστον, και θελω να το προσπαθησω.
Να με 'συμπαθατε' βεβαια, αλλα 10αρι που εμενα προσωπικα να μου 'λεει' κατι, δεν ειναι και φαση που τυχαινει καθε μερα...
:hi:
Θερμες ευχαριστιες mindreader.
:)

Να είσαι καλά φίλε !! :hi:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
κατά την γνώμη σου είναι περισσότερο "από πάνω" αυτός που δείχνει λιγότερο ενδιαφέρον και μετά αφήνει την γκόμενα να παίξει τον κυνηγό η αυτός που ορμάει στα ίσια ? με ενδιαφέρει η γνώμη σου :)

Η ερώτησή σου έχει ενδιαφέρον !!

Η δική μου εμπειρία λέει το εξής. Μπορείς να κατατάξεις τις γυναίκες σε 3 κατηγορίες όσον αφορά το αν τους αρέσει να τις κυνηγούν η να κυνηγάνε οι ίδιες.

Η πρώτη είναι αυτές που περιμένουν τον άντρα να κάνει την κίνησή του δίνοντάς του το πολύ μια ένδειξη ότι γουστάρουν με κάποιο βλέμμα όλο νόημα για παράδειγμα. Αυτή η κατηγορία είναι ποσοστιαία η πολυπληθέστερη. Ο κοινωνικός κώδικας αυτό υποβάλλει σε όλες σχεδόν τις κοινωνίες.

Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτές που τους αρέσουν να παίρνουν πλήρη πρωτοβουλία και να κάνουν αυτές τη πρώτη κίνηση άμεσα,  η και έμεσα μέσω μιας φίλης τους για παράδειγμα που θα ''παροτρύνει'' κάποιον γνωστοποιόντας του το ''ενδιαφέρον'' της, η με διάφορες άλλες ''μεθοδεύσεις''.

Η τρίτη κατηγορία είναι οι επαμφοτερίζουσες. Αυτές δηλαδή που αναλόγως την περίσταση, τον συγκεκριμένο άντρα, την ψυχολογική τους κατάσταση κλπ κλπ εναλλάσουν τους δυο παραπάνω ρόλους του κυνηγού και του ''θηράματος'.

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις σε ποιόν ρόλο γενικά η ειδικά αρέσκεται μια γυναίκα. Και σε κάποια άγνωστη σου προφανώς αυτό είναι αδύνατο να το ξέρεις πριν τη γνωρίσεις.

Αυτό που εγώ ακολουθώ ως πρακτική είναι να κάνω πάντα το πρώτο βήμα αν κάποια μου αρέσει. 

Μέσα σε ένα πλαίσιο όμως που κινούμαι προσεκτικά ανάμεσα σε αντιθέτικές συμπεριφορές.

Θα ρίξω μια δυο ματιές ώστε να δώσω στίγμα και θα ελέγξω αντιδράσεις.

Αν διακρίνω κάτι θετικό θα προχωρήσω στο να πάω να τις μιλήσω χωρίς να δείξω θράσος αλλά ούτε και κόλημα. Θα είμαι ευγενικός αλλά δεν θα δείξω μαλακογκάβλης. Θα επιμείνω αλλά όχι σε σημείο που να γίνω φορτικός.

Ολη η Ιστορία έγκειται σε μια δική σου ισορροπία ανάμεσα στις αντιφατικές συμπεριφορές που παραπάνω περιγράφω.

Πάνω απο όλα πρέπει η συμπεριφορά σου να σου βγαίνει φυσικά. Οσοι προσπαθούν να το παίξουν κάτι που δεν είναι 90% τρώνε τα μούτρα τους. Εχει σημασία επίσης να νοιώθεις άνετα με αυτο που κάνεις.

Διότι οι γυναίκες απο πολύ μικρή ηλικία έχουν μάθει να μυρίζονται τη ''δηθενιά''. Καποιοι αυτό το λένε κουλτουριάρικα συναισθηματική νοημοσύνη. Οπως όμως και να το λένε δεν μπορείς  να τις παίξεις στο γήπεδό τους.

Αυτός έχω δεί ότι είναι ο πιο πρόσφορος τρόπος για να προσπαθεί κάποιος.

ΥΓ. Ολα τα παραπάνω αναφέρονται σε περιπτώσεις ''normal'' ανθρώπων. Αν έχεις την εμφάνιση του Brad Pit η του George  Clooney, οι παραπάνω μεθοδεύσεις πηγαίνουν συνήθως περίπατο !!

Το ίδιο συμβαίνει με επώνυμους φραγκάτους που το χαμόγελό τους αποκτά ξαφνικά όταν αναγνωρίζονται κάτι το ''ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ'' για τις γυναίκες !!! :grin: :grin:

Παρόλο που οι περισσότεροι άντρες θα επιθυμούσαν διακαώς να ανήκαν στις τελευταίες δυο κατηγορίες, τα ''metadata''δείχνουν στη πλειοψηφία των περιπτώσεων ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Πρέπει εδώ να κόψω το σεντόνι !!! :grin:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Παντως φιλε να ξερεις οτι τα 10ρια ειναι ακριβα, οχι μονο στην 'αγορα' αλλα και στη 'συντηρηση'
Ειναι σαν να ψαχνεις ενα πολυ ακριβο αυτοκινητο, η ενα πολυ ακριβο σπιτι.
Ωραια μεν και τα δυο, αλλα στη συντηρηση θα σου βγει η πιστη

Μια γυναικα 10ρι θα πρεπει να την εχεις παντα στα οπα-οπα και με τις παραμικρες αποκλισεις θα σου βγαζει την πιστη με απαιτησεις, κλπ
Και θα νιωθεις παντα στο σβερκο σου τον σκληρο ανταγωνισμο (πολλοι πλουιοι αναμεσα τους) που θα καραδοκει να κανεις το λαθος και να σου την αρπαξει μεσα απ τα χερια, ακομα και αν παντρευτεις μαζι της και κανεις και παιδια

Αν εχεις τα φοντα να συντηρησεις ενα 10ρι, που σημαινει οτι εισαι πλουσιος η διασημος η πολυ επιτυχημενος και αναγνωρισιμος σε αυτο που κανεις η φοβερα κοινωνικος με τρομερο λεγειν, χιουμορ κλπ και νιωθεις οτι θα περασεις καλα μαζι της (με οτι σημαινει το 'περναω καλα' περα απ το γαμησι και την ευχαριστη παρουσια μιας ομορφης κοπελας διπλα σου) τοτε δε χρειαζεται να ριξεις και πολυ τον εαυτο σου για να την κατακτησεις. Προχωρα με απλες τυπικες κινησεις, προταση φιλιας στο fb και πρωτο μηνυμα μετα απο μηνες, η προσκληση για καφε μαζι με καποιον κοινο γνωστο κλπ και αν ειναι να κατσει, θα κατσει

Αν δεν εχεις τα φοντα να συντηρησεις ενα 10ρι τοτε αραξε στα κυβικα σου γιατι θα σε περιμενει κολαση μπροστα σου, τοσο κατα τις προσπαθειες κατακτησης, οσο και αργοτερα.
Προετοιμασε την περηφανια και την ψυχικη σου ηρεμια για μεγαλη δοκιμασια

Μμμμ κάτι μου θυμίζει αυτό !!!! :grin: :grin: :grin:


 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.044
Like
1.479
Πόντοι
216
Να τον ακούτε και να τον διαβάζετε τον Mindreader!
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Σιγά μη γνώρισε δεκάρι.Δεκάρι είναι η Αφροδίτη της Μήλου.Σιγά μη δουλεύει για την Emirates.
Γενικά το πρόβλημα είναι η υπερδανίκευση,ανεβάζετε πολύ τις γκόμενες και τους εαυτούς σας.
Αν ξεκινήσεις από τη λογική οτι η  γκόμενα είναι εφτάρι μαξ και εσύ πεντάρι,για τον πούτσο,κάπως μπορεί να καταφέρεις κάτι αφού εφαρμόζεις Realpolitik.
Αλλιώς με εξιδανίκευση,ανέβασμα του μουνιού πιάνεις τα αρχίδια σου τα δυο όπως και αν υπερτιμάς τον ελεεινό εαυτό σου.
Δηλαδή εγώ είμαι ξύπνιος,δεν τσιμπάω περιμένω το δέκα το καλό για να παίξω τα λεφτά μου είναι μια μαλακία και μισή.Ολοι ξεκίνησαν από πενταράκια,εξαράκια κτλ και μάζεψαν εμπειρίες για να μπορούνε να γαμάνε παραπάνω.Δεν ξεκινάς με το καλημέρα από τα βαρέα βάρη πρέπει πρώτα να προπονηθείς στα εύκολα.
Αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα τα παραδεχτείς ποτέ αυτά οπότε παραμένεις loser.Σε σκίζει απλά ο ανταγωνισμός,γενικά δεν υπάρχει έλεος για τους αδύναμους,σε τρώνε λάχανο.
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
12.988
Κριτικές
125
Like
18.863
Πόντοι
20.786
Διαβασα με ενδιαφερον το κειμενο σου καθως δειχνεις να εχεις θαμπωθει απο τη ποιοτητα του χαρακτηρα που ουσιαστικα δεν γνωρισες. Σιγουρα η φινετσα και ο αερας μιας γυναικας ειναι κατι που μπορει ευκολα να δεις παρολα αυτα ο εκθειασμος αυτος περι σπουδων μου φανηκε περιττος. Τα παιδαγωγικα ειναι μια απλη σχολη οπως τοσες αλλες. Δεν καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου. Εσυ σε ποια βαθμιδα του εκπαιδευτικου συστηματος εχεις φτασει? Συν τοις αλλοις τα στανταρτς της emirates για να προσλαβει το προσωπικο της ειναι τοσο basic που χρειαζεται μονο βασικα αγγλικα, να μην εχεις ταττοο και να περασεις τα ψυχολογικα τους τεστ. thats all!
Εν πασει περιπτωση ας περασω τωρα στο προκειμενο.

Ναι και επισης να ειναι μουνάρα η άλλη και ομορφη! Το ξέχασες αυτο :2funny:

 

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Μηνύματα
583
Κριτικές
8
Like
451
Πόντοι
306
Καλησπέρα....Η κοπέλα για δουλεύει εκεί σαν αεροσυνοδός δεν θα είναι και άσχημη... Κάποια ωραία πράγματα θα έχει... Σίγουρα μπορεί και να μην είναι ελεύθερη... Συνήθως όλο και κάτι θα έχουν...Οι καλές δεν είναι και ελεύθερες.. Γνωριμίες θα έχουν αρκετές..Απλά θέλουν την κατάλληλη προσέγγιση...Και δεν γίνεται από το Facebook..Θα έπρεπε να είχες μιλήσει εκεί στον καφέ...Να βρεις τρόπο να την προσεγγίσεις... Πάντως πρέπει να χωνεσαι...Τώρα το βλέπω δύσκολο..
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.900
Πόντοι
366
εσυ μας ελεγες οτι στην Ρωσια δεν γαμας τσαμπα?

Εγώ τύπε δεν γαμάω πουθενά τζάμπα γιατί τον έχω μονόποντο.

Τι να κάνουμε;

Έτσι τα έφερε η φύση και δεν είμαι σαν κάτι πιλότους με 23ποντη ψωλή που γαμάνε Ρωσίδες μοντέλες με ένα αρκουδάκι.
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
12.988
Κριτικές
125
Like
18.863
Πόντοι
20.786
Καλησπέρα....Η κοπέλα για δουλεύει εκεί σαν αεροσυνοδός δεν θα είναι και άσχημη... Κάποια ωραία πράγματα θα έχει... Σίγουρα μπορεί και να μην είναι ελεύθερη... Συνήθως όλο και κάτι θα έχουν...Οι καλές δεν είναι και ελεύθερες.. Γνωριμίες θα έχουν αρκετές..Απλά θέλουν την κατάλληλη προσέγγιση...Και δεν γίνεται από το Facebook..Θα έπρεπε να είχες μιλήσει εκεί στον καφέ...Να βρεις τρόπο να την προσεγγίσεις... Πάντως πρέπει να χωνεσαι...Τώρα το βλέπω δύσκολο..

Σιγα το δυσκολο μέχρι αυριο το πρωι θα ξέρει αλλα φοβαται να βρεθει αντιμετωπος με την αληθεια :grin:
φβ ή εκτος δεν εχει σημασια αμα γουστάρεις κάποιον ή κάποια το μέσο ειναι απλα μια λεπτομέρεια.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom