Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 351
- Πόντοι
- 146
Πεταλουδιτσες στην πορτα ...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=196031.0;attach=593211;image[/img[/URL]]
[/quote]
:s&m_3: :2on1: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
spougenas,
καλοκαιρακι![]()
τυπε σπουγγενα εχεις παει ποτε με ελλληνιδα?!![]()
οι Αλβανιδες αξιζουν και σαν χαρακτηρα;ειναι μια στην γειτονια που μου εχει ζαλισει τον γκιωνη να μου γνωρισει την αδελφη της.Πολυ ομορφη λεει και καλη κοπελα.![]()
για σχεση και ετσι τι ποσα;
ναι και μετα θα φερει τον αδερφο της να σκοτωσει ολη την οικοφενεια...μακρια απο αλβανοσκυλα!!οι Αλβανιδες αξιζουν και σαν χαρακτηρα;ειναι μια στην γειτονια που μου εχει ζαλισει τον γκιωνη να μου γνωρισει την αδελφη της.Πολυ ομορφη λεει και καλη κοπελα.![]()
ναι και μετα θα φερει τον αδερφο της να σκοτωσει ολη την οικοφενεια...μακρια απο αλβανοσκυλα!!
Εναν πουτσο και δρομο,δεν ειναι για παραπανω.Ειναι ζωα.

οι Αλβανιδες αξιζουν και σαν χαρακτηρα;ειναι μια στην γειτονια που μου εχει ζαλισει τον γκιωνη να μου γνωρισει την αδελφη της.Πολυ ομορφη λεει και καλη κοπελα.![]()
ναι και μετα θα φερει τον αδερφο της να σκοτωσει ολη την οικοφενεια...μακρια απο αλβανοσκυλα!!
Εναν πουτσο και δρομο,δεν ειναι για παραπανω.Ειναι ζωα.
λες;προς το παρον την γραφω στα παπαρια μου και ζαλιζει το μουνι της νυφης μουρωτα εσυ κ δεν θα χασεις!!![]()

προς το παρον την γραφω στα παπαρια μου και ζαλιζει το μουνι της νυφης μου![]()