Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πρωινη πρωινη καλημερααα
Σε ευχαριστω αγάπη μουΈρωτας, δε μπορώ να σκεφτώ άλλη κοπέλα να μου έχει βγάλει τέτοιο συναισθήμα
ειναι υφασμένο σε αργαλειό, πράμα τεφαρικι , αυτο κυριως ηθελα να δειξωΤο βολάν στο σεντόνι, είναι κεντητό;
Χμμμ. Έχετε και εκλεκτά προικιά! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερος θα σας έκανα πρόταση γάμου.ειναι υφασμένο σε αργαλειό, πράμα τεφαρικι , αυτο κυριως ηθελα να δειξω
ευτυχως αλλαξαν οι εποχες και τωρα τα προικια μας τα αμαυρώνουμε με τις πομπές μαςΧμμμ. Έχετε και εκλεκτά προικιά! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερος θα σας έκανα πρόταση γάμου.
και ομορφη και με αυτοσαρκαστικο χιουμορ το μωρακι!!ευτυχως αλλαξαν οι εποχες και τωρα τα προικια μας τα αμαυρώνουμε με τις πομπές μας
Χμμ...στο ραντεβού μας θέλω να είσαι μόνο με το σεντόνι σου...ευτυχως αλλαξαν οι εποχες και τωρα τα προικια μας τα αμαυρώνουμε με τις πομπές μας
Όντως έρωτας με την πρώτη ματιά.Έρωτας, δε μπορώ να σκεφτώ άλλη κοπέλα να μου έχει βγάλει τέτοιο συναισθήμα
Δεν υπάρχεις…ευτυχως αλλαξαν οι εποχες και τωρα τα προικια μας τα αμαυρώνουμε με τις πομπές μας
Κουκλα!Η κοπέλα είναι από τις καλύτερες επιλογές.κουκλα.απιστευτο άτομο για κουβέντα .στο σεξ δυναμίτης.οσες φορές την έχω δει έχω περάσει πολύ καλα
καλησπερα! την ειδες σε καποια συναντηση Αριαδνη?Κουκλα!