gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 17.079
- Πόντοι
- 8.695
Κανω το χαρτι!!!Καλησπέρα κορίτσια
![]()
![]()
![]()
Κανω το χαρτι!!!Καλησπέρα κορίτσια
![]()
![]()
![]()

Κ ειναι κ ωραια αισθηση οταν ακουμπαει η γλωσσα εκει νιαου! Σε ευχαριστώ αγαπημενε μουΟυτε εμένα με ενθουσιάζει να σου πω την αλήθεια .Ομως θεωρω ότι δεν είναι ικανό να μειώσει την καυλα που εκπέμπει η Amelie.
Καλημερα κουμπαρουλη μου και καλη σεξουλιαρικη εβδομάδα!Καλημερούδια κουμπαριτσα μου και καλή εβδομάδα να εχεις...![]()
εμάς μικρή δε μας μιλάς...μόνο στον κουμπάροΚαλημερα κουμπαρουλη μου και καλη σεξουλιαρικη εβδομάδα!
Καλησπέρα μπάρμπα Γιάννη .εμάς μικρή δε μας μιλάς...μόνο στον κουμπάρο![]()

Μα και εσυ εισαι συμπάθεια μεγαλη βρε παραπονιάρηεμάς μικρή δε μας μιλάς...μόνο στον κουμπάρο![]()

σε αμελείεμάς μικρή δε μας μιλάς...μόνο στον κουμπάρο![]()

Καλή εβδομάδα δεσποινίς μου.

Μιας και σου αρέσει τόσο , όταν έρθω Αθήνα και βρεθούμε θα ασχοληθώ δεόντως με τις υπέροχες βυζαρες σου!!!Κ ειναι κ ωραια αισθηση οταν ακουμπαει η γλωσσα εκει νιαου! Σε ευχαριστώ αγαπημενε μου![]()
να το επιβεβαιώνουμε που και πουΜα και εσυ εισαι συμπάθεια μεγαλη βρε παραπονιάρη![]()

ειμαι νιάτο πενηνταρίζονΚαλησπέρα μπάρμπα Γιάννη .![]()
Εντάξει λοιποννα το επιβεβαιώνουμε που και που
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειμαι νιάτο πενηνταρίζον

That's a promiseΜιας και σου αρέσει τόσο , όταν έρθω Αθήνα και βρεθούμε θα ασχοληθώ δεόντως με τις υπέροχες βυζαρες σου!!!
Σταμάτα σατανάThat's a promise
![]()
διατίθεμαι χωρίς φπα, είμαι από τρίτη χώρα εκτός εεΕντάξει λοιπονεπισης θεωρω οτι τα 50 ειναι τα νεα 20 χωρις το ΦΠΑ
![]()
διατίθεμαι χωρίς φπα, είμαι από τρίτη χώρα εκτός εε

ό,τι και να βάλω εγώ χαμένο πάειΜπα... Βάλατε και εσείς σύστημα ανόρθωσης από Μαλαισία;
![]()