Λοιπον εχω καποιες παρατηρησεις και ερωτησεις, αν γουσταρετε μου απαντατε, αν οχι και παλι φιλοι ειμαστε
Σεβομαι τον Αλβανο και τον καθε Αλβανο που λεει οτι η Ελλαδα δεν ειναι καλη χωρα, δεν εχει σωστη νομοθεσια, δεν δινει ισες ευκαιριες στους κατοικους της, μπλα μπλα μπλα. Μαληστα ενας απο αυτους μου παρουσιασε σαν πρωτυπο χωρας τον Καναδα. Οσους απο αυτους ρωτησα, αφου εχουν αυτην την γνωμη για την χωρα που μενουν και εργαζονται, γιατι δεν επιστρεφουν στο Ελμπασαν η γιατι δεν πανε στον Καναδα, δεν μου απαντησε κανεις ξεκαθαρα. Ολοι κατι μισολογα περι συνηθειας και τετοια ακαταλαβιστηκα.
Δεν θα παντρευομουν η δεν θα εκανα σοβαρη σχεση με Αλβανιδα, παρολο που ξερω καποιες, οικογενειαρχισες, νοικοκυρες, σωστες μαναδες αφοσιομενες στο σπιτι τους και την δουλεια τους. Εκτος απο τους λογους που εχω προαναφερει η Αλβανιδα κατα 99% θα μου φορτωνε και σοι της αποτελουμενο απο Τσαμηδες, Λιαπηδες και λοιπους αξιοσεβαστους κυριους που εγω τους θελω μακρυα (και περα απο τα Τιραννα μην σου πω) κι αγαπημενους.
Τελος, ρε παιδια, τι θα πει καβλαντιζω, καβλαντισα, θα καβλαντισω, γιατι σαν Ελληνας, δεν εχω προλαβει να μαθω ολα τα Ελληνικα?