Amelie
Call-Girl
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2023
- Like
- 15.319
«φευγάτος» λέει είμαστε στα 90s τώρα…μήπως η φάση είναι τζαμάουα; μήπως να κεράσω φραπογαλο;Είμαι ήδη φευγάτος μικρή μου βλάχα![]()

για πάμε λίγο στο νήμα σου

«φευγάτος» λέει είμαστε στα 90s τώρα…μήπως η φάση είναι τζαμάουα; μήπως να κεράσω φραπογαλο;Είμαι ήδη φευγάτος μικρή μου βλάχα![]()

Οι καλύτερες βυζαρες!!!!Καλησπέρες ! Εύχομαι να τα περάσετε υπέροχα ! Μαζί ξανά από Τρίτη! Καλό υπόλοιπο να έχετε!
![]()
Γλυκέ μου σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα υπέροχα λόγια και κυρίως σε υπερευχαριστω για το χρόνο που αφιέρωσες για να γράψεις αυτή την κριτική! Σημαίνει ειλικρινά πάρα πολλά για εμένα που μοιράστηκες την εμπειρία σου! Τα σχόλια σου μου δίνουν δύναμη,κίνητρο και τροφοδοτούν την αγάπη για αυτό που κάνω! Σε φιλώ αγαπητό μου metal boy !Ραντεβού με την Αmelie μιας και είχα βρεθεί στην Αθήνα.Οι εντυπώσεις μου λοιπόν ιδιαίτερα θετικές!Φοβερες βυζαρες , πολύ γλυκό προσωπάκι, φουλ ναζάκια και σπουδαία διάθεση να με ικανοποιήσει !Γενικα συμμετέχει ενεργά και βγάζει κάτι ωραία ερασιτεχνικό.Το καλύτερο σημείο της συνάντησης βέβαια ήταν το απίστευτο mouth fuck και στους δύο γυρους!!!Εν κατακλείδι η Αmelie είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι που εύκολα θα ξανασυναντούσα!
Καυλιτσα μου δεν υπήρχε περίπτωση να μην γράψω για την συνάντηση μας!Ησουν εξαιρετική από κάθε άποψη , άτομο με πολύ θετική αύρα και πέρασα πραγματικά όμορφα μαζι σου!Καλη σου συνέχεια και προφανώς θα τα ξαναπούμε από κοντά!Γλυκέ μου σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα υπέροχα λόγια και κυρίως σε υπερευχαριστω για το χρόνο που αφιέρωσες για να γράψεις αυτή την κριτική! Σημαίνει ειλικρινά πάρα πολλά για εμένα που μοιράστηκες την εμπειρία σου! Τα σχόλια σου μου δίνουν δύναμη,κίνητρο και τροφοδοτούν την αγάπη για αυτό που κάνω! Σε φιλώ αγαπητό μου metal boy !![]()
Για δάγκωμα και να χώσω τα μούτρα μου μέσα τους!Καλησπέρες ! Εύχομαι να τα περάσετε υπέροχα ! Μαζί ξανά από Τρίτη! Καλό υπόλοιπο να έχετε!
![]()
μια χαρά είναι το τηλ μου αλλά άμα μου στέλνεις unsolicited dick pic τι ακριβώς περιμένειςΚαλημέρα
Ποιο είναι το τηλ της Αμελί; Γιατί αυτό που έχει στο προφίλ δεν λειτουργεί...
Δεν σου έστειλα ποτέ φωτογραφία...μια χαρά είναι το τηλ μου αλλά άμα μου στέλνεις unsolicited dick pic τι ακριβώς περιμένεις
μια χαρά είναι το τηλ μου αλλά άμα μου στέλνεις unsolicited dick pic τι ακριβώς περιμένεις
μια χαρά είναι το τηλ μου αλλά άμα μου στέλνεις unsolicited dick pic τι ακριβώς περιμένεις

Έχεις στείλει μύνημα στην μνπνιτσα εσύ ??
Τι σου έστειλαν μανάρα μου ?μια χαρά είναι το τηλ μου αλλά άμα μου στέλνεις unsolicited dick pic τι ακριβώς περιμένεις
Τι σου έστειλαν μανάρα μου ?
![]()
Τι σου έστειλαν μανάρα μου ?
Ενδιαφέρεσαι για dick pick άρχοντα?μια χαρά είναι το τηλ μου αλλά άμα μου στέλνεις unsolicited dick pic τι ακριβώς περιμένεις