Νέα

Amsterdam

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
κανενας last minute ενδιαφερομενος???

Α ρε Τάσο.... και να'μουνα πιό κοντά...... :headbang:

Που θα πάει όμως? Θα ανέβω εκεί πάνω για βόλτα (νομίζω σύντομα) και θα τα πούμε (και θα τα πιούμε, κλπ κλπ) από κοντά....!!!
 

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Μηνύματα
60
Like
0
Πόντοι
0
Α ρε Τάσο.... και να'μουνα πιό κοντά...... :headbang:

Που θα πάει όμως? Θα ανέβω εκεί πάνω για βόλτα (νομίζω σύντομα) και θα τα πούμε (και θα τα πιούμε, κλπ κλπ) από κοντά....!!!

Προταιρεότητα έχω εγώ. :2funny:

Πολύ χρηστικός ο Τάσος και ο gobr.Ανεκτίμητες οι πληροφορίες τους.
Κρίμα που δεν ταξιδευω στην Ολλανδία για δουλειές όχι οτι κακοπερνάω στη Γερμανία αλλά θα προσπαθήσω να κάνω μια πενταήμερη στο Αμστερνταμ.

Ντάξει δεν λέω οτι είναι τυχεροί όσοι ζουν στην Ολλανδία{έχουν και τα αρνητικά} αλλά ο παίκτης ο Τάσος μάλλον μια χαρά περνά εκεί. :grin:
 

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Μηνύματα
60
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως είμαι άσχετος στο gangbang sport.
Φίλε Τάσο την πρώτη φορά που δοκίμασες πως ένιωθες?
Εγώ εικάζω οτι θα νιωθα πολύ άβολα.
 

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
3.379
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
PARADISE CLUB.


Εχει νυχτωσει και το καβλι σου δεν εχει χορτασει. Μαλλον ο πληρωμενος ερωτας, οσο καλος και να ειναι, δεν εχει τις προδριαγραφες για να γεμισει το κεφαλι σου, που τη δεδομενη στιγμη το αισθητηριο οργανο ειναι το καβλι κατα κυριο λογο. Θες κατι εξω απο τα επαγελματικα δεδομενα. Να αναμιχτεις με τον υπολοιπο κοσμο και να παρεις αυτο που δινεις. Δηλαδη, ηδονη ιδια και απο τις δυο πλευρες χωρις ανταλαγματα. Σκεψου οτι στην ιδια θεση ειναι και αλλος κοσμος. Αντρες και γυναικες. Και φυσικα αυτη η επιθυμια μπορει να πραγματοποιηθει χωρις πολλα πολλα.
Η ωρα εχει φτασει 10 και οι σκεψεις σου δε πρεπει να συνεχιστουν πολυ. Τωρα αναλαμβανεις δραση. Κατεβαινεις απο το ξενοδοχειο και ξεκινας για τον σταθμο των τραινων. Δε ξεχνας φυσικα να παρεις τα εφοδια σου απο το αγαπημενο coffeeshop σου. Πισω απο το σταθμο των τραινων, περνας δηλαδη το μεγαλο πολυβουο διαδρομο που οδηγει στις γραμμες, και λιγο αριστερα ειναι ενα μινι φερυ μποτ που σε μεταφερει απεναντι χωρις πληρωμη. Στα 50 μετρα ειναι η σταση του λεωφορειου 38. Λιγες στασεις πιο περα, ειναι το κλαμπ που θα περασουμε το βραδυ. Υπαρχει και αλλος τροπος βεβαια, να παρεις ταξι, το οποιο δε θα στοιχισει παραπανω απο 15 ευρω.
Η ωρα πλησιαζει 11 και δεν εχει πολυ κοσμο. Δεξια απο την εισοδο οπου ειναι ο τυπος που πληρωνεις και σου δινει το κλειδι για το ντουλαπακι σου, ειναι τα δυο δωματια με τις ντουλαπες, και τα ντουζ. Αριστερα ειναι η πιστα με ο μπαρ και τους καναπεδες, και στο τερμα του ενιαιου χωρου ειναι ενας στρογγυλος μεγαλος καναπες κρεβατι οπου καθε πεμπτη εξελισετε το gangbang orgy με 2-3 επαγγελματιες. γυρω γυρω παλι καναπεδες για δραση που δε χωρα στο στρογγυλο καναπε. Πισω απο το μπαρ ειναι παλι ενας μικρος χωρος, που τελευταια εχει γινει χωρος καπνισματος.  Οπως καθομαστε στην πιστα και κοιταμε απεναντι, δεξια ειναι 2-3 δωματια με καγκελα για δραση σε κοινη θεα και αυτα..
Πριν απο το χωρο με τις ντουλαπες, ειναι ενα δωματιο εντελως κλειστο, για τους ντροπαλους. Μετα συνεχιζουμε με τις ντουλαπες και μετα εχουμε 2 διαδρομους. Ο ενας εχει τρια δωματια, τα δυο με φιμε τζαμια και στη μεση ενα αλλο με καγκελα. Στα δυο δωματια με τα τζαμια εχει και κουρτινες αν δε θες να σε βλεπουν. Στη συνεχεια, ανεβαινεις 2-3 σκαλακια και βρισκεσε σε ενα χωρο που στο βαθος ειναι η πισινα, δεξια της ενα μεγαλο δωματιο για σαουνα και διπλα μια κυκλικη σκαλα που οδηγει στο dark room, που δεν ειναι και τοσο dark. Εκει εχει και μια πορτα που οδηγει στην ταρατσα. Τελευταια εφτιαξαν και ενα μικρο χωρο για καπνιστες. Στον αλλο παραλληλο διαδρομο κατω, εχει 2 μικρα σαουναδικα.
Μολις εξερευνησαμε τον χωρο και αραζουμε για ενα ποτακι. Αν ειναι πεμπτη, το gangbang παρτυ μολις εχει ξεκινησει και οι γυναικες (επαγγελματιες που δεν τις πληρωνεις, ειναι πληρωμενες απο το μαγαζι και γαμας οσο θες) εχουν γυρω τους κοσμο αρκετο. Απο το μπαρ μπορεις να χαζευεις ενω πινεις το ποτο σου. Εισαι φουλ φτιαγμενος γιατι στην εξερευνηση του χωρου, εχεις κανει και ενα τριφυλλο στην ταρατσα. Οποτε καλυτερα πιες μια μπυρα. Αν δε σε βολευει πολυ η θεα απο το μπαρ, πηγαινεις στους καναπεδες και ενω πινεις την μπυρα σου βλεπεις κορμια μπερδεμενα και βογγητα; ακους αναμικτα με την μουσικη. Αν κατσεις μιση ωριτσα, μπορει να φτιαχτεις και να χωθεις και εσυ μεσα. Μια πιπα μπορεις να δωσεις, γιατι.......
Σιγα σιγα μαζευονται και ζευγαρακια. Ο αντρικος πληθυσμος ειναι αρκετος, αλλα ενας καλος παικτης που ξερει πως θα κινηθει, θα γευτει το κορμι τις καθημερινης γυναικας εργαζομενης, νοικοκυρας και δε ξερω τι αλλο. Αυτο ειναι το ζητουμενο, για αυτο δε χαλαμε το σπερμα μας απο τωρα στο παρτυ. Αργοτερα αν δε μας παιρνει να παιξουμε, το κανουμε.
Τα ζευγαρια σε αναλογια με τους αντρες ειναι λιγα. Καμμια σχεση δεν εχει εδω η αναλογια με την αναλογια του Fata Morgana ή αλλων κλαμπ αποκλειστικα για ζευγαρια. Υπαρχει ο μως μια μεγαλη διαφορα. Εδω, οσες θα δεις, κατα συντριπτικη πλειοψηφια, ειναι ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ. Καμμια σχεση οπως εχω γραψει σε αλλο ποστ με αυτο που ξερετε ξεκωλιαρες. Να αναφερω μερικα που εχουν δει τα ματια μου.
Στους καναπεδες απεναντι απο το μπαρ, εχω δει μουναρα 1,80 40αρα να δεχετε μασαζ μισοκαθιστη απο τον αντρα? της, και μπροστα τις να περνανε αντρες και να πιπωνετε μεχρι εκσπερματωσης. Το θεαμα αυτο κρατησε δυο ωρες.
Αγγλιδα επισης 40αρα πολυ καλης εμφανισης, που γαμηθηκε με ολους οσους ηταν στο κλαμπ.Γαμηθηκε στο δωματιο που δεν υπαρχει θεα, οχι απο ντροπη, αλλα ηταν το πρωτο και ορμηξε μεσα του. Ο αντρας της καθοταν στην πορτα και εβαζε τον κοσμο μεσα, προσεχοντας παντα να ειναι τρια ατομα μονο (προφανως για να μη γινει μπερδεμα).
Αφρατη Ολλανδεζα με τον φιλο της, που σε ενα νευμα μονο ανεβηκε στο dark room και περασε καλα.
Ισπανιδα τριανταρα που ξεσκιστηκε απο ενα μαυρο παιδαρα σε ενα δωματιο με ανοικτες τις κουρτινες. Μολις τελειωσαν, ο μαυρος εδωσε συγχαρητηρια στον Ισπανο που την συνοδευε, και τα δεχτηκε με πολυ χαρα, τοσο ο ιδιος οσο και η γυναικα.
Στους καναπεδες απεναντι απο το μπαρ, δυο γυναικες να παιρνουν καμμια 10αρια ατομα.
Και αλλα πολλα, οπως ενα ζευγαρι γερμανων 30αρηδων που η γυναικα γαμιοταν στα ορθια απο διαφορους και ο τυπος μαλακιζοταν διπλα της. Η κατασταση απο ενα σημειο και μετα ξεφευγει και το λεω παλι, πρεπει να κινηθεις σωστα. Οσο μουναρα και να ειναι μμια, αν εσυ δεν εισαι αναλογων προδιαγραφων, ορμα καπου αλλου που σε παιρνει. Υπαρχει παιχνιδι για ολα τα γουστα.
Υπαρχουν βεβαια και γυναικες που δεν ειναι ετοιμες για κατι τετοιο, αλλα η ατμοσφαιρα τις κανει. Γενικα θα περασεις καλα. Υπαρχει παιχνιδι και θεαμα. Πολυ θεαμα. Δεν ειναι και κατι συνηθισμενο να εισαι σε ενα κλαμπ να πινεις το ποτο σου καινα βλεπεις κορμια να μπερδευονται.

Μολις αποφασισεις να φυγεις, λες στον τυπο στην εισοδο να σου φωναξει ταξι. Μη κανεις τη μαλακια να ψαξεις λεοφωρειο ή να πας με τα ποδια. Αν ειναι χειμωνας θα δαγκωσεις το καβλι σου απο το κρυο. Ειναι ανοικτο το μερος.
 

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.243
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
α ρε γκομπρ μας γαμησες τη ψυχολογια εχω παει 3 φορες και τωρα μου τα ξαναθυμησες
 

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
3.379
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Ε, λεγεεεεεεεεεε τοτε, γαμα μας τη ψυχολογια.
 

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Μηνύματα
1.295
Like
6
Πόντοι
16
κυριοι (αντε και κυριες) γυρισα
και μετα απο αυτα που εζησα στην μεγαλυτερη παρτουζα της ευρωπης (αυτοι το λενε ,οχι εγω)
ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ εκει κατω απο το ονομα μου...... :)
δεν ειναι δυνατον μετα απο τετοιο μεταπτυχιακο που περασα να κυκλοφορω με τρια αστερακια μονο...... :grin:
ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ :grin:
ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ :grin:

αυριο εκτενες ρεπορταζ
 

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Μηνύματα
560
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
περιμενουμε το ρεπορταζ σου με αγωνια
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Μηνύματα
1.295
Like
6
Πόντοι
16
  παιδια συγνωμη αλλα δεν ειμαι και πολυ καλος στις αφηγησεις....


χθες paren club mystique sto breda 1,5-2 ωρες απο αμστερνταμ

εφοσον ειχα βρει την διαφημιση  MΕGA GANGBANG PARTY στο ιντερνετ αποφασισα να παω ....
Το παρτυ αρχιζε απο 2 το μεσημερι και κρατουσε εως 1 το βραδυ.....
φτανω περιπου στις 6.45 εκει,λιγο αργα οπως αργοτερα αποδειχτηκε....
προκειτε για μια τεραστια βιλα με τεραστιο κηπο που χρησιμευει σαν παρκιγκ
εκει γινεται το αδιαχωρητο <ωραια λεω>....
και με την βοηθεια ενος απο τους πεντε παρκαδορους(!!!) βρισκω παρκιγκ,
βλεπω αμαξια με ολλανδικες,βελγικες,γαλλικες,γερμανικες,κτλ πινακιδες...
προχωραω προς την εισοδο ακουγοντας κραυγες ηδονης απο καποια ανοιχτα παραθυρα ,τα οποια τα ανοιξαν λογω ζεστης,οπως ειδα λιγο αργοτερα....

φτανω στην εισοδο και ενας ευγενικος σεκιουριτας μου ανοιγει την πορτα και μου ευχεται καλη διασκεδαση..
μπαινοντας μεσα βλεπω οτι γινεται της πουτανας απο κοσμο

πληρωνω το εισητηριο  <80 ευρω > και παιρνω το κλειδακι με το ντουλαπι μου,το οποιο εχει ενα νουμερο,και αυτο το νουμερο μου το σημειωνουν με ειδικο μαρκαδορο,που φαινεται μονο με  ειδικο φωτισμο για να μην το ξεχασουμε
κατεβαινω στα αποδυτηρια οπου κι αλλοι συναδελφοι αυτην την ωρα ερχονταν η φευγανε,
ξεντυνομαι,μενω μονο με το μποξερακι και ανεβαινω παλι πανω να παω στον κυριοτερο χωρο που ειναι το μπαρ
να πουμε πως στην τιμη περιλαμβανεται και φαγητο απο μπουφε και οσο ποτο θελεις
το μπαρ ειναι ενας μεγαλος χωρος που εκτος απο μπαρ εχει 2 σαλονια γι να ξαπλωσεις να πιεις και να παρεις ματι και πιστα χωρου με την γνωστη ραβδο στην μεση ,αυτην που εχουν τα στριπτηζαδικα
εκει βλεπουμε χαρουμενους και γελαστους ανθρωπους να χαμουρευονται,να πινουν ,να γλυφονται,να πιπωνονται,να γαμιουνται και καταλαβαινουμε ποσο πισω  ειμαστε στην ελλαδα απο θεμα σεξ  ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.....θα πω εγω
ανθρωποι απελευθερωμενοι ,χωρις ταμπου,αντρες να σε καλουν να πηδηξεις την γυναικα του ,κυριες που κανουν σχολιο για το μποξερακι σου ,μαυροι ,οι οποιοι εχουν την τιμητικη τους γενικως σε παρτουζες...κτλ
δεν καθομαι ,θα κανω πρωτα μια βολτα σε ολο το κλαμπ να δω τι γινεται,ανεβαινω πρωτα επανω απο τις σκαλες και το πρωτο που αντικρυζω ειναι μια καρεκλα μαρτυριων ,και μια κυρια στα γονατα ,να παιρνει πιπα απο εναν τυπο,να τον παιζει σε αλλους δυο και απο πισω καμια 6-7 να περιμενουν καρτερικα την δικη τους σειρα παιζοντας παραλληλα με το εργαλειο τους....
προχωραω και μπαινω στα δωματια ,τα οποια ειναι διακοσμημενα θεματικα,δηλαδη το ενα ειναι σαν κουκλοσπιτο,το αλλο ριγε σαν ζουγκλα,το αλλο σαν φυλακη ,3 δωματια με μεγαλο κρεβατι ,ακομη και οι γωνιες των διαδρομων ειναι σαν καναπεδακια για να γαμας και εκει
αφου ειδα πως παντου γινοταν ο χαμος απο οργια,παρτουζες,πιπες,βογγητα,κοσμος στην σειρα...ξανακατεβαινω κατω και προχωραω στον μεγαλο διαδρομο που ειναι οι τουαλετες ,τα ντουζ,το τεραστιο τζακουζι,αλλα και αλλα δωματια....
μπαινουμε στο πρωτο δωματιο που βρισκεται ενας μεγαλος στρογγυλος καναπες ο οποιος και αυτος ειναι γεματος απο κοσμο ...μπερδεμενα κορμια,χερια εδω ,ποδια εκει,ποδια στον αερα,χερια απο  <περαστικους> σαν κι εμενα να χουφτωνουν και να χαμουρευουν ....
συνεχιζω,εκει διπλα βρισκεται μια πορτα με ενα τεραστιο στρωμα στο πατωμα  και επισης γεματο κοσμο
παιδια σε καθε δωματιο χωρανε ανετα καμμια δεκαρια ατομα....
και πιο περα αλλα τρια δωματια γεματα κοσμο σε γνωστες πλεον σκηνες  με πολους αντρες πανω σε μια γυναικα ,με λιγους πανω σε μια,δαχτυλα,πιπες,γλυφομουνια,σχολια ευγενικα και κοσμος να βλεπει και να την παιζει....
παιδια ,το δεδομενο ητανε ,πως οποια περνει μερος σε παρτουζα δεν ξεχωριζει κανεναν ,αν ηθελα κι εγω εμπαινα στην ωρα μεχρι να ρθει η ωρα μου...

                          ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

περιπου 300 ατομα εκεινην την ωρα στο κλαμπ (περιπου 7.30)
αυτοι που φυγαν και αυτοι που ηρθαν αργοτερα,εγω θα πω 500 ατομα ,πως πηραν μερος,οι διοργανωτες παινευονται λεγοντας πως ειναι το μεγαλυτερο  GANGBANG PARTY στην ευρωπη ,εγω επαναλαμβανω πως δεν ξερω αν ειναι πραγματι

ποσοστο 60 αντρες 40 γυναικες πολυ υψηλο ποσοστο συμμετοχης γυναικων
ηλικιες απο 25 εως και 70 (υπηρχαν και πολυ γεροι ,ναι, οι οποιοι ηρθαν  οχι απαραιτητα να γαμησουν αλλα να νοιωσουν αυτο το περιβαλλον το οποιο πιθανως τους ανανεωνει...

μεσος ορος ηλικιων τα 40 χρονια
εθνικοτητες ,επειδη παντου ακουγα γαλλικα αλλα δεν ξερω αν ηταν απο βελγιο η γαλλια θα πω 50-50
οποτε λεμε
βελγιο,γαλλια,ολλανδια,γερμανια,αγγλια πιθανως ειχε κι αλους αλλα δεν ξερω τι εθνικοτητας μπορει να ηταν

ποιοτητα γυναικων
20 % μουναρες νεαρες μεχρι 30 χρονων
20 % μουναρες μιλφ
30% αξιογαμητες μεχρι 40 χρονων
15%  για λιγο σαβουρο γαμηδες
15% μη γαμευσιμες η για πολυ σαβουρο γαμηδες

βεβαιως οσο πιο ωραια ηταν η κυρια τοσο πιο πολλους ενδιαφερομενους ειχε πανω,διπλα,κατω,μεσα της :grin:
μεσο ορο εχει περιπου 15 <<πηγαδακια>> ανα πασα στιγμη

εκει αποφασισα κιεγω να τον δωσω πρωτη φορα αφου ειδα μια κουκλα ξανθια στα γονατα και καμμια 6-7 τριγυρω,τον βγαζω τον παιζω κι εγω και περιμενω ....οταν εφτασα πιο κοντα βλεπω πως μαζι της επαιρνε πιπα κι ενας αντρας ταυτοχρονα τον ιδιο πουτσο,μου εκανε εντυπωση γιατι το βλεπω πρωτη φορα λαιβ....αλλα δεν μου αρεσε,τον βαζω μεσα και φευγω...
παιδια,οταν εισαι σε ενα τετοιο περιβαλλον σε πιανει μια ανοσια και νοιωθεις γεματος μονο που παρακολουθεις τοσα πηγαδακια...αλλα πρεπει και μεις να κανουμε κατι...


    συνεχιζεται
 

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Μηνύματα
560
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μαγκα μας πριζωνεις και θα χρεωθουμε να ξανα παμε αμστερνταμ
 

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Μηνύματα
1.295
Like
6
Πόντοι
16
παραπερα ηταν μια μιλφ με ζαρτιερες κτλ ξαπλωμενη σε εναν καναπε,εχοντας μια μαλαπερδα στο στομα και ανοιχτα τα ποδια στον αερα,γαλλικα μιλουσε,και στην σειρα λαος να περιμενει,
αυτη ειναι μια γνωστη εικονα σε τετοια παρτυ,οι ουρες δηλαδη ειναι οπως εμεις περιμενουμε στο ταμειο του σουπερμαρκετ....στεκομαι κι εγω και οταν ηρθε η σειρα μου η κυρια κουραστηκε και ζητησε να φυγει να παει στο μπαρ δυσαρεστοντας εμενα και καμμια 5-6 απο πισω μου....συνεχιζω την βολτα και λεω να παρω μερος σε ενα πηγαδακι πριν παω στο τζακουζι για χαλαρωμα....ψαχνοντας βρισκω μια της αρεσκειας μου 35αρα περιπου που ετυχε να γυρισει προς εμενα εκεινη την ωρα και να στηθει!!!! μου αρεσε οποτε τον εχωσα
το μονο σπαστικο σε αυτα ειναι οτι δεν εχει προκαταρκτικα κτλ ειναι πολυ ωμα τα πραματα οποτε το καθιστα το αθλημα παρα πολυ δυσκολο και για λιγους παικτες ,πολυς κοσμος γυρω,κοσμος να σε βλεπει ,οχι προκαταρκτικα,θελει τρομερη αυτοσυγκεντρωση
νοιωθοντας καλυτερα παω στο τζακουζι οπου απολαυσα ενα μισαωρο πριν ερθω για δραση παλι...

περιτο να πω πως αμα γουσταρεις χουφτωνεις καποια ,ακομη κι αν ειναι εκτος παρτουζας,ας πουμε στο μπαρ κι ακομη και αν συνοδευεται...

βλεπω σε ενα δωματιο μια ωραια με ραστα μαλλι ξανθο και τους γνωστους 6-7 τυπους πανω,μεσα,εξω,διπλα της :cheesy:,περιμενω να ερθει η σειρα μου και για δευτερη φορα οταν εφτασε σχεδον η σειρα μου ,η κυρια εφυγε,βεβαια δικαιολογημενα γιατι εσταζε απο ιδρωτα,και αυτο συμβαινει,βεβαια οι συγκεκριμενες επανερχονται σε νεο πηγαδακι σε νεο μερος...
παω πιο περα βλεπω ενα καλο κορμι να τον παιρνει αβερτα....περιμενω αλλα δεν με γκαβλωνε ,δεν μου σηκωνοταν καλα,για αυτο λεω πως ειναι δυσκολο γιατι θελει αυτοσυγκεντρωση
φευγω,στο μεταξυ ειχα πιει και 3 ουισκια και αρχισα να πειναω,λεω δεν παω να δω τι εχει το μπουφε,εκει δεν μου αρεσε γιατι δεν ειχε κατι ιδιαιτερο,με δυσαρεστησε θα ελεγα γιατι,ενω περιμεναν τοσο πολυ κοσμο δεν ειχαν κατι ιδιαιτερο ,αυγα,λουκανικα,κρυα σαντουιτς ,κρυα σαλατα, σουπα ,φρεσκες μπαγκετες....αυτα....
τι βλεπω ....η ωρα εχει παει 9.30 ..περασαν 2μισυ ωρες χωρις να το καταλαβω και γω πρεπει να φυγω  στις 10.30 το αργοτερο για <<ανωτερους λογους>> οι παντρεμενοι ξερουν.... :s&m_2:

βεβαι μεχρι εδω ενοιωθα φουλ, γεματος εμπειριες,ενοιωθα κορεσμενος απο το περιβαλον αυτο και δεν ειχα και καμμια ιδιαιτερη επιθυμια για σεξ νομιζω οτι πλεον τωρα τα εχω ζησει ,αν οχι ολα,τοτε σχεδον ολα,πιστευω οτι το 80αρι εχει γινει αποσβεση για τα καλα
αλλα συνεχιζω τις βολτες βλεπω τις ιδιες καταστασεις αλλα με νεα προσωπα
τωρα στο σαλονι εκει που παιζει τσοντα σε μια μεγαλη τηλεοραση καθονται 3 μουναρες και τον παιζουν σε κοσμο αλλα μονο αυτο ....βεβαια ολοι ειχαν εστιασει εκει...δεν εκατσα..ανεβαινω για πολλοστη φορα επανω και βλεπω στην καρεκλα μαρτυριων μια μουναρα  στα 40+ μιλφ ,απο αυτες που ολοι θα θελαμε να πηδηξουμε,εναν στο στομα,εναν μεσα της καμμια 4-5 απο πισω και καμμια δεκαρια να βλεπουν απο απεναντι
η κυρια μου αρεσε τοσο πολυ που αμεσως πηγα να παρω θεση
αυτην τον επαιρνε απο παντου και καθε φορα που εχυνε καποιος σκουπιζοταν με χαρτι και εβαζε κρεμα στο μουνι της
κουκλα ψηλη,καμαρωτη ,μεγαλο βυζι παρα πολυ καλο κορμι ,τελειο μακιγιαζ,κοκκινες ζαρτιερες και ψηλες μαυρες μποτες....εφτασα μπροστα στους πρωτους   ...ο προηγουμενος εχυσε στο στομα της και τα ρουφηξε ολα ειλικρινα μεχρι τελευταιας σταγονας την ωρα που εγω την επιασα απο το κεφαλι ,ετσι οπως ηταν στα γονατα για να μην φυγει και τον ετριβα στο μαγουλο της,αφου αδειασε τελειως τον προηγουμενο ,μουσκεμα πλεον απο το εντονο μισαωρο παει να φυγει......<<την τυχη μου>> λεω.....αλλα την ακολουθω ...ειχε παει στην σαουνα σε μηχανημα με κρυο νερο ,για να πιει νερο......πλησιαζω ...μου χαμογελαει ηταν οντως ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ τις λεω στα αγγλικα <<σε περιμενα πολυ ωρα,αλλα δυστυχως για μενα κουραστηκες...>> και πραγματικα καταλαβα κοιτοντας το ρολοι τοιχου πως μου χαν μεινει 15 λεπτα....τις το λεω << εχω μονο 15 λεπτα..>>
<<αληθεια>>?? μου λεει εκπληκτη... <<ενταξει>> και με παιρνει να ξανανεβουμε τις πολυπαθες και πολυπειρες εκεινες γνωστες μας πλεον σκαλες.....στην πρωτη καβαντσα που βρισκουμε ξαπλωνει ,σηκωνει τα ποδια στον αερα,και με καλει αφου μου τον επαιξε λιγο και αφου ειχαν μαζευτει οι γνωστοι πλεον 6-7 απο πισω.....τον χωνω βιαστικα δαγκωνοντας την στην γαμπα στην ζαρτιερα....εχυσα γρηγορα....χαιρετησα γρηγορα...εφυγα γρηγορα,για αυτο ειπα πως πηγα αργα τελικα ....η κυρια ειχε αψογο στυλ με απταιστα αγγλικα εχει το στυλ της μουναρας,κουκλαρας,στυλατης  διευθυντριας που ολοι θα θελαμε να ειχαμε στο γραφειο στην δουλεια μας....

  πιστευω πως τα χρηματα που εδωσα ηταν απειροελαχιστα μπροστα σε αυτα που πηρα,σεξ,εμπειριες,οργια,ευγενικος κοσμος ,πολιτισμενο περιβαλλον,ποτα,φαγητα,καθαριοτητα,σαουνα,τζακουζι,εφυγα γεματος και δυνατος μεχρι το επομενο δυναμικο γεγονος.....


αυτα....
αληθεια ποσοι απο μας φυγαν απο ενα ραντεβου που δωσαμε 100-150 ευρω στην ελλαδα βλασφημοντας για τα χρηματα και τον χρονο που χασαμε???
 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
PARADISE CLUB.


Εχει νυχτωσει και το καβλι σου δεν εχει χορτασει. Μαλλον ο πληρωμενος ερωτας, οσο καλος και να ειναι, δεν εχει τις προδριαγραφες για να γεμισει το κεφαλι σου, που τη δεδομενη στιγμη το αισθητηριο οργανο ειναι το καβλι κατα κυριο λογο. Θες κατι εξω απο τα επαγελματικα δεδομενα. Να αναμιχτεις με τον υπολοιπο κοσμο και να παρεις αυτο που δινεις. Δηλαδη, ηδονη ιδια και απο τις δυο πλευρες χωρις ανταλαγματα. Σκεψου οτι στην ιδια θεση ειναι και αλλος κοσμος. Αντρες και γυναικες. Και φυσικα αυτη η επιθυμια μπορει να πραγματοποιηθει χωρις πολλα πολλα.
Η ωρα εχει φτασει 10 και οι σκεψεις σου δε πρεπει να συνεχιστουν πολυ. Τωρα αναλαμβανεις δραση. Κατεβαινεις απο το ξενοδοχειο και ξεκινας για τον σταθμο των τραινων. Δε ξεχνας φυσικα να παρεις τα εφοδια σου απο το αγαπημενο coffeeshop σου. Πισω απο το σταθμο των τραινων, περνας δηλαδη το μεγαλο πολυβουο διαδρομο που οδηγει στις γραμμες, και λιγο αριστερα ειναι ενα μινι φερυ μποτ που σε μεταφερει απεναντι χωρις πληρωμη. Στα 50 μετρα ειναι η σταση του λεωφορειου 38. Λιγες στασεις πιο περα, ειναι το κλαμπ που θα περασουμε το βραδυ. Υπαρχει και αλλος τροπος βεβαια, να παρεις ταξι, το οποιο δε θα στοιχισει παραπανω απο 15 ευρω.
Η ωρα πλησιαζει 11 και δεν εχει πολυ κοσμο. Δεξια απο την εισοδο οπου ειναι ο τυπος που πληρωνεις και σου δινει το κλειδι για το ντουλαπακι σου, ειναι τα δυο δωματια με τις ντουλαπες, και τα ντουζ. Αριστερα ειναι η πιστα με ο μπαρ και τους καναπεδες, και στο τερμα του ενιαιου χωρου ειναι ενας στρογγυλος μεγαλος καναπες κρεβατι οπου καθε πεμπτη εξελισετε το gangbang orgy με 2-3 επαγγελματιες. γυρω γυρω παλι καναπεδες για δραση που δε χωρα στο στρογγυλο καναπε. Πισω απο το μπαρ ειναι παλι ενας μικρος χωρος, που τελευταια εχει γινει χωρος καπνισματος.  Οπως καθομαστε στην πιστα και κοιταμε απεναντι, δεξια ειναι 2-3 δωματια με καγκελα για δραση σε κοινη θεα και αυτα..
Πριν απο το χωρο με τις ντουλαπες, ειναι ενα δωματιο εντελως κλειστο, για τους ντροπαλους. Μετα συνεχιζουμε με τις ντουλαπες και μετα εχουμε 2 διαδρομους. Ο ενας εχει τρια δωματια, τα δυο με φιμε τζαμια και στη μεση ενα αλλο με καγκελα. Στα δυο δωματια με τα τζαμια εχει και κουρτινες αν δε θες να σε βλεπουν. Στη συνεχεια, ανεβαινεις 2-3 σκαλακια και βρισκεσε σε ενα χωρο που στο βαθος ειναι η πισινα, δεξια της ενα μεγαλο δωματιο για σαουνα και διπλα μια κυκλικη σκαλα που οδηγει στο dark room, που δεν ειναι και τοσο dark. Εκει εχει και μια πορτα που οδηγει στην ταρατσα. Τελευταια εφτιαξαν και ενα μικρο χωρο για καπνιστες. Στον αλλο παραλληλο διαδρομο κατω, εχει 2 μικρα σαουναδικα.
Μολις εξερευνησαμε τον χωρο και αραζουμε για ενα ποτακι. Αν ειναι πεμπτη, το gangbang παρτυ μολις εχει ξεκινησει και οι γυναικες (επαγγελματιες που δεν τις πληρωνεις, ειναι πληρωμενες απο το μαγαζι και γαμας οσο θες) εχουν γυρω τους κοσμο αρκετο. Απο το μπαρ μπορεις να χαζευεις ενω πινεις το ποτο σου. Εισαι φουλ φτιαγμενος γιατι στην εξερευνηση του χωρου, εχεις κανει και ενα τριφυλλο στην ταρατσα. Οποτε καλυτερα πιες μια μπυρα. Αν δε σε βολευει πολυ η θεα απο το μπαρ, πηγαινεις στους καναπεδες και ενω πινεις την μπυρα σου βλεπεις κορμια μπερδεμενα και βογγητα; ακους αναμικτα με την μουσικη. Αν κατσεις μιση ωριτσα, μπορει να φτιαχτεις και να χωθεις και εσυ μεσα. Μια πιπα μπορεις να δωσεις, γιατι.......
Σιγα σιγα μαζευονται και ζευγαρακια. Ο αντρικος πληθυσμος ειναι αρκετος, αλλα ενας καλος παικτης που ξερει πως θα κινηθει, θα γευτει το κορμι τις καθημερινης γυναικας εργαζομενης, νοικοκυρας και δε ξερω τι αλλο. Αυτο ειναι το ζητουμενο, για αυτο δε χαλαμε το σπερμα μας απο τωρα στο παρτυ. Αργοτερα αν δε μας παιρνει να παιξουμε, το κανουμε.
Τα ζευγαρια σε αναλογια με τους αντρες ειναι λιγα. Καμμια σχεση δεν εχει εδω η αναλογια με την αναλογια του Fata Morgana ή αλλων κλαμπ αποκλειστικα για ζευγαρια. Υπαρχει ο μως μια μεγαλη διαφορα. Εδω, οσες θα δεις, κατα συντριπτικη πλειοψηφια, ειναι ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ. Καμμια σχεση οπως εχω γραψει σε αλλο ποστ με αυτο που ξερετε ξεκωλιαρες. Να αναφερω μερικα που εχουν δει τα ματια μου.
Στους καναπεδες απεναντι απο το μπαρ, εχω δει μουναρα 1,80 40αρα να δεχετε μασαζ μισοκαθιστη απο τον αντρα? της, και μπροστα τις να περνανε αντρες και να πιπωνετε μεχρι εκσπερματωσης. Το θεαμα αυτο κρατησε δυο ωρες.
Αγγλιδα επισης 40αρα πολυ καλης εμφανισης, που γαμηθηκε με ολους οσους ηταν στο κλαμπ.Γαμηθηκε στο δωματιο που δεν υπαρχει θεα, οχι απο ντροπη, αλλα ηταν το πρωτο και ορμηξε μεσα του. Ο αντρας της καθοταν στην πορτα και εβαζε τον κοσμο μεσα, προσεχοντας παντα να ειναι τρια ατομα μονο (προφανως για να μη γινει μπερδεμα).
Αφρατη Ολλανδεζα με τον φιλο της, που σε ενα νευμα μονο ανεβηκε στο dark room και περασε καλα.
Ισπανιδα τριανταρα που ξεσκιστηκε απο ενα μαυρο παιδαρα σε ενα δωματιο με ανοικτες τις κουρτινες. Μολις τελειωσαν, ο μαυρος εδωσε συγχαρητηρια στον Ισπανο που την συνοδευε, και τα δεχτηκε με πολυ χαρα, τοσο ο ιδιος οσο και η γυναικα.
Στους καναπεδες απεναντι απο το μπαρ, δυο γυναικες να παιρνουν καμμια 10αρια ατομα.
Και αλλα πολλα, οπως ενα ζευγαρι γερμανων 30αρηδων που η γυναικα γαμιοταν στα ορθια απο διαφορους και ο τυπος μαλακιζοταν διπλα της. Η κατασταση απο ενα σημειο και μετα ξεφευγει και το λεω παλι, πρεπει να κινηθεις σωστα. Οσο μουναρα και να ειναι μμια, αν εσυ δεν εισαι αναλογων προδιαγραφων, ορμα καπου αλλου που σε παιρνει. Υπαρχει παιχνιδι για ολα τα γουστα.
Υπαρχουν βεβαια και γυναικες που δεν ειναι ετοιμες για κατι τετοιο, αλλα η ατμοσφαιρα τις κανει. Γενικα θα περασεις καλα. Υπαρχει παιχνιδι και θεαμα. Πολυ θεαμα. Δεν ειναι και κατι συνηθισμενο να εισαι σε ενα κλαμπ να πινεις το ποτο σου καινα βλεπεις κορμια να μπερδευονται.

Μολις αποφασισεις να φυγεις, λες στον τυπο στην εισοδο να σου φωναξει ταξι. Μη κανεις τη μαλακια να ψαξεις λεοφωρειο ή να πας με τα ποδια. Αν ειναι χειμωνας θα δαγκωσεις το καβλι σου απο το κρυο. Ειναι ανοικτο το μερος.
απαπαπα...ετσι οπως τα ακουω δεν ``ειναι`` για ολους αυτες οι φασεις...
 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παραπερα ηταν μια μιλφ με ζαρτιερες κτλ ξαπλωμενη σε εναν καναπε,εχοντας μια μαλαπερδα στο στομα και ανοιχτα τα ποδια στον αερα,γαλλικα μιλουσε,και στην σειρα λαος να περιμενει,
αυτη ειναι μια γνωστη εικονα σε τετοια παρτυ,οι ουρες δηλαδη ειναι οπως εμεις περιμενουμε στο ταμειο του σουπερμαρκετ....στεκομαι κι εγω και οταν ηρθε η σειρα μου η κυρια κουραστηκε και ζητησε να φυγει να παει στο μπαρ δυσαρεστοντας εμενα και καμμια 5-6 απο πισω μου....συνεχιζω την βολτα και λεω να παρω μερος σε ενα πηγαδακι πριν παω στο τζακουζι για χαλαρωμα....ψαχνοντας βρισκω μια της αρεσκειας μου 35αρα περιπου που ετυχε να γυρισει προς εμενα εκεινη την ωρα και να στηθει!!!! μου αρεσε οποτε τον εχωσα
το μονο σπαστικο σε αυτα ειναι οτι δεν εχει προκαταρκτικα κτλ ειναι πολυ ωμα τα πραματα οποτε το καθιστα το αθλημα παρα πολυ δυσκολο και για λιγους παικτες ,πολυς κοσμος γυρω,κοσμος να σε βλεπει ,οχι προκαταρκτικα,θελει τρομερη αυτοσυγκεντρωση
νοιωθοντας καλυτερα παω στο τζακουζι οπου απολαυσα ενα μισαωρο πριν ερθω για δραση παλι...

περιτο να πω πως αμα γουσταρεις χουφτωνεις καποια ,ακομη κι αν ειναι εκτος παρτουζας,ας πουμε στο μπαρ κι ακομη και αν συνοδευεται...

βλεπω σε ενα δωματιο μια ωραια με ραστα μαλλι ξανθο και τους γνωστους 6-7 τυπους πανω,μεσα,εξω,διπλα της :cheesy:,περιμενω να ερθει η σειρα μου και για δευτερη φορα οταν εφτασε σχεδον η σειρα μου ,η κυρια εφυγε,βεβαια δικαιολογημενα γιατι εσταζε απο ιδρωτα,και αυτο συμβαινει,βεβαια οι συγκεκριμενες επανερχονται σε νεο πηγαδακι σε νεο μερος...
παω πιο περα βλεπω ενα καλο κορμι να τον παιρνει αβερτα....περιμενω αλλα δεν με γκαβλωνε ,δεν μου σηκωνοταν καλα,για αυτο λεω πως ειναι δυσκολο γιατι θελει αυτοσυγκεντρωση
φευγω,στο μεταξυ ειχα πιει και 3 ουισκια και αρχισα να πειναω,λεω δεν παω να δω τι εχει το μπουφε,εκει δεν μου αρεσε γιατι δεν ειχε κατι ιδιαιτερο,με δυσαρεστησε θα ελεγα γιατι,ενω περιμεναν τοσο πολυ κοσμο δεν ειχαν κατι ιδιαιτερο ,αυγα,λουκανικα,κρυα σαντουιτς ,κρυα σαλατα, σουπα ,φρεσκες μπαγκετες....αυτα....
τι βλεπω ....η ωρα εχει παει 9.30 ..περασαν 2μισυ ωρες χωρις να το καταλαβω και γω πρεπει να φυγω  στις 10.30 το αργοτερο για <<ανωτερους λογους>> οι παντρεμενοι ξερουν.... :s&m_2:

βεβαι μεχρι εδω ενοιωθα φουλ, γεματος εμπειριες,ενοιωθα κορεσμενος απο το περιβαλον αυτο και δεν ειχα και καμμια ιδιαιτερη επιθυμια για σεξ νομιζω οτι πλεον τωρα τα εχω ζησει ,αν οχι ολα,τοτε σχεδον ολα,πιστευω οτι το 80αρι εχει γινει αποσβεση για τα καλα
αλλα συνεχιζω τις βολτες βλεπω τις ιδιες καταστασεις αλλα με νεα προσωπα
τωρα στο σαλονι εκει που παιζει τσοντα σε μια μεγαλη τηλεοραση καθονται 3 μουναρες και τον παιζουν σε κοσμο αλλα μονο αυτο ....βεβαια ολοι ειχαν εστιασει εκει...δεν εκατσα..ανεβαινω για πολλοστη φορα επανω και βλεπω στην καρεκλα μαρτυριων μια μουναρα  στα 40+ μιλφ ,απο αυτες που ολοι θα θελαμε να πηδηξουμε,εναν στο στομα,εναν μεσα της καμμια 4-5 απο πισω και καμμια δεκαρια να βλεπουν απο απεναντι
η κυρια μου αρεσε τοσο πολυ που αμεσως πηγα να παρω θεση
αυτην τον επαιρνε απο παντου και καθε φορα που εχυνε καποιος σκουπιζοταν με χαρτι και εβαζε κρεμα στο μουνι της
κουκλα ψηλη,καμαρωτη ,μεγαλο βυζι παρα πολυ καλο κορμι ,τελειο μακιγιαζ,κοκκινες ζαρτιερες και ψηλες μαυρες μποτες....εφτασα μπροστα στους πρωτους   ...ο προηγουμενος εχυσε στο στομα της και τα ρουφηξε ολα ειλικρινα μεχρι τελευταιας σταγονας την ωρα που εγω την επιασα απο το κεφαλι ,ετσι οπως ηταν στα γονατα για να μην φυγει και τον ετριβα στο μαγουλο της,αφου αδειασε τελειως τον προηγουμενο ,μουσκεμα πλεον απο το εντονο μισαωρο παει να φυγει......<<την τυχη μου>> λεω.....αλλα την ακολουθω ...ειχε παει στην σαουνα σε μηχανημα με κρυο νερο ,για να πιει νερο......πλησιαζω ...μου χαμογελαει ηταν οντως ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ τις λεω στα αγγλικα <<σε περιμενα πολυ ωρα,αλλα δυστυχως για μενα κουραστηκες...>> και πραγματικα καταλαβα κοιτοντας το ρολοι τοιχου πως μου χαν μεινει 15 λεπτα....τις το λεω << εχω μονο 15 λεπτα..>>
<<αληθεια>>?? μου λεει εκπληκτη... <<ενταξει>> και με παιρνει να ξανανεβουμε τις πολυπαθες και πολυπειρες εκεινες γνωστες μας πλεον σκαλες.....στην πρωτη καβαντσα που βρισκουμε ξαπλωνει ,σηκωνει τα ποδια στον αερα,και με καλει αφου μου τον επαιξε λιγο και αφου ειχαν μαζευτει οι γνωστοι πλεον 6-7 απο πισω.....τον χωνω βιαστικα δαγκωνοντας την στην γαμπα στην ζαρτιερα....εχυσα γρηγορα....χαιρετησα γρηγορα...εφυγα γρηγορα,για αυτο ειπα πως πηγα αργα τελικα ....η κυρια ειχε αψογο στυλ με απταιστα αγγλικα εχει το στυλ της μουναρας,κουκλαρας,στυλατης  διευθυντριας που ολοι θα θελαμε να ειχαμε στο γραφειο στην δουλεια μας....

  πιστευω πως τα χρηματα που εδωσα ηταν απειροελαχιστα μπροστα σε αυτα που πηρα,σεξ,εμπειριες,οργια,ευγενικος κοσμος ,πολιτισμενο περιβαλλον,ποτα,φαγητα,καθαριοτητα,σαουνα,τζακουζι,εφυγα γεματος και δυνατος μεχρι το επομενο δυναμικο γεγονος.....


αυτα....
αληθεια ποσοι απο μας φυγαν απο ενα ραντεβου που δωσαμε 100-150 ευρω στην ελλαδα βλασφημοντας για τα χρηματα και τον χρονο που χασαμε???
ρητορικο το ερωτημα φυσικα...
 

perineo

Μέγας
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Μηνύματα
762
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
4.445
παραπερα ηταν μια μιλφ με ζαρτιερες κτλ ξαπλωμενη σε εναν καναπε,εχοντας μια μαλαπερδα στο στομα και ανοιχτα τα ποδια στον αερα,γαλλικα μιλουσε,και στην σειρα λαος να περιμενει,
αυτη ειναι μια γνωστη εικονα σε τετοια παρτυ,οι ουρες δηλαδη ειναι οπως εμεις περιμενουμε στο ταμειο του σουπερμαρκετ....στεκομαι κι εγω και οταν ηρθε η σειρα μου η κυρια κουραστηκε και ζητησε να φυγει να παει στο μπαρ δυσαρεστοντας εμενα και καμμια 5-6 απο πισω μου....συνεχιζω την βολτα και λεω να παρω μερος σε ενα πηγαδακι πριν παω στο τζακουζι για χαλαρωμα....ψαχνοντας βρισκω μια της αρεσκειας μου 35αρα περιπου που ετυχε να γυρισει προς εμενα εκεινη την ωρα και να στηθει!!!! μου αρεσε οποτε τον εχωσα
το μονο σπαστικο σε αυτα ειναι οτι δεν εχει προκαταρκτικα κτλ ειναι πολυ ωμα τα πραματα οποτε το καθιστα το αθλημα παρα πολυ δυσκολο και για λιγους παικτες ,πολυς κοσμος γυρω,κοσμος να σε βλεπει ,οχι προκαταρκτικα,θελει τρομερη αυτοσυγκεντρωση
νοιωθοντας καλυτερα παω στο τζακουζι οπου απολαυσα ενα μισαωρο πριν ερθω για δραση παλι...

περιτο να πω πως αμα γουσταρεις χουφτωνεις καποια ,ακομη κι αν ειναι εκτος παρτουζας,ας πουμε στο μπαρ κι ακομη και αν συνοδευεται...

βλεπω σε ενα δωματιο μια ωραια με ραστα μαλλι ξανθο και τους γνωστους 6-7 τυπους πανω,μεσα,εξω,διπλα της :cheesy:,περιμενω να ερθει η σειρα μου και για δευτερη φορα οταν εφτασε σχεδον η σειρα μου ,η κυρια εφυγε,βεβαια δικαιολογημενα γιατι εσταζε απο ιδρωτα,και αυτο συμβαινει,βεβαια οι συγκεκριμενες επανερχονται σε νεο πηγαδακι σε νεο μερος...
παω πιο περα βλεπω ενα καλο κορμι να τον παιρνει αβερτα....περιμενω αλλα δεν με γκαβλωνε ,δεν μου σηκωνοταν καλα,για αυτο λεω πως ειναι δυσκολο γιατι θελει αυτοσυγκεντρωση
φευγω,στο μεταξυ ειχα πιει και 3 ουισκια και αρχισα να πειναω,λεω δεν παω να δω τι εχει το μπουφε,εκει δεν μου αρεσε γιατι δεν ειχε κατι ιδιαιτερο,με δυσαρεστησε θα ελεγα γιατι,ενω περιμεναν τοσο πολυ κοσμο δεν ειχαν κατι ιδιαιτερο ,αυγα,λουκανικα,κρυα σαντουιτς ,κρυα σαλατα, σουπα ,φρεσκες μπαγκετες....αυτα....
τι βλεπω ....η ωρα εχει παει 9.30 ..περασαν 2μισυ ωρες χωρις να το καταλαβω και γω πρεπει να φυγω  στις 10.30 το αργοτερο για <<ανωτερους λογους>> οι παντρεμενοι ξερουν.... :s&m_2:

βεβαι μεχρι εδω ενοιωθα φουλ, γεματος εμπειριες,ενοιωθα κορεσμενος απο το περιβαλον αυτο και δεν ειχα και καμμια ιδιαιτερη επιθυμια για σεξ νομιζω οτι πλεον τωρα τα εχω ζησει ,αν οχι ολα,τοτε σχεδον ολα,πιστευω οτι το 80αρι εχει γινει αποσβεση για τα καλα
αλλα συνεχιζω τις βολτες βλεπω τις ιδιες καταστασεις αλλα με νεα προσωπα
τωρα στο σαλονι εκει που παιζει τσοντα σε μια μεγαλη τηλεοραση καθονται 3 μουναρες και τον παιζουν σε κοσμο αλλα μονο αυτο ....βεβαια ολοι ειχαν εστιασει εκει...δεν εκατσα..ανεβαινω για πολλοστη φορα επανω και βλεπω στην καρεκλα μαρτυριων μια μουναρα  στα 40+ μιλφ ,απο αυτες που ολοι θα θελαμε να πηδηξουμε,εναν στο στομα,εναν μεσα της καμμια 4-5 απο πισω και καμμια δεκαρια να βλεπουν απο απεναντι
η κυρια μου αρεσε τοσο πολυ που αμεσως πηγα να παρω θεση
αυτην τον επαιρνε απο παντου και καθε φορα που εχυνε καποιος σκουπιζοταν με χαρτι και εβαζε κρεμα στο μουνι της
κουκλα ψηλη,καμαρωτη ,μεγαλο βυζι παρα πολυ καλο κορμι ,τελειο μακιγιαζ,κοκκινες ζαρτιερες και ψηλες μαυρες μποτες....εφτασα μπροστα στους πρωτους   ...ο προηγουμενος εχυσε στο στομα της και τα ρουφηξε ολα ειλικρινα μεχρι τελευταιας σταγονας την ωρα που εγω την επιασα απο το κεφαλι ,ετσι οπως ηταν στα γονατα για να μην φυγει και τον ετριβα στο μαγουλο της,αφου αδειασε τελειως τον προηγουμενο ,μουσκεμα πλεον απο το εντονο μισαωρο παει να φυγει......<<την τυχη μου>> λεω.....αλλα την ακολουθω ...ειχε παει στην σαουνα σε μηχανημα με κρυο νερο ,για να πιει νερο......πλησιαζω ...μου χαμογελαει ηταν οντως ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ τις λεω στα αγγλικα <<σε περιμενα πολυ ωρα,αλλα δυστυχως για μενα κουραστηκες...>> και πραγματικα καταλαβα κοιτοντας το ρολοι τοιχου πως μου χαν μεινει 15 λεπτα....τις το λεω << εχω μονο 15 λεπτα..>>
<<αληθεια>>?? μου λεει εκπληκτη... <<ενταξει>> και με παιρνει να ξανανεβουμε τις πολυπαθες και πολυπειρες εκεινες γνωστες μας πλεον σκαλες.....στην πρωτη καβαντσα που βρισκουμε ξαπλωνει ,σηκωνει τα ποδια στον αερα,και με καλει αφου μου τον επαιξε λιγο και αφου ειχαν μαζευτει οι γνωστοι πλεον 6-7 απο πισω.....τον χωνω βιαστικα δαγκωνοντας την στην γαμπα στην ζαρτιερα....εχυσα γρηγορα....χαιρετησα γρηγορα...εφυγα γρηγορα,για αυτο ειπα πως πηγα αργα τελικα ....η κυρια ειχε αψογο στυλ με απταιστα αγγλικα εχει το στυλ της μουναρας,κουκλαρας,στυλατης  διευθυντριας που ολοι θα θελαμε να ειχαμε στο γραφειο στην δουλεια μας....

  πιστευω πως τα χρηματα που εδωσα ηταν απειροελαχιστα μπροστα σε αυτα που πηρα,σεξ,εμπειριες,οργια,ευγενικος κοσμος ,πολιτισμενο περιβαλλον,ποτα,φαγητα,καθαριοτητα,σαουνα,τζακουζι,εφυγα γεματος και δυνατος μεχρι το επομενο δυναμικο γεγονος.....


αυτα....
αληθεια ποσοι απο μας φυγαν απο ενα ραντεβου που δωσαμε 100-150 ευρω στην ελλαδα βλασφημοντας για τα χρηματα και τον χρονο που χασαμε???
αχ μου αναψες πυρκαγιά ρε παιδί μου.Ψάχνω ήση κάποιον να πάμε Ολλανδία.Αν δε βρω θα πάω μόνος μου
 

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.326
Like
0
Πόντοι
16
παιδια μη κανετε κουοτε μεγαλα κειμενα ειναι ενοχλητικο στο διαβασμα.. κατα τα αλλα η ολλανδια μες στην καβλα!!!
 

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
711
Κριτικές
10
Like
50
Πόντοι
606
Ειναι πραγματι απιστευτη εμπειρια ενα τετοιο club της Ολλανδιας, εγω ειχα παει για πρωτη φορα πριν 5 χρονια μαζι με την μητερα μου η οποια θα παρακολουθουσε καποιο ιατρικο συνεδριο που να φανταστω οτι οταν μπηκα κρυφα κρυφα σε ενα τετοιο κλαμπ ειδα μεταξυ των αλλων γυναικων την μητερα μου με τα ποδια ανοιχτα και 6-7 ατομα γυρω της. Εκανα πως δεν την ειδα συμετειχα σε αρκετα παιχνιδια και οταν γυρισα στο ξενοδοχειο γυρνα και μου λεει καθως τρογαμε.... περρασες ομοφρα μικρέ? χαμογελασα και την ρωτησα για αυτη...Τοτε μου ειπε οτι καθε φορα που βγαινει απο την ελλαδα το κανει αλλα βεβαια απολυτα κρυφα......
 

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Μηνύματα
560
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Ειναι πραγματι απιστευτη εμπειρια ενα τετοιο club της Ολλανδιας, εγω ειχα παει για πρωτη φορα πριν 5 χρονια μαζι με την μητερα μου η οποια θα παρακολουθουσε καποιο ιατρικο συνεδριο που να φανταστω οτι οταν μπηκα κρυφα κρυφα σε ενα τετοιο κλαμπ ειδα μεταξυ των αλλων γυναικων την μητερα μου με τα ποδια ανοιχτα και 6-7 ατομα γυρω της. Εκανα πως δεν την ειδα συμετειχα σε αρκετα παιχνιδια και οταν γυρισα στο ξενοδοχειο γυρνα και μου λεει καθως τρογαμε.... περρασες ομοφρα μικρέ? χαμογελασα και την ρωτησα για αυτη...Τοτε μου ειπε οτι καθε φορα που βγαινει απο την ελλαδα το κανει αλλα βεβαια απολυτα κρυφα......
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom