Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 45.265
- Πόντοι
- 11.146
....δν μπορω ρε μαν πνιγηκα, στο στομα μου'φτασεΜη βρίζεις μαν....![]()
....δν μπορω ρε μαν πνιγηκα, στο στομα μου'φτασεΜη βρίζεις μαν....![]()
....ωωωω ρε μπουστη μου
![]()
ΠιπέριΜη βρίζεις μαν....![]()
οπως είπε και η ARiana είναι και μεγάλο!!!....δν μπορω ρε μαν πνιγηκα, στο στομα μου'φτασε![]()
Καύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
Φτιάξε μας την μέρα κούκλα μΚαύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ!!Καύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
Και την μερα και την νυχταΦτιάξε μας την μέρα κούκλα μ
αμεεε οτι θεςΚαι την μερα και την νυχτα![]()
Τι εχουμε εδω? Ομορφιές?Καύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
Καύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
Τι βυζάρες θεε μουυΚαύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
Ολοκαύτωμα εισαι ομορφιά μου... κόλαση ειναι να μην είμαστε μαζί....Καύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
@athinaios44 σβήσε τη μπαχατέλα το 12αρι Fujitsu και έλα εδώ ρε μλκ να δροσιστείςΚαύσωνας...Θερμοκρασία κολασεως...Ανάσα δράκου...ήρθε το τελος μας! ( οχι οχι ας ειμαστε αισιόδοξοι) Καλησπερα λοιπόν και απο μένα
![]()
Αγιε μουΡε κοπελιά;
Βάλθηκες να μας στείλεις πριν την ώρα μας;
Μήπως παίρνεις τίποτα επιδόματα από τον Άδωνη, για να συνεισφέρεις στην μείωση του αριθμού των συνταξιούχων λόγω θανάτου;
Αγιε μου
Η αλήθεια ειναι οτι ποσταρω βυζια ως λαοκαπηλος π θελει να καλύψει τα του ΟΠΕΚΕΠΕ
![]()
Γραφε τετοια οι μπραβοκουλήδες ειναι ετοιμοι να κανουν το νημα πουτανα .Μια μαλακια εγραψα σε ενα αλλο κοριτσι με την λεξη Κουλης και ο μπραβοκουλης λύσσαξε γραφει και γραφει σταματημο δεν εχει .Αγιε μου
Η αλήθεια ειναι οτι ποσταρω βυζια ως λαοκαπηλος π θελει να καλύψει τα του ΟΠΕΚΕΠΕ