MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 521
- Πόντοι
- 306
Wellcome babyΚαλημέρες ! I'm back
Wellcome babyΚαλημέρες ! I'm back
Υπέροχος είσαι!Δεσποινις μου επιτρεπεται να χορεψω ενα βαλς μαζι σας ;;;
Good news!Καλημέρες ! I'm back
Και χάθηκε πάλιGood news!
Υποθέτω βάσιμα ότι γίνεται της κακομοίρας με τη μικρήΚαι χάθηκε πάλι
Ή δουλεύει αραιά και όποτε την βολεύει, ή πλέον ΔΕΝ κλείνει πόδια (πιθανότερο το 2ο).Και χάθηκε πάλι
...σε λιγες μερες που θα συναντησω την κοριτσαρο!ΥΓ. Γράψτε καμία κριτική ρε μονοφαγαδες.
Ωχ!...σε λιγες μερες που θα συναντησω την κοριτσαρο!
Πλησιάζουν οι ημέρες ......σε λιγες μερες που θα συναντησω την κοριτσαρο!
Πάνω που εμφανίστηκε η κοπέλα, θα την ξαναχάσουμεΠλησιάζουν οι ημέρες ...
Και χάθηκε πάλι
η επικοινωνια με την κοπελλα ειναι δυστυχως παρα πολυ προβληματικη.Ή δουλεύει αραιά και όποτε την βολεύει, ή πλέον ΔΕΝ κλείνει πόδια (πιθανότερο το 2ο).
ΥΓ. Γράψτε καμία κριτική ρε μονοφαγαδες.
Αντίστοιχη εμπειρία κι εγώ. Διακρίνω εκ μέρους της μια πολύ θετική αύρα στις επικοινωνίες μας, αλλά τι να το κάνειςη επικοινωνια με την κοπελλα ειναι δυστυχως παρα πολυ προβληματικη.
απο τον Αυγουστο αρχες του μηνα που ειχα προσπαθησει να την δω,μιλησαμε τρεις φορες στο βαιμπερ.
αρχικα ειπε οκ για ραντεβου σε μερα και ωρα που βολευε και τους δυο σε χοτελ του κεντρου,οταν εστειλα για επιβεβαιωση την ημερα που ειχαμε κανονισει απαντησε μετα απο τρεις μερες!!!!!!
μετα προσπαθησα δευτερη φορα να κλεισω και απαντησε μετα απο πεντε μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μετα απο μια εβδομαδα εστειλε μονη της αν με ενδιεφερε την επομενη μερα,αλλα ημουν διακοπες.
η αναξιοπιστια της βαραει κοκκινο.
απο μενα ειχε τις ευκαιριες της αλλα δυστυχως ραντεβου δεν εγινε με υπαιτιοτητα της.
την ξεχασα ηδη και παμε παρακατω.
απο κοριτσακια γεματος ο τοπος.
ας χασουμε και μια.
Σε αυτό έχεις ΑΠΌΛΥΤΟ δίκιο.απο κοριτσακια γεματος ο τοπος.
ας χασουμε και μια.
ΑΝ η πολύ θετική - ευχάριστη αύρα, μένει μόνο στην επικοινωνία, γάμησε τα και άφησε τα...Αντίστοιχη εμπειρία κι εγώ. Διακρίνω εκ μέρους της μια πολύ θετική αύρα στις επικοινωνίες μας, αλλά τι να το κάνεις
Ακριβώς τα ίδια και με εμένα. Είχα όλη την καλή θέληση.η επικοινωνια με την κοπελλα ειναι δυστυχως παρα πολυ προβληματικη.
απο τον Αυγουστο αρχες του μηνα που ειχα προσπαθησει να την δω,μιλησαμε τρεις φορες στο βαιμπερ.
αρχικα ειπε οκ για ραντεβου σε μερα και ωρα που βολευε και τους δυο σε χοτελ του κεντρου,οταν εστειλα για επιβεβαιωση την ημερα που ειχαμε κανονισει απαντησε μετα απο τρεις μερες!!!!!!
μετα προσπαθησα δευτερη φορα να κλεισω και απαντησε μετα απο πεντε μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μετα απο μια εβδομαδα εστειλε μονη της αν με ενδιεφερε την επομενη μερα,αλλα ημουν διακοπες.
η αναξιοπιστια της βαραει κοκκινο.
απο μενα ειχε τις ευκαιριες της αλλα δυστυχως ραντεβου δεν εγινε με υπαιτιοτητα της.
την ξεχασα ηδη και παμε παρακατω.
απο κοριτσακια γεματος ο τοπος.
ας χασουμε και μια.
Απο που ειναι? Οχι οτι εχει σημασια!πάντως όχι Ελληνίδα
Αυτες οι βυζαρες ΠΟΣΟ ΚΑΥΛΑ να έχουν μεσα?????
Ωραιο βυζο!Και κατι ακομη
Ελληνιδα.....Απο που ειναι? Οχι οτι εχει σημασια!
Μαλιστα!Ελληνιδα.....