Ακόμα καλύτερα Πουτσοξεσκίζογλου. :tooth:
Annapurna Γλομπεάρχης Εγγρ. 7 Μαΐ 2020 Μηνύματα 27.925 Κριτικές 174 Like 108.544 Πόντοι 46.423 Σάββατο στις 15:57 #81 Ακόμα καλύτερα Πουτσοξεσκίζογλου.
Jimmy_Belarike Ενεργό Μέλος Εγγρ. 5 Ιαν 2011 Μηνύματα 707 Like 1.086 Πόντοι 206 Δευτέρα στις 10:06 #82 j_thess έγραψε: στον Jimmy_Belarike πειτε τα που "θα τον επαιζε μερα νυχτα για παρτη της αν ηταν πιο προκλητική" Κάτι τέτοιοι μαλάκες σαν αυτόν τις ανεβάζουν κι έχουμε γεμίσει άεργες Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: Σάββατο στις 10:12 μιλα για τον εαυτό σου Κλικ για ολόκληρη προβολή... έδω έχουν θρεντ κάτι Θρασκιές και κάτι άλλες θείτσες εδω μέσα... και έχουν θεοποιηθεί μετριότητες μπροστά στην Αμαλία, εγώ σε πείραξα Καημένε....
j_thess έγραψε: στον Jimmy_Belarike πειτε τα που "θα τον επαιζε μερα νυχτα για παρτη της αν ηταν πιο προκλητική" Κάτι τέτοιοι μαλάκες σαν αυτόν τις ανεβάζουν κι έχουμε γεμίσει άεργες Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: Σάββατο στις 10:12 μιλα για τον εαυτό σου Κλικ για ολόκληρη προβολή... έδω έχουν θρεντ κάτι Θρασκιές και κάτι άλλες θείτσες εδω μέσα... και έχουν θεοποιηθεί μετριότητες μπροστά στην Αμαλία, εγώ σε πείραξα Καημένε....
J j_thess Μέλος Εγγρ. 30 Αυγ 2023 Μηνύματα 698 Like 1.165 Πόντοι 86 Δευτέρα στις 10:45 #83 Jimmy_Belarike έγραψε: έδω έχουν θρεντ κάτι Θρασκιές και κάτι άλλες θείτσες εδω μέσα... και έχουν θεοποιηθεί μετριότητες μπροστά στην Αμαλία, εγώ σε πείραξα Καημένε.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... κι επειδη το εκανε ενας μαλακας θα το κανουμε ολοι;
Jimmy_Belarike έγραψε: έδω έχουν θρεντ κάτι Θρασκιές και κάτι άλλες θείτσες εδω μέσα... και έχουν θεοποιηθεί μετριότητες μπροστά στην Αμαλία, εγώ σε πείραξα Καημένε.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... κι επειδη το εκανε ενας μαλακας θα το κανουμε ολοι;
P psolaras90 Μέλος Εγγρ. 5 Οκτ 2024 Μηνύματα 101 Like 516 Πόντοι 81 Δευτέρα στις 11:48 #84 Πώς δεν το έκανε Τσιμπουκτζιόγλου ;
argyrotoxos Ανώτατος Εγγρ. 16 Σεπ 2010 Μηνύματα 42.902 Κριτικές 64 Like 54.836 Πόντοι 16.235 Δευτέρα στις 12:10 #85 Ικτίνος έγραψε: Ποια είναι η κοπέλα ? Εκτός από εμφάνιση έχει κάτι άλλο για να ανοίξουμε καρτέλα ? Είναι celebrate, κάπου σημαντική ? Αλλιώς να φτιάξουμε 100.000 καρτέλες π.χ για όλα τα ωραία μουνια που κυκλοφορούν Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πες τα εσύ γιατί βαριέμαι εγώ...που ο κάθε παιξοπουλης κάνει νημα για την κάθε ανθυποανυπαρκτη που σέρβιρε το ποτό του η που για χάρη της τον έπαιξε .
Ικτίνος έγραψε: Ποια είναι η κοπέλα ? Εκτός από εμφάνιση έχει κάτι άλλο για να ανοίξουμε καρτέλα ? Είναι celebrate, κάπου σημαντική ? Αλλιώς να φτιάξουμε 100.000 καρτέλες π.χ για όλα τα ωραία μουνια που κυκλοφορούν Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πες τα εσύ γιατί βαριέμαι εγώ...που ο κάθε παιξοπουλης κάνει νημα για την κάθε ανθυποανυπαρκτη που σέρβιρε το ποτό του η που για χάρη της τον έπαιξε .
argyrotoxos Ανώτατος Εγγρ. 16 Σεπ 2010 Μηνύματα 42.902 Κριτικές 64 Like 54.836 Πόντοι 16.235 Δευτέρα στις 12:14 #86 Φωτοτυπία ενός μέσου λιμοταγαρου των σοσιαλ κρεμμύδια....άλλη μια από τον σωρό.Αντε καλό βόλι...
V valentinos007 Μέλος Εγγρ. 14 Νοε 2017 Μηνύματα 81 Like 36 Πόντοι 0 Τρίτη στις 23:20 #87 Jimmy_Belarike έγραψε: έδω έχουν θρεντ κάτι Θρασκιές και κάτι άλλες θείτσες εδω μέσα... και έχουν θεοποιηθεί μετριότητες μπροστά στην Αμαλία, εγώ σε πείραξα Καημένε.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Την ειδα αβαφτη απο κοντά Δεν ειναι ωραία χωρις μακιγιαζ Τα σοσιαλ την κανουν ετσι και τα φίλτρα Αλλα αν δεν υπηρχαν τυποι σαν εσενα αυτες δεν θα ειχαν παρει τοση αξία
Jimmy_Belarike έγραψε: έδω έχουν θρεντ κάτι Θρασκιές και κάτι άλλες θείτσες εδω μέσα... και έχουν θεοποιηθεί μετριότητες μπροστά στην Αμαλία, εγώ σε πείραξα Καημένε.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Την ειδα αβαφτη απο κοντά Δεν ειναι ωραία χωρις μακιγιαζ Τα σοσιαλ την κανουν ετσι και τα φίλτρα Αλλα αν δεν υπηρχαν τυποι σαν εσενα αυτες δεν θα ειχαν παρει τοση αξία