Διαγραμμένο μέλος 110870
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 206
Fake κατάσταση έτσι; Ούτε φωτός ούτε απάντηση σε τίποτα και εξαφανισμένη...
Μάλλον το μετάνιωσε.. ούτε εγώ είχα καμία απάντηση.Fake κατάσταση έτσι; Ούτε φωτός ούτε απάντηση σε τίποτα και εξαφανισμένη...
Ή θά τρόμαξε αν πέσαν όλοι μαζί.Μάλλον το μετάνιωσε.. ούτε εγώ είχα καμία απάντηση.
Ένα καί καλό άντε δύο τό πολύ βαριά βαριά μέχρι τρία, μετά είναι παρακαλετο μουνι = ξινό γαμησι.Εγω παντως οσα μηνυματα της εχω γραψει πηγαν κουβα
Εντάξει.
Μάλλον δεν καταλαβαίνετε...
Φάμπρικα εχει γίνει από κάποιους/κάποιες.
Μπαίνουμε - ψηλές τιμές και τουπέ - ταυτοποίηση (συνήθως) - δημιουργία κλειστού κύκλου - γεια σας θα ξανάρθουμε για αναπλήρωση...
Γίνεται εδώ και σχεδόν 2 χρόνια η ίδια δουλειά
αυτο ακριβως.Ένα καί καλό άντε δύο τό πολύ βαριά βαριά μέχρι τρία, μετά είναι παρακαλετο μουνι = ξινό γαμησι.
Αν είναι να περιμένουμε για νά τόν βρεξουμε σέ μία κοπέλα ζητώ πού καηκαμε.
Αν τύχει έχει καλώς αλλιώς Πάμε παρακάτω.
Φίλε ποτέ την είδες ; Της έχω στείλει μήνυμα καμία βδομάδα πριν στο Τέλεγκραμ και δεν έχει απαντησειτην συνάντησα την νεράιδα καλή ήταν γλυκειά ευγενική όμορφο πρόσωπο ωραίο σώμα γενικά καλή περίπτωση και νεαρή θέλω να την ξανα δω αλλά δεν απαντάει μέρες τώρα.. υπομονή και όχι επιμονή ίσως επιστρέψει.
Συγγνώμη για την τόση καθυστέρηση απλως εχω πολλα μνμτ ακομη. Θα απαντήσω σε όλα και αν εχει πάψει καποιος να ενδιαφέρεται, δημοκρατία έχουμε. Σεβομαι 100% και εκτιμώ καθε μνμ π εχω λάβει και ειναι τιμή μου, που μου στελνετε και εγω θα προσπαθήσω, επίσης δεν κάνω κ πολλά ραντεβού μεσα στην μέρα... Συγγνώμη κ παλιFake κατάσταση έτσι; Ούτε φωτός ούτε απάντηση σε τίποτα και εξαφανισμένη...
Οχι οχι δεν το μετάνιωσαΜάλλον το μετάνιωσε.. ούτε εγώ είχα καμία απάντηση.
ειμαι εδω ακμΉ θά τρόμαξε αν πέσαν όλοι μαζι
πιθανον να το αμελησε να απαντησει.
ειναι αμελης![]()
την συνάντησα την νεράιδα καλή ήταν γλυκειά ευγενική όμορφο πρόσωπο ωραίο σώμα γενικά καλή περίπτωση και νεαρή θέλω να την ξανα δω αλλά δεν απαντάει μέρες τώρα.. υπομονή και όχι επιμονή ίσως επιστρέψει.
Συγγνώμη για την τόση καθυστέρηση απλως εχω πολλα μνμτ ακομη. Θα απαντήσω σε όλα και αν εχει πάψει καποιος να ενδιαφέρεται, δημοκρατία έχουμε. Σεβομαι 100% και εκτιμώ καθε μνμ π εχω λάβει και ειναι τιμή μου, που μου στελνετε και εγω θα προσπαθήσω, επίσης δεν κάνω κ πολλά ραντεβού μεσα στην μέρα... Συγγνώμη κ παλι
Εντάξει.
Μάλλον δεν καταλαβαίνετε...
Φάμπρικα εχει γίνει από κάποιους/κάποιες.
Μπαίνουμε - ψηλές τιμές και τουπέ - ταυτοποίηση (συνήθως) - δημιουργία κλειστού κύκλου - γεια σας θα ξανάρθουμε για αναπλήρωση...
Γίνεται εδώ και σχεδόν 2 χρόνια η ίδια δουλειά
Σου εστειλα και εγω μηνυμα στο telegram , ελπιζω να εχω απαντηση!Συγγνώμη για την τόση καθυστέρηση απλως εχω πολλα μνμτ ακομη. Θα απαντήσω σε όλα και αν εχει πάψει καποιος να ενδιαφέρεται, δημοκρατία έχουμε. Σεβομαι 100% και εκτιμώ καθε μνμ π εχω λάβει και ειναι τιμή μου, που μου στελνετε και εγω θα προσπαθήσω, επίσης δεν κάνω κ πολλά ραντεβού μεσα στην μέρα... Συγγνώμη κ παλι
Περιμενουμε απαντηση κουκλα μου!Οχι οχι δεν το μετάνιωσα