xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 34.364
- Πόντοι
- 5.956
Και επί τον στοφών ...η ενέργεια που ισούται με την μάζα επι την ταχύτητα φωτός στο τετράγωνο δηλαδή κομοδίνο ο τύπος καληνυχτακιας

Και επί τον στοφών ...η ενέργεια που ισούται με την μάζα επι την ταχύτητα φωτός στο τετράγωνο δηλαδή κομοδίνο ο τύπος καληνυχτακιας

είναι όταν βγαίνει παθιάρικα η γλώσσα του εξορκιστή με περίσσιο σάλιο και κάνει ανασκαφή σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστάται ολόσωμο προφυλακτικόΤι είναι το φιλί πλυντήριο;![]()
Να μην την εφαρμόσεις τότεη ενέργεια που ισούται με την μάζα επι την ταχύτητα φωτός στο τετράγωνο δηλαδή κομοδίνο ο τύπος καληνυχτακιας

@PaRty AniMaL
Καλησπέρα! Ελπίζω να τα περνάτε όμορφα και ζημιάρικα!![]()
Έχω λάβει πολλά μνμ οπότε να διευκρινίσω ότι επιστρέφω μέσα Αυγούστου (εάν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω) Επίσης παραθέτω ένα χαριτωμένο μνμ που έλαβα για να πείτε γνώμη, εσείς κάνατε γλωσσόφιλο με γλώσσα;
![]()

Εγώ πάντως κάνω γλωσσοφιλο με τη μύτη
Καλησπέρα! Ελπίζω να τα περνάτε όμορφα και ζημιάρικα!![]()
Έχω λάβει πολλά μνμ οπότε να διευκρινίσω ότι επιστρέφω μέσα Αυγούστου (εάν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω) Επίσης παραθέτω ένα χαριτωμένο μνμ που έλαβα για να πείτε γνώμη, εσείς κάνατε γλωσσόφιλο με γλώσσα;
![]()
Μην ταγκάρεις άτομα που την έχουν εκθέσει στον κόσμο

Για τον μυθικαλ μιλάμε ή για τον @PaRty AniMaL τον μασαζομπιχτη, τον βυζόλαγνο εραστή τωνμαβρούκων και των μιλφ, τον άντρα σου, τον στυλοβάτη σουείναι όταν βγαίνει παθιάρικα η γλώσσα του εξορκιστή με περίσσιο σάλιο και κάνει ανασκαφή σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστάται ολόσωμο προφυλακτικό
Ο τυπος τι θελει να πει;;;; Οτι μερικες γραφουν γλωσσοφιλα αλλα δεν βγαζουν γλωσσα κρατανε πισινη η βγαζουν λιγο φιδίσια ισα ισα με την ακρη της γλωσσας κλπ .Κοντοσουβλι θα σου φερω στο ραντεβου με κρασι η με τσιπουρο ;;; δικια μου παραγωγης και τα δυο μπαρουτι .Κρεας χοιρινο η αρνι στο κοντοσουβλι;;; .Μονο μην γινουμε ντεφι και κυνηγιόμαστε γυμνοι στους διαδρομους του χοτελ κανονισε.γλωσσόφιλο με γλώσσα
Εγώ πάντως για τα βυζιά ήρθα
Ουυυυιιιιιιιιεγώ θελω χρυσό δόντι με συναγερμό για να λειτουργήσω

Αν γίνει το τελευταίο, φωνάξτε με να τραβήξω βίντεο!Ο τυπος τι θελει να πει;;;; Οτι μερικες γραφουν γλωσσοφιλα αλλα δεν βγαζουν γλωσσα κρατανε πισινη η βγαζουν λιγο φιδίσια ισα ισα με την ακρη της γλωσσας κλπ .Κοντοσουβλι θα σου φερω στο ραντεβου με κρασι η με τσιπουρο ;;; δικια μου παραγωγης και τα δυο μπαρουτι .Κρεας χοιρινο η αρνι στο κοντοσουβλι;;; .Μονο μην γινουμε ντεφι και κυνηγιόμαστε γυμνοι στους διαδρομους του χοτελ κανονισε.

Μου θύμισε την πίπα ακαποτη με προφυλακτικό όλο αυτό

Πάτησες καρδουλωμα?Εγώ πάντως για τα βυζιά ήρθα

λες για το ακαποτο τσιμπουκι με καποταΜου θύμισε την πίπα ακαποτη με προφυλακτικό όλο αυτό![]()

Πάψε βλακαΠάτησες καρδουλωμα?![]()
Αυτόλες για το ακαποτο τσιμπουκι με καποτα![]()

το τζαμπα πεθανεΑν γίνει το τελευταίο, φωνάξτε με να τραβήξω βίντεο!
Πρέπει κάπως να βγάλω τα έξοδα των διακοπών μου![]()
Καλησπέρα μανάρα μουείναι όταν βγαίνει παθιάρικα η γλώσσα του εξορκιστή με περίσσιο σάλιο και κάνει ανασκαφή σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστάται ολόσωμο προφυλακτικό