ΤρέλαΚαι κατι ακομη![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΤρέλαΚαι κατι ακομη![]()
![]()
Καλά να περάσεις και καλή επιστροφή ...Καλησπέρα αγάπες! Να ενημερώσω οτι δεν θα πραγματοποιηθούν άλλα ραντεβού μεχρι τελος του μήνα καθως θα λείπω! Ευχομαι ο,τι καλυτεροΑφηνω κ κατι εδω χιχι
![]()
Τώρα μαγεία είναι, "προσόντα" είναι, τυπάς είναι, δεν ξέρω! Αλλά κατάντησε must & tredy να του'χετε αδυναμία όλες σας, σε σημείο "αγαπουλίασης"![]()
:') :')
Ευχαριστώ υπεροχε μου και εσυ σε ο,τι κανειςΚαλά να περάσεις και καλή επιστροφή ...![]()
να εισαι καλά αγαπη σε ευχαριστώ!Με το καλό να επιστρέψεις μωράκι![]()
Τώρα μαγεία είναι, "προσόντα" είναι, τυπάς είναι, δεν ξέρω! Αλλά κατάντησε must & tredy να του'χετε αδυναμία όλες σας, σε σημείο "αγαπουλίασης"![]()
Αρχες Ουκτωμπερ ^__^Πότε γυρνάς.?
...μαγκα μου δεν εκανα τπτ, δεν το εχω συναντησει ακομη το κοριτσ' !!!!
Δεν θέλω να σκεφτώ καν, τι θα γράψει όταν την συναντήσεις κιόλας!...μαγκα μου δεν εκανα τπτ, δεν το εχω συναντησει ακομη το κοριτσ' !!!!
![]()
Καλά, μιλάμε για απουσία μιας βδομάδας πάνω-κάτω, όχι τπτ τραγικό, θα μπορούσε και να είναι αδιάθετη το κορίτσι αυτές τις μέρες.Καλησπέρα αγάπες! Να ενημερώσω οτι δεν θα πραγματοποιηθούν άλλα ραντεβού μεχρι τελος του μήνα καθως θα λείπω! Ευχομαι ο,τι καλυτεροΑφηνω κ κατι εδω χιχι
![]()
Και εμείς θα θέλαμε να αφήσουμε κάτι εκεί...Καλησπέρα αγάπες! Να ενημερώσω οτι δεν θα πραγματοποιηθούν άλλα ραντεβού μεχρι τελος του μήνα καθως θα λείπω! Ευχομαι ο,τι καλυτεροΑφηνω κ κατι εδω χιχι
![]()
Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου εγω την ανεβασα για να μπει national geographic οχι πεογκράφικ [ανεπιτυχώς :"( ]Και εμείς θα θέλαμε να αφήσουμε κάτι εκεί...
Ευχαριστωω τοσο πολυ γλυκε μουΤο κοριτσι αυτο ειναι για long term φασεις, δε την βαριεσαι με τιποτα

Ταξιδακε my cute boyΚαλά, μιλάμε για απουσία μιας βδομάδας πάνω-κάτω, όχι τπτ τραγικό, θα μπορούσε και να είναι αδιάθετη το κορίτσι αυτές τις μέρες.
Και μολις γυρισεις με τι καλο θα ανεβασεις την τιμουλα????Ταξιδακε my cute boy![]()