Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγω δεν εχω προβλημα ποιος θα ειναι απο ολους μας φιλε Αρη. Παω και εγω αν θελετε.πρεπει καποιος να κανει την αρχη ρε παιδια...![]()
![]()
ποιος αραγε? ποιος? ;) ;) ;)οχι τιποτα.αλλο μα για να διαβασουμε και καμμια κριτικη...
Ημουνα για αλλη δουλεια εκει ρε συ και οταν ηρθε το κοριτσι ημουνα ηδη κομματια απο την κουραση. Τι συμπερασματα θα εβγαζα αν πηγαινα μαζι της οπως ημουνα? Θα παω ομως συντομα και αν δεν με εχει προλαβει αλλος θα σας πω.πηγατε που πηγατε,mike35 και Κομαντο,δεν μπορουσε να περασει καποιος για αυτοψια![]()
![]()
![]()
Σωστος!Ημουνα για αλλη δουλεια εκει ρε συ και οταν ηρθε το κοριτσι ημουνα ηδη κομματια απο την κουραση. Τι συμπερασματα θα εβγαζα αν πηγαινα μαζι της οπως ημουνα? Θα παω ομως συντομα και αν δεν με εχει προλαβει αλλος θα σας πω.![]()
![]()
![]()
για την ακριβεια με την "κυρια" του studio την Αννουλα αδερφακι.τελικα μετα απο ενδελεχη και ωριμη σκεψη σε συνδυασμο με τα thread που εχεις ανοιξει κομμαντο για παολα,κωνσταντινα και alisa τωρα, σ ενα συμπερασμα κατεληξα οριστικα πια
δεν εισαι ερωτευμενος αγορι μου με την παολα,με το studio βριλησου 55 εισαι ερωτευμενος![]()
![]()
![]()
τελικα μετα απο ενδελεχη και ωριμη σκεψη σε συνδυασμο με τα thread που εχεις ανοιξει κομμαντο για παολα,κωνσταντινα και alisa τωρα, σ ενα συμπερασμα κατεληξα οριστικα πια
δεν εισαι ερωτευμενος αγορι μου με την παολα,με το studio βριλησου 55 εισαι ερωτευμενος![]()
![]()
![]()
Σε προλαβα ρε συ δασκαλε.Μπορει και με την τσατσα ..![]()
![]()
Λες???ρε ολα του αρεσουν στο 55, η τσατσα,οι κοπελες,τα επιπλα,τα κρεβατια,τα σεντονια,ο αερας που αναπνεει....ολα του θυμιζουν την αγαπημενη του παολα,στο τελος θα ερωτευτει και τους πελατες![]()
![]()
![]()
Καλησπερα ΚΟΜΑΝΤΟ... :-* :-* :-*Τελικα μωρακι μου ολοι του προεδρου την πρωτη κριτικη θα περιμενουν απ' οτι βλεπω οποτε ετοιμασου και μην με απογοητευσεις βεβαια.![]()
![]()
;) ;) ;)
Καλήσπερα ΚΥΡΙΑ μου. Τα σεβη μου.Καλησπερα ΚΟΜΑΝΤΟ... :-* :-* :-*
δεν κιμασε τετια ωρα????????Καλήσπερα ΚΥΡΙΑ μου. Τα σεβη μου.![]()
![]()
![]()
Γεια σου Αντονι. :-* :-* :-*Καλησπέρα Ναταλίτσα μου . Τι κάνεις ομορφιά μου ?
Οχι ματακια μου. Περιμενα εσενα!!! Θελω να σε γνωρισω σαν τρελος αλλα ολο νυχτα δουλευεις.δεν κιμασε τετια ωρα????????