Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι εγινε ρε φιλε?πες μας τη συνεχεια της ιστοριας σουΦιλε μου δεν ειναι science fiction!
Αδέρφια θα πάω σε 2 εβδομάδες AMST. Το paradise έχει αλλάξει κάτι ; ξέρει κανείς ; Γιατί άκουσα οτι κάποιες μέρες πλέον είναι μόνο για ζευγάρια ...
γραψε λεπτομεριες, ποση την ειχε ο μαυρος και αναλογιες της μαμαςTo καλυτερο στο Αμστρνταμ και γενικα στην Ολλανδια ειναι οτι τα swingers clubs ειναι ανοικτα και για ανδρες μονουυς τους αλλα και οτι υπαρχουν κλαμπακια για ομαδικο σεξ που ναι μεν κρατανε ενα καλο ποσοστο γυναικοων μεσα αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο να πας συνοδευωμενος για να μπεις...
Εκει θα δεις ανδρες και γυναικες καθε ηλικιας και καθε τυπου σιγουρα τα πιτσιρικια ειναι σπανια περιπτωση αλλα υπαρχουν και αυτα!....
Το βασικο ειναι οτι ειναι ολες τους γυναικες καυλομενες που θελουν να γαμηθουν η καθε μια την βρισκει αλλιως και καποια θα την βρισκει μαζι σου!!!
Εγω ετυχε μια φορα να βρω και την μητερα μου οσο και εαν αυτο σας φενεται παραξενο ή κουφο... Ειχε παει για επαγγελματικο συνεδριο μιας και ασχολουμαστε με την ιδια σχεδον δουλια.... Το απογευμα βγηκαμε να ξεδοσουμε και οι δυο, εγω ξεκινησα για το αγαπημενο μου κλαμπακι και αυτη απο οτι φενεται για το ιδιο μεος αφου μετα το πρωτο καλο παιχνιδι που αλλαξα οροφο την ειδα στα 4 να τσιμπουκωνει εναν μαυρο και να την καρφωνει ενας διολου ευκαταφρονητος απο πισω......
Επαθα ενα σχετικο σοκ δεν λεω!!!
ατομα υπαρχουν πολλα φραγκα?????????πουθενα .ασε μας ρε φιλε μη μας καυλωνεις βραδιατικα.καλα να περασειςφιλαρες γεια παω αμστερντμ 21/10 εωσ 24/10 υπαρχει κανενας για παρεα
Κανεις?Την τριτη θα παμε μια τσακαλοπαρεα 9 ατομων στο Αμστερνταμ για μια και μονο ημερα. Μπορειτε να μας προτεινετε κανα καλο κοφι σοπ και κανα καλο μαγαζακι να περασουμε ευχαριστα τη νυχτα?(οχι να γαμησουμε ντε και καλα). Επισης μπορειτε να δωσετε καμια πληροφορια οπως που υπαρχει ασφαλες και φτηνο παρκιγκ κοντα στο κεντρικο σταθμο για να αφησουμε το αμαξι που θα νοικιασουμε και αν τα κοφι σοπ εχουν ωραριο λειτουργιας γιατι θα φτασουμε ψιλοαργα.
Κανεις?