G_1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 4.274
- Πόντοι
- 456
ΘεωρητικάΕνα μνμτακι μακριά ειμαι...![]()
ΘεωρητικάΕνα μνμτακι μακριά ειμαι...![]()
όποιος θέλει την βλέπει.....Και εμείς που είμαστε κοντά μην νομίζεις ότι την βλέπουμε..
Ας είχες φάει και συ τρια μπιστολια να δούμε τι θα έλεγεςόποιος θέλει την βλέπει.....
Βάλε κάτι..Ενα μνμτακι μακριά ειμαι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγιε μου![]()
Δεν φαινεταιΚρυωνουμε![]()
Εξαφανιζολ ο πολιορκημένος σημερα που ειναι

Προσπαθούν να ανοίξουν νήμα με τον χαράμη για εξωτερικές εργασίες κτλΕξαφανιζολ ο πολιορκημένος σημερα που ειναι![]()

Εσωτερικες και εξωτερικεςΠροσπαθούν να ανοίξουν νήμα με τον χαράμη για εξωτερικές εργασίες κτλ![]()
γκουχ γκουχΩωωωωω να σουυυυυυ με το που συνδεθηκαΚαλησπέρες
![]()
Καυλααα.. που ησουν εσυ και δε σ εχω ξαναδει?Καλησπέρες
![]()
Μην τυχόν και ξανακατεβω Αθήνα και μου πείτε είμαι κλεισμένη όλη τη μέρα και τέτοια πραγματικα θα τρελαθώ...Καλησπέρες
![]()
...Βεζουβιε να το κλεισεις νωριτερα για να εχεις τον χρονο σου, αλλα το ερωτημα ειναι θα την παλεψεις?!?!!? Το μωρο ειναι μεσ'την καβλα και με διαθεση κ ορεξη για ατελειωτο πηδημα, θα το αντεξεις?!?!?!Μην τυχόν και ξανακατεβω Αθήνα και μου πείτε είμαι κλεισμένη όλη τη μέρα και τέτοια πραγματικα θα τρελαθώ...
Γιατί κ από μακρυά έρχομαι κ όμορφοπαιδο ειμαι![]()
Καλησπέρες
![]()
....αδελφε, τελος του μηνα που κατεβαινω, θα δεις και κωλαρακι
Φορτωμένος από γεωργικές επιδοτήσεις θα την κλριδω κανένα πεντάχρονο.
...Βεζουβιε να το κλεισεις νωριτερα για να εχεις τον χρονο σου, αλλα το ερωτημα ειναι θα την παλεψεις?!?!!? Το μωρο ειναι μεσ'την καβλα και με διαθεση κ ορεξη για ατελειωτο πηδημα, θα το αντεξεις?!?!?!![]()