The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.976
- Πόντοι
- 40.655
Γειά σας κύριε
Χαίρετε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα ιδια σκατα ειναι αλλα μπουμπουνισα ελληνιδες για σπασιμο![]()
Ευχαριστώ. Θα πράξω ομοίως!

Γειά σας κύριε
τα ιδια σκατα ειναι αλλα μπουμπουνισα ελληνιδες για σπασιμο![]()

Η μακράς διαρκείας απουσία σας ήταν απόλυτα αισθητή.
Είστε καλά;
Είστε γερός,ακμαίος και δυνατός κύριε
Άλλωστε λείψατε πολύ στον διοργανωτή του παρόντος νήματος και της υπαρχούσης ψηφοφορίας
Κάτσε ρε τύπε, εδώ ο κλώνος νηματοθέτης κάνει σοβαρή δημοσκόπηση. Από το αποτέλεσμα θα βγάλει συμπεράσματα και θα βρει λύσεις.Όσο στοίχημα θέλετε ότι η ψηφοφορία θα κρατήσει και μετά το μεσημέρι της 10ης Ιουλίου, σε περίπτωση που προηγούνται οι Ελληνίδες![]()
Κάτσε ρε τύπε, εδώ ο κλώνος νηματοθέτης κάνει σοβαρή δημοσκόπηση. Από το αποτέλεσμα θα βγάλει συμπεράσματα και θα βρει λύσεις.
Μιλάμε ο τύπος έχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν έχει καταλάβει ότι είμαστε σε ένα σάιτ που εκτός από πληροφορίες για τον αγοραίο έρωτα, στην ουσία τρολάρουμε και περνάμε καλά.
Άσε που αν έβαζε ως τρίτη επιλογή τα "βυζιά της Μπακοδήμου" θα έβγαιναν με συντριπτική πλειοψηφία![]()
τύπε μου αν έχεις φάει κόμπλα επειδή σε απορρίπτουν οι ελληνίδες όταν κάνεις πέσιμο , αυτές οι όμορφες ψωνάρες στο βίντεο ναί είναι προτιμότερες !!!Ισοπαλία βλέπω
να βάλουμε και κάνα βίντεο να ζπρώξουμε τη ψηφοφορία

Τυπακο τοτε γιατι πανε σε ταυλανδη αμερικανοι στη κουβα και σε διαφορα κράτη για να βρουν γυναικα??τύπε μου αν έχεις φάει κόμπλα επειδή σε απορρίπτουν οι ελληνίδες όταν κάνεις πέσιμο , αυτές οι όμορφες ψωνάρες στο βίντεο ναί είναι προτιμότερες !!!
Διότι θα νιώσεις αόρατος , ούτε που θα καταδεχτούν να σε κοιτάξουνε
Θα είναι σαν να μη σου συνέβη τίποτα
Συμπέρασμα σοβαρό , αν έχεις επιτυχίες με τις ελληνίδες ,θα έχεις με όλες
Αν τρως χυλόπιτες από αλβανίδες θα φας και από ελληνίδες
Όλες έχουν μάτια κ βλέπουν τον ωραίο , τον χάλια λιγούρη μπακούρι και τον λεφτά![]()
Ωραια ρε τυπε μη κλωνε εφοσον το θρεντ αυτο δεν σου κανει τι σουλατσαρεις συνέχεια εδω μεσα?Κάτσε ρε τύπε, εδώ ο κλώνος νηματοθέτης κάνει σοβαρή δημοσκόπηση. Από το αποτέλεσμα θα βγάλει συμπεράσματα και θα βρει λύσεις.
Μιλάμε ο τύπος έχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν έχει καταλάβει ότι είμαστε σε ένα σάιτ που εκτός από πληροφορίες για τον αγοραίο έρωτα, στην ουσία τρολάρουμε και περνάμε καλά.
Άσε που αν έβαζε ως τρίτη επιλογή τα "βυζιά της Μπακοδήμου" θα έβγαιναν με συντριπτική πλειοψηφία![]()
ρε πισπιρίγκο εκεί αγοράζουν γυναίκαΤυπακο τοτε γιατι πανε σε ταυλανδη αμερικανοι στη κουβα και σε διαφορα κράτη για να βρουν γυναικα??
Αν ηταν ετσι θα καθονταν στη πατριδουλα τους και θα έβρισκαν εκει.
Τυπακο τοτε γιατι πανε σε ταυλανδη αμερικανοι στη κουβα και σε διαφορα κράτη για να βρουν γυναικα??
Αν ηταν ετσι θα καθονταν στη πατριδουλα τους και θα έβρισκαν εκει.
Ρε ποδολαγνακια εσυ που πας στα μπουρδελα και γλύφεις τα πόδια των ιεροδουλων αγοραζεις ποδια?ρε πισπιρίγκο εκεί αγοράζουν γυναίκα
Αφού μου κάνεις παράθεση τα μηνύματα μου. Να μην σου απαντήσω;Ωραια ρε τυπε μη κλωνε εφοσον το θρεντ αυτο δεν σου κανει τι σουλατσαρεις συνέχεια εδω μεσα?
Μήπως σπαζεσαι που είναι ντέρμπι?μηπως θες να βγουν οι ελληνιδες πρώτες?
είσαι βλάκας !!! μην προσποιείσαι τον πανηλίθιο δεν πας παραπάνωΡε ποδολαγνακια εσυ που πας στα μπουρδελα και γλύφεις τα πόδια των ιεροδουλων αγοραζεις ποδια?

Περαστικά δέσποτα. Καλό καλοκαίρι με υγεία και τρυφερές κορασίδες να σας περιποιούνται.
οιδηματακι οιδηματακι ΑΛΛΑ ο νους εις τον κωλον της Ιωαννας!!!Και τον κώλο της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου έπρεπε να βάλει.
Να τα γράφουμε αυτά!!!
Ποσους κλωνους μπορείς να φτιάξεις μεχρι τη ληξη τυπε?Ω ρε πουστη μου ξανανέβηκε η διαφορά
Δεν θα το λήξει ποτέ ο Βέγγος....![]()
Πόσο Λάκης είσαι τυπε???Ποσους κλωνους μπορείς να φτιάξεις μεχρι τη ληξη τυπε?