Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
1 , Για οτι αφορα το αυταρχικο δεν εχει να κανει αν ο αλλος ειναι κοντος ψηλος χοντρος δεν με αφορά καθόλου πως ειναι η εμφάνιση του ειναι συγκεκριμένα πραγματα που αφορούν το αυταρχικο...Που το ξερεις εσυ μωρή πως κανει??.οταν με ειδες τοτε στι σαλόνι σου κόπηκαν τα ποδάρια οταν ήρθες αυστηρή ταχα μου και εγω σε κοιταγα με απάθεια...

Οχι δε θα το επαιρνα και μαντεψε το λογο.Ρε τυπε τι είναι αυτά που λες..εσύ δηλαδή δεν θα έπαιρνες γερμανικο διαβατήριο η αμερικανικό άμα στο δινανε?και μη νομίζεις ότι οι ελλεινιδες έχουν κανένα καλό όνομα στο εξωτερικό..για τριτοκοσμικές τις έχουνε..ούτε αγγλικά δε ξέρουνε οι ελλεινιδες..ξεκολατε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ανθρώπινα. Μας λες..τους.εκμεταλευτηκατε.δεν τους πληρώνατε...πεινασμένοι αγαμητοι βλάχοι στα χωρια που βίαζανε αλβανίδες μεταναστριες.συγνώμη πρέπει να πει η ελλαδα
Αλλος ενας απο ελμπασανΆμα είχατε χιούμορ μαλάκες θα κάνατε ενα reverse poll "Ποιους προτιμάνε οι Αλβανίδες, Έλληνες ή Αλβανούς" να δούμε πόσο άχρηστοι είναι είναι οι Ελλέηνες
Και να σου κανουν το πατο τριανταφυλλοΦασιστας σαν και σενα δεν είμαι...
Εγω ειμαι υπερ των μεταναστών να ερθουν οσοι θέλουν στη χωρα...
Εγω παιζω το βιολι μου εσυ παιζεις το πουλι σου για τις ελληνιδες
5 κλώνοι ακόμα και έγινε η δουλειάΗ ψηφοφορία εδώ τελικά θα τελειώσει μόνο όταν περάσουν οι μουναρες οι Αλβανίδες μπροστά ?????![]()
Ρε απατεωνακο κλεφτοδημο!!!Ποιους να παρω???
Ρε σε εχει ευνουχησει ο πεθερός εδω και χρονια το ξέχασες οταν κρυφοκοιταξες άλλη...
Τι μου θυμιζει αυτη η φυσιογνωμια???Ρε απατεωνακο κλεφτοδημο!!!
Την τελειωσες την 3η γυμνασιου μωρη ντροπη της Πελοποννησου??
Κανενα κλωνο δεν εχω κανει βουρλο..το αφήνω ελεύθερο να δουμε τελικα το αποτέλεσμα.Μπαναρετε ρε μουνηδες τον αριστερό εθνοπροδότη που κάνει κλώνους για να ψηφίσει τα σκιπιταρια
σκέφτομαι να αλλάξω τη ψήφο μου ,μόνο και μόνο επειδή δεν είναι παντελονατος
Δεν την τελειωσες ε??παλι μετεξετεστεος ρε μυτοτακουνο??δεν στα μαθαινει καλα ο πεταλουδας στα παγκαγκια ε?Τι μου θυμιζει αυτη η φυσιογνωμια???
Για ανοιξου τυπε να δουμε τι χαμπαρια
Ρε γαμιολακι που θα το παιξεις ιστορία εγω εχω τελειώσει τει βλακα οικονομικό...Δεν την τελειωσες ε??παλι μετεξετεστεος ρε μυτοτακουνο??δεν στα μαθαινει καλα ο πεταλουδας στα παγκαγκια ε?
Εσενα θα τον κανουν τυπε αν αρχισεις τα ρατσιστικά και τις μαλακιες...Και να σου κανουν το πατο τριανταφυλλο
φαινεται...καλος βλακας βγηκες..σου πηρε χρονια??Ρε γαμιολακι που θα το παιξεις ιστορία εγω εχω τελειώσει τει βλακα
Ρε ελμπασαν ποια ρατσιστικα και μαλακιες;Εσενα θα τον κανουν τυπε αν αρχισεις τα ρατσιστικά και τις μαλακιες...
Ειμαστε ολοι πολιτες του κοσμου τα σύνορα εμείς τα φτιάξαμε.
Να ερθουν αλβανες ρωσιδες κινεζες αφρικανες σας χαλάει??να δειτε μετα πι μουτσουνες των ελληνιδων πως θα κάνουν...
Εισαο ελληνιδα δύσκολη?κινεζα Ταυλανδεζα αφρικανη πολωνη για σχεση και μια χαρα.