giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εκει που τα δινη τα δινη δεν ειναι τσιγκουναΑχ λιγωσα ο καψεροs........Ζαλιστηκα......Τι φτιαχνει η φυση βρε παιδι μου.....και ο μπαμπαs ζαχαροπλαστηs.....![]()
![]()
Εκει που τα δινη τα δινη δεν ειναι τσιγκουναΑχ λιγωσα ο καψεροs........Ζαλιστηκα......Τι φτιαχνει η φυση βρε παιδι μου.....και ο μπαμπαs ζαχαροπλαστηs.....![]()
![]()
Τον εχω κρυψει μωρο μου καλα. ;) ;) ;)Που ειναι ο Κομαντο δεν τον βλεπω
εγώ πάντως τον βλέπω δίπλα σου .Τον εχω κρυψει μωρο μου καλα. ;) ;) ;)
Εκει που τα δινη τα δινη δεν ειναι τσιγκουνα
?????????????????????? ;) ;) ;)Sorry που χαλάω τη μαγεία, αλλά αν επιτρέπεται ποιός βοηθάει την Alisa στην πληκτρολόγηση?
ΚΟΜΑΝΤΟ ? που είσαι ρε συ δίπλα πήγεςSorry που χαλάω τη μαγεία, αλλά αν επιτρέπεται ποιός βοηθάει την Alisa στην πληκτρολόγηση?
Τον εχω κρυψει μωρο μου καλα. ;) ;) ;)
Sorry που χαλάω τη μαγεία, αλλά αν επιτρέπεται ποιός βοηθάει την Alisa στην πληκτρολόγηση?
βέβαια αλλά ο ΚΟΜΑΝΤΟ είναι πρώτος σε αυτά ;) ;) ;) . Έτσι δεν είναι φιλαράκιΕρχομαστε κι εμειs αν χρειαζεται βοηθεια στην.....πληκτρολογηση !!!!!!!!
Παιδια θελετε αλλη μια φωτογραφια μου? :-* :-* :-*
Και στη φωτογράφηση απ' ότι φαίνεταιβέβαια αλλά ο ΚΟΜΑΝΤΟ είναι πρώτος σε αυτά ;) ;) ;) . Έτσι δεν είναι φιλαράκι![]()
![]()
?
ναι εγώ όμως τον προειδοποιώ μην τολμήσει και πάει δίπλα γιατί αλλιώς θα του κόψω όλα τα άκρα .Και στη φωτογράφηση απ' ότι φαίνεται![]()
Δεν φαινεται για σατεν ποιο πολλυ για βαμβακερο φαινεται,αλλα αυτο δεν εχει σημασια το περιεχομενο ΣΧΙΖΗΑααααχχχ κανε μαs τετοια...........Ωχ μανα μου.....Απο σατεν ειναι το...στρινγκακι???
To στρινγκακι που φορειιιιιιιιιιs , εγω στοχω ραμεεεεεεεεεεεενο !!!!!!!!!Αιντε το μαλωνω το μαλωνω αιντε κι υστερα το μετανοιωνω![]()
![]()
![]()
Δεν φαινεται για σατεν ποιο πολλυ για βαμβακερο φαινεται,αλλα αυτο δεν εχει σημασια το περιεχομενο ΣΧΙΖΗ
Με τσεκουρι η πριονιναι εγώ όμως τον προειδοποιώ μην τολμήσει και πάει δίπλα γιατί αλλιώς θα του κόψω όλα τα άκρα .![]()
![]()
![]()